HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 18
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana ...o saptamana frumoasa si racoroasa...plina de vesti cat mai bune Eladea deci nu am pierdut mare lucru daca nu am reusit sa vin la Cluj la targ Referitor la candida...eu dupa ce v-am in trebat pe voi...inca o data merci de faturi ... si am scormonit pe internet vineri seara am inceput tratamentul cu antibiotic ....o prietena care fusese o data cu mine la control, era in sapt 38 si care a primit acelasi tratament ca si mine a decis sa nu ia antibiotice ....ieri a nascut, infectia a rupt membranele Oana 36+ Matei AMR 25zile |
Imi pare rau de prietena ta, dar bine ca nu a facut greseala asta mai devreme....oricum era la termen.
Ma bucur ca ai decis sa iei si sa-ti fie bine!
tina 34+ cu Tudor Gabriel
AMR 5+ si vine
Doamne ajuta!
Otiliav spune:
citat din mesajul lui SabrinaLia Ce bine de voi ca aveti timp de povestit.Eu inca lucrez ,si va trebui sa ma intorc la munca dupa 3 saptaminii de la nasterea bebelinei. Bebelina mea s-a intors cu fundul in jos.Si ca sa se intoarca inapoi fac niste exercitii care ma omor. Daca nu se intoarce o sa ajung la cutit . Matusha ,parca tu ziceai ca bb este infasurat cu cordonul de git .Din cercetarile mele de pe net s-ar putea ca bb sa nu se intoarca .Si mai bine ar fi sa te programezi pentru cezariana daca nu ai facut-o inca. Carla ,stai cumintica la pat. Dragaika ,am inteles ca ai avut a big surprise cu Baby shower.Vreau si eu. Rodika ,se apre ca ne-am nascut amidoua in acelasi an/zi /luna. Racusor ,felicitari pentru bebe Andrei.Asteptam cu nerabdare poze. Lala ,iti tin pumnii. Pe mine nu m-a trecut nimeni pe lista ,ce sa-i faci daca sint invizibila.Am DPN pe 5 August. 32+ |
Cum asa doar 3 saptamani? Nu pot crede ca-i legal nicicum.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
adrianaBuc spune:
Antibiotic pentru candida? pai antibioticul favorizeaza aparitia candidei. Din cate stiu eu candida nu se trateaza cu antibiotic, ci cu antifungic. Mai degraba antibioticul are rol preventiv pentru infectii. In fine, cati doctori atatea solutii.
36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.
Otiliav spune:
citat din mesajul lui pitzinuca buna fetelor bine v-am (re)gasit, am incercat si eu timid sa ma inscriu pe aici mai demult, nu cred ca m=ati pus pe lista sunt in saptamana 31 cu DPN 27 august. si eu dorm destul de prost de cateva nopti, de pe la 3 a.m. nu-mi gasesc locul, ma foiesc, ma duc la TV, doar-doar, si adorm spre 6 dimineata. am fetita si de la eco 3D am vazut ca seamana cu fratele ei. as vrea sa fac VBAC, sunt urmarita de o dr de la mine din oras, dar ma va prelua - sper - dr. Tarig de la Ilfov. am o burta maaare, la 28 saptamani, bebelina avea 970 gr. va salut pe toate, incerc sa intru cat de des! eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Bine ai intrat aici!
Stii ca eu iti tin pumnii mai ales ca stiu ca se poate, numai sa fie domnisoarele noastre nu prea grasunele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Otiliav Neata! Sa avem o saptamana plina de vesti bune! Poftiti la cu ceva dulce, eu am biscuiti sa va ofer. Am schimbat semnatura, am intrat si in luna a 8-a, yupii. In schimb iar am bifat o noapte nasoala, sunt cheauna si am diverse treburi la servici. Ma termina nedormitul asta, nici o pozitie nu imi place. Pana acum ma dureau salele, acum vad ca am inceput sa am si dureri inghinale. Orice deplasare o fac in ritm de melc si nu ma acomodez deloc cu noua viteza. Ah, un frig la noi, sunt in pulovar de angora ca-s doar 10°C . Fac un apel disperat sa mai trimiteti si aici niscaiva grade ca mi-e greu sa ma imbrac gros, sa car la haine. Matusa, e bine sa stii ce nu merge dar nu uita ca bb este mare si daca lui ii este mai bine afara din burtica poate fi oricand scos. Vezi partea plina a paharului. Eladea, ai inceput smotruiala ? Avem mamici in saptamana 38 Anca, eu nu le gasesc in Poze Vladut, la recent uploads apar cele de la 4 ani. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra sunt in acelasi loc cu pozele cu burtica! |
Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
luana081985 spune:
M-am chinuit sa imi fac si eu un album de poze , ca sa ne cunoastem mai bine, sper ca am reusit am link la semnatura
32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
michelle1981 spune:
luana, incantate de cunostinta!
anca, frumoase poze! Vladut are fata de scolar de acum
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 7+
michelle1981 spune:
Tina, astept vesti de la eco!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 7+
anca_vlad spune:
asa este e baiat mare de scoala de acum!
nici nu stiu cand a trecut timpul .... off nu ne iarta de loc, el mereu spune ca el vrea sa ramna asa cum este acum si eu la fel ....
...nici nu pot crede ca asa repede s-a icheiat o etapa`in viata lui!
de fapt am primit acasa caietele pe care au lucrat la gradi pt ca sigur voi plange cu ele in brate, mai ales in perioad acesasta cand sunt si fff sensibila!
Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Otiliav spune:
Gata, m-am bagat la album.
Bamboletule, tu sigur ai un delfinas voinic in burta
Cris, tot cu balonasul in fata . A crescut bine burtica ta si tu nu te-ai ingrasat mai deloc.
Dragaica, ce pijamale sexy ai! Te cred ca iti este greu dar mai bine ca se ingrasa in burtica decat in incubator.
Michelle, ce burtica in rochite . Ce locuri frumoase ati vizitat. Nu pui si legenda pentru necunoscatori ?
Mycya, ce delicata este burtica ta?
Giorgia, pe unde esti?
Carmen, ai sters cumva tot albumul tau?
Oare fac eu ceva gresit ca nu reusesc sa vad nici pozele cu Vladut.