HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
matusa77 spune:
Haideti sa va lamuresc ma suspecteaza ca as avea trombifilie, am facut analizele si astept rezultatele, am fost si la Filatropia saptamana trecuta doctora de acolo mi-a spus ca nu bebele e de vina ci mama adica eu nu-l hranesc cum trebuie, cat am stat internata am facut perfuzii, injectii,acum am tratament si acasa.
saptamana 34 Ducu
luana081985 spune:
Buna dimineata delfinariu!!
In primul rand vreau sa ii urez bine ai venit lui Andrei, multa sanatate si sa fie inconjurant numai de dragoste, si mamicai refacere rapida si mult laptic.
Hai lala, sa fie totul bine, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
Eu nu sunt activa asa mult pe forum, in schimb va urmaresc mereu nu am pierdut nici un capitol, insa sunt mai puturoasa la scris. Vad ca va plangeti toate de somn noapte eu pana la ora doua nu pot dormi deloc, ma fatai pe toate partile si imi vine sa plang cand vad ca toti dorm si eu nu pot dormi. Dar asta e mai avem putin si o sa treaca. Eu inca duminica mai imi fac de cap , in sensul ca ori suntem la mare (la 110 km) ori pe la piscina.am zis ca la mare macar odata sa mai mergem. cu cumparaturile suntem aproape gata au mai ramas cateceva hainute dar am zis sa astept 3 iulie ca incep reduceri la hainute si nu are rost sa le platesc acum un pret si dupaia sa fie la jumatate.oricum pt prima luna avem tot. incerc acum sa imi fac un alb si eu cu poze sa vedem dac reusesc. O saptamana buna tuturor fara surprize neplacute
32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)
Cris2010 spune:
Adriana, ce emotii cu cazatura.
Cat despre cealalta problema, stiu ca e foarte greu, dar pana nu acceptati ca asta e omul, n-o sa aveti liniste. Cred ca fetele cu probleme de genul asta pot sa -ti spuna cel mai bine. Hai, capul sus. Sper sa treceti cat mai curand peste asta, sa ramana doar o amintire urata.
Cris 35+ cu
matusa77 spune:
Cat despre nastere nici nu i-au in calcul alta varianta in afara cezarienei.
Acum depinde cum se dezvolta bebe, daca stagneaza o sa-l scoata de urgenta insa nu la spital de stat ci la o clinica pirivata. Dar asta nu mai conteaza numai bebe sa fie bine.
Sa stiti ca sunt extrem de speriata iar sotul meu e treminat.
saptamana 34 Ducu
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Cat despre nastere nici nu i-au in calcul alta varianta in afara cezarienei. Acum depinde cum se dezvolta bebe, daca stagneaza o sa-l scoata de urgenta insa nu la spital de stat ci la o clinica pirivata. Dar asta nu mai conteaza numai bebe sa fie bine. Sa stiti ca sunt extrem de speriata iar sotul meu e treminat. saptamana 34 Ducu |
Doamne-ajuta sa fie bine. Eu cred ca daca esti monitorizata tot timpul de dr. o sa fie bine. Deja ai 34 saptamani implinite.
Cris 35+ cu
rodyka spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Eu am scapat de stresul kg.... mi s-a stricat cantarul. |
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
matusa, si eu m-am mirat ca te-au lasat acasa cu problemele tale... dar sarcina e inaintata, dac-o fi sa vina de-acuma, o sa fie bine, noi suntem aici sa facem galerie. intre timp incearca sa te linistesti, asa o sa se mai calmeze si bb si sotul...
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
Buna dimineata!
adriana ce sperietura cu cazatura. Si eu ma tem in baie ca tare greu ma ridic din cada. Ei.. nu mai suntem asa sprintene. Eu uneori chiar uit si imi dau seama cand ma inteapa burta.
dragaica nu se vad kg care spui ca le-ai pus pe tine.. Ai o burtica foarte pretioasa, ai doua comori
bamboletta ce bine de tine ca ai fost la munte.. Foarte faine peisajele. Ce lac e acolo?
Si tu arati de milioane.. daca mai porti inca colanti
btz-ovi unde ai fost la balaceala.. ca si eu tare mult imi doresc?
matusa Doamne ajuta sa mai stea bebelusul la dospit si sa nu trebuiasca sa faci cezariana prea curand!
CBC - celule stem - fetele care au semnat contract cu CBC ce suma va apare in contract? Noi ne asteptam la o suma mai mare, cel putin asa cum e afisata cea de pe site de la ei...
Vad ca multe suntem preocupate de cum sta bebelusul. Eu sper ca s-a intors ca tot simt ca sughite sub burta jos jos si ma loveste sub coaste in dreapta.
Dar abia peste 2 saptamani voi afla exact.
Cu kg nu ma mai stresez acum. Oricum m-am ingrasat si eu bine.. Am vrut sa probez niste blugi de dinainte de sarcina si imi ajungeau pana la genunchi.. Am +12 kg.
Azi intram si noi in saptamana 34!!
Am pus si eu cateva poze facute in weekend.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu
AMR 7+
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui matusa77 Mai fetelor, am fost externata acum sunt acasa, dar avem probleme mari. Pe langa faptul ca bebe avea greutatea estimata la 1880 grame nici nu mai misca aveam asa doar niste falfaieli ca la 20 de saptamani saptamana 34 Ducu |
matusa, uf..imi pare rau de vesti...dar de ce te-au externat? asta inseamna ca esti ok...nu inteleg...si ce ti-a spus medicul? ce e de facut? paote mai vezi si un alt medic...sa mai vezi o parere...
oricum, sper sa se rezolve toate pana la final... nici greutatea nici cordonul nu ar fi o pb... sanatate multa...tine-ne la curent...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui tina_80 M-am "trezit" asa devreme pt ca plecam la dr,la Bucuresti. Sper sa vin cu vsti bune! de emotii nici nu prea am dormit! tina 34+ cu Tudor Gabriel AMR 5+ si vine Doamne ajuta! |
tina, bafta multa...sunt sigura ca vii cu vesti bune...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...