HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna dimineata fetelor !!
lipsesc cateva zile si apare primul bb... racusor..felicitari.. un bb sanatos si papacios sa ai !!

28+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Gata, m-am bagat la album.

Bamboletule, tu sigur ai un delfinas voinic in burta
Cris, tot cu balonasul in fata . A crescut bine burtica ta si tu nu te-ai ingrasat mai deloc.
Dragaica, ce pijamale sexy ai! Te cred ca iti este greu dar mai bine ca se ingrasa in burtica decat in incubator.
Michelle, ce burtica in rochite . Ce locuri frumoase ati vizitat. Nu pui si legenda pentru necunoscatori ?
Mycya, ce delicata este burtica ta?
Giorgia, pe unde esti?
Carmen, ai sters cumva tot albumul tau?
Oare fac eu ceva gresit ca nu reusesc sa vad nici pozele cu Vladut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

da dublu clic in dreapta ecranului aolo unde sunt numerele acele multe nu stiu cum sa schimb sa le dau un nume

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusoru' e ok...si ea si bebe. Se chinuie cu pompita si e si franta de oboseala. Spunea ca pe dupa-amiaza o sa incerce sa intre...tre' sa caute si incarcatorul de la laptop.
Fetelor....bagati somn....

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Buna dimineata!

adriana ce sperietura cu cazatura. Si eu ma tem in baie ca tare greu ma ridic din cada. Ei.. nu mai suntem asa sprintene. Eu uneori chiar uit si imi dau seama cand ma inteapa burta.

dragaica nu se vad kg care spui ca le-ai pus pe tine.. Ai o burtica foarte pretioasa, ai doua comori

bamboletta ce bine de tine ca ai fost la munte.. Foarte faine peisajele. Ce lac e acolo?
Si tu arati de milioane.. daca mai porti inca colanti

btz-ovi unde ai fost la balaceala.. ca si eu tare mult imi doresc?

matusa Doamne ajuta sa mai stea bebelusul la dospit si sa nu trebuiasca sa faci cezariana prea curand!

CBC - celule stem - fetele care au semnat contract cu CBC ce suma va apare in contract? Noi ne asteptam la o suma mai mare, cel putin asa cum e afisata cea de pe site de la ei...

Vad ca multe suntem preocupate de cum sta bebelusul. Eu sper ca s-a intors ca tot simt ca sughite sub burta jos jos si ma loveste sub coaste in dreapta.
Dar abia peste 2 saptamani voi afla exact.

Cu kg nu ma mai stresez acum. Oricum m-am ingrasat si eu bine.. Am vrut sa probez niste blugi de dinainte de sarcina si imi ajungeau pana la genunchi.. Am +12 kg.
Azi intram si noi in saptamana 34!!

Am pus si eu cateva poze facute in weekend.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Neata fetele!!
Azi e ultima zi de munca .
Matusa: OFf, o sa fie bine, o sa vezi.tinem pumnii sa fie bebe bine
Asteptam poze cu Racusor si Andrei
Vezi ca-s 2 contracte: unu de stocare celule (ala are val mai mare) si unu de transport.si eu am zis la fel ca tine, dar....

Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Pizinuca, SabrinaLia, bine ati revenit la noi...
Michelle sunt 2 contracte diferite, in 2 exemplare, cu doua sume diferite care se aduna...uita-te pe exemplarele tale totalul e tariful de pe site....uita-te pe exemplarele tale
Tina

Oana 36+ Matei

AMR 25zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Matusa, Doamne ajuta....mult calm si rugaciune! O sa fie bine...

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

larisa multumim pentru vesti!

laurika, oana multumesc pentru raspuns. Sper maine sa trimitem si noi contractele completate.

otilia am completat in album locurile pe unde am umblat in weekend.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor....Otilia aici sunt...am trecut cu bine peste week-endul cu ex....mai am 2 joi si sper sa le apuc...eu sunt bine doar ca de vreo 2 zile mi se intareste burtica cam des

Bine ati venit acasa Racusor si bebe Andrei

Lala multa sanatate si nastere usoara

Tina succes la doctor si sa vii cu vesti bune

Matusa multa sanatate iti doresc si sa treci cu bine peste tot...sunt sigura ca va fi totul bine

Legat de kg.......de abia astept sa scap de ele...nu ma plac deloc asa

Mai citesc din urma si revin

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tot uit sa va zic ca e util sa cititi un curs de prim ajutor. Ce sa faceti daca bb se inneaca, daca inghite ceva cand e mai marisor, daca bea un lichid nepermis, minuni din astea.

Eu am patit-o cu Elisa mica. Am auzit-o prin somn cum incerca sa respire si nu reusea. M-am trezit in gemetele ei si degeaba am batut-o pe spate timp de 3 minute cu capul in jos, tot n-a reusit sa respire bine, se facuse vanata. Nu putea nici plange, decat se chinuia sa respire si ceva nu era bine. Intr-un final i-am facut www.babycenter.com/0_infant-first-aid-for-choking-and-cpr-an-illustrated-guide_9298.bc" target="_blank">Resuscitare Cardiopulmonara dar asa cum am invatat eu la curs la servici 15 cu 2 la copii sub un an. A fost suficient o singura data ca a icnit si a scos niste mucozitati de pe gat dupa care a putut sa planga si si-a revenit.
Au fost cateva minute de cosmar, mama la inceput a crezut ca exagerez dar dupa aceea se albise ca ei i-a murit un copil sufocat cu voma, SIDS a fost diagnosticul.
Norocul meu ca am facut acel curs cu putin timp inainte sa intru in concediu de maternitate si dupa ce am nascut sotul s-a apucat in gluma sa puna DVD-ul, a luat papusa primita la curs sa invete si el. Deci aveam proaspat in memorie cum se face.
Nu vreau sa va sperii dar e bine de stiut ca astia mici sunt plini de surprize.

Luana, gata am vizionat pozele. Acum am realizat ca si tu ai o sagetatoare, si mai este si fan Kittye

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

larissa ai PM.

Mergi la inceput