HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
ma foiesc de ceva vreme in pat de am crezut ca o sa fac groapa, asa ca m-am ridicat sa pregatesc micul dejun, dar tina a fost mai harnicuta si profitam azi de ea . sa vi cu vesti bune de la dr!
SabrinaLia, oare cum o sa poti merge la serviciu la 3 sapt dupa nastere?! daca e vreo fata pe faza, poate te pune si pe tine in listuta, cu cat suntem mai multe cu atat mai bine .
crispro, te-ai lamurit cum sta acum bb?! eu am inceput sa pandesc fiecare miscare, pe unde se simte mai tare... cred ca am sa devin paranoica pe ultima suta de metri...
racusor, daca ai ajuns acasa, nu ne mai tine pe jar, da-ne un semnal
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Florentina_C spune:
Neata' si de la noi...
Caldura mare mon cher'...dar ata ete' suportam ce sa facem... Bine ca la munca avem aer conditionat...
Tina bafta multa la eco... Te cred ca ai emotii se apropie bebele... Neaparat te asteptam cu vesti bune bune...
Inceput de saptamana frumos, racoros si usor...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 29+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
arissa spune:
Buna dimineata!
Tina, sarumana pentru cafea!
Am avut o noapte cu multe treziri, dar cel putin am reusit sa adorm la loc dupa fiecare dintre ele, ceea ce pentru mine inseamna ca m-am odihnit
Pizinuca, bine ai (re)venit! Trebuie sa apara larissa, care a facut capitolul acesta, si va actualiza ea lista si pentru tine si pentru SabrinaLia.
Fetelor, m-am uitat la pozele voastre, Dragaica, Mycya, btz_ovi, bamboletta, sunteti superbe! Cele care va plangeti de kg, nu aveti de ce, e normal sa luati in greutate si la fel de firesc o sa si scapati de ele. Eu am luat 16 kg, insa am 160 si am plecat din start de la foarte multe; stiu ca dupa nastere voi scapa de majoritatea celor din sarcina, provocarea va fi sa dau jos din surplusul acumulat dinainte de sarcina.
matusa, si nu pot face medicii nimic in privinta lui bebe? Ce ti-au spus sa faci pe mai departe, ti-au recomandat cezariana? Imi pare rau ca nu reusesti sa te linistesti, cred ca stai cu inima ghem in fiecare clipa. Dar mai e putin...
Tina, felicitari pentru schimbarea saptamanii!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 35+
paula_m spune:
Buna dimineata
Bebe cred ca s-a cocotat pe vezica mea urinara, am fost de 8 ori la baie azi noapte, m-a terminat.
Ieri am fost la zoo, ne-a prins si ploaia, dar a fost asa bine...ne-am mai racorit un pic,. Am umblat f mult pe jos, cand am ajuns acasa, de abia miscam. Victo, voi ati ajuns la Ms?
Matusa, dar de ce te-au lasat acasa? Nu ar tb sa fii monitorizata?
De kg eu nu mai vorbesc, nu ma mai cantaresc, nu ma mai uit in oglinda...
O saptamana usoara va doresc
Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani
adrianaBuc spune:
fetelor, eu sunt extrem de trista! Soacra mea nu se potoleste de nici o culoare. Dupa ce timp de 1 saptamana ne-a lasat in pace, aseara l-a sunat pe sot sa ma faca in toate felurile, si cand a vazut ca el imi ia apararea s-a intors impotriva lui cu jigniri tare urate. Si uite asa linistea noastra s-a transformat intr-o mare tristete, atat pentru mine cat si pentru sot. Incercam sa trecem peste, dar na! al meu sot e tare afectat de atitudinea ei, iar pe mine ma doare sufletul sa il vad cum sufera din cauza ei. Doamne, cum pot fi unii oameni asa!
In plus, ieri mi-am dat singura emotii. Am reusit sa alunec in baie, am cazut cam rau, noroc ca mai mult pe o parte si toata seara am avut mari emotii pe tema aasta. Nu pare sa fie vreo problema cu bebelina, dar m-am speriat tare rau.
racusor, bine ai revenit acasa.
larisa, in dormitorul nostru am luat ceva intre plafoniera si lustra, cu sticla sablata - am si mobila tot cu sticla sablata. Nici noi nu am gasit lustre asa cum ne doream, si atunci, decat sa iau vreo chestie care sa nu ma incante, am preferat in sufragerie sa pun plafoniere mari, cu becuri economice. Am gasit unele fix la culoare tavanelor, nici nu zici ca sunt acolo - am nimerit-o din greseala - . La bebelina in camera am luat o lustra cu 5 domnisoare cu fustite. Vazusem unele cu broscute, dar nu aveau pe stoc si am luat-o pe asta; nu arata rau. Iar pentru lumina de veghe, am o gargarita. Imi e tare drag de ea. Le-am luat din Dedeman.
matusa, daca ti-au dat drumul acasa insemna ca nu e vreo problema. Nu te stresa te rog.
carmen, mai stii ceva de lalala?
Cris, guguloiul mare de la burtic e poponeata, sub coaste ai fie vreun genunchi, fie vreo talpita.
36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.
crispro spune:
Neata, burtici! Greu cu somnul, caldura mare... Spre dimineata am reusit sa adorm putin. Azi se arata mai racoare... Sper...
Tina, bafta multa la eco!
Rodi, cred ca e tot cu capul in jos, ca la fel ii simt fundu si spatele in zona buricului, dar parca si-a mutat picioarele ... daca inainte dadea din picioare in coaste si sub sani, acum da tare pe stanga, in dreptul buricului... Cred ca ma stric si eu de cap... Nu prea ar avea cum sa se intoarca, ca nu are loc. Ma consolez cu gandul ca sunt mari si puternici delfinasii nostri, si de aia nu mai stim cu ce da, unde da...si ca de fapt ei sunt cuminti si pozitionati cum trebuie...Oricum ar fi, nu prea mai avem ce face, la varsta asta a sarcinii...
Paula, cum reusesti inca sa te mai plimbi????? Eu mai mult de o juma de ora nu mai rezist...
Cristina 35+ cu
rodyka spune:
adriana, soacra ta nu o sa se potoleasca, fii sigura! solutia e s-o ignorati si tu si sotul, aveti altele la care sa va ganditi acum, incearca sa-i distragi atentia si lui , bblina e aproape de termen - nu aveti nevoie de suparari cu soacra. si tu ai grija la dus...
_
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, cred ca e tot cu capul in jos, ca la fel ii simt fundu si spatele in zona buricului, dar parca si-a mutat picioarele ... daca inainte dadea din picioare in coaste si sub sani, acum da tare pe stanga, in dreptul buricului... Cred ca ma stric si eu de cap... Nu prea ar avea cum sa se intoarca, ca nu are loc. Ma consolez cu gandul ca sunt mari si puternici delfinasii nostri, si de aia nu mai stim cu ce da, unde da...si ca de fapt ei sunt cuminti si pozitionati cum trebuie...Oricum ar fi, nu prea mai avem ce face, la varsta asta a sarcinii... Cristina 35+ cu |
m-am mai linistit putin putin daca si la voi se simte la fel. funduletul e in acelasi loc, piciorusele le simt si eu mai jos catre buric... inseamna ca e in regula
_
Cris2010 spune:
Buna dimineata, delfinariu!
Toata lumea la apel?
Multumim Tina de tratatie si multa bafta la dr azi.
Racusor, Lala sper ca sunteti bine.
Pizinuca, SabrinaLia, bine ati revenit! Sarcina usoar in continuare.
Sabrina, nici macar concediul postnatal obligatoriu nu poti sa iei, cel de 42 de zile? Sau esti pe cont propriu ca si Adriana?
Eu am scapat de stresul kg.... mi s-a stricat cantarul.
O saptmana usoar si racoroasa!!!
Cris 35+ cu