HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara burtici, mami Racusor si bebe Andrei!

Racusor sper ca sunteti bine acasa. Te asteptam cat mai curand cu vesti.

Pofta buna Dragaica la perisoare si Mysya la pizza. En m-am multumit cu o salata mare de vara, altceva nu intra.

Vazut si eu burtici, Mysya, Dragaica, Bamboletta. Ce peisaje frumoase.

Mysya, vad ca te-ai hotarat pt Andra Maria. Si mie imi place mult.

Noi am fost azi sa luam putin aer pe la Sinaia. Am facut putina miscare pana la Peles, era foarte placut la umbra si aer curat... as fi ramas acolo sa dorm. Am mancat la Taverna Sarbului si ne-am intors in cuptorul de Bucuresti. Am pus pozici si pozici.

In legatura cu miscarile lui bb. La mine a inceput sa miste mai rar, dar si cand o face... Cateodata tresar de durere... zici ca ma-njunghe, nu altceva.
Si inca ceva. La eco de 32s bb era cu capsorul in jos. Insa eu nu ma dumiresc ce pozitie are ca dupa cum il simt eu nu-mi dau seama. DEci... il simt in partea dreapta, de fapt burtica mea e intr-o parte. Cand se mai incordeaza bb in muschi, se face un guguloi mare in partea dreapta in dreptul buricului, in stanga sus tot spre centru un guguloi mai mic si un guguloi in partea dreapta extrema, iar loviturile le simt foarte puternice sub coastele din dreapta. Eu nu stiu ce pozitie are bebe acolo, o fi contorsionista.

Cris 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Matusa, sa dea DD sa se rezolve toate pana la termen .

Burtici, eu ma retrag. Noapte buna!

Cris 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ha ha Dragaica faci concurenta cu mine la KG?Eu vreau sa fiu prima cu ele asa ca stai la coada .Eu am declarat prima 20 nu te baga peste mine.Bine hai te las daca vrei,tu ai 2,eu unu,deci un avantaj

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

uii faceti concurs cu kileeva mai dau si eu daca vreti,numai sa scap de ele.la mine se vede rau ca sunt mica de statura pe cand voi sunteti mai inalte si nu se vad...

Cris multumim acum ma simt de parca am mancat pentru o saptaman si nu o pizza
Dragaica ce face ciorbitza??inca fierbe?

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

uii faceti concurs cu kileeva mai dau si eu daca vreti,numai sa scap de ele.la mine se vede rau ca sunt mica de statura pe cand voi sunteti mai inalte si nu se vad...

Bianca 32 + Andra Maria

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Pai la mine la 180 aproape nu se vad kg in plus decat asa :niste falcute de porcusor,un fund imens,brate de Nikita,picioare de luptator si un balon imens in fata.Bine,numai de balonas sunt mandra atat,in rest NU.
Nu cred ca m-ai recunoaste daca as pune o poza de pe vremurile cand eram tanara si cu -20 kg.M-am DESFIGURAT,arat ca un mutant

AMR 30 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Bianca 32 + Andra Maria

Pai la mine la 180 aproape nu se vad kg in plus decat asa :niste falcute de porcusor,un fund imens,brate de Nikita,picioare de luptator si un balon imens in fata.Bine,numai de balonas sunt mandra atat,in rest NU.
Nu cred ca m-ai recunoaste daca as pune o poza de pe vremurile cand eram tanara si cu -20 kg.M-am DESFIGURAT,arat ca un mutant

AMR 30 ZILE pana la

cat am ras da esti frumoasa si asa,pentru ca burtica aia superba schimba tot peisajul si puteai sa ai si mai mult ca tot bine aratai.eu am niste picioarede zici ca am facut rugby si o celulitaa auleuuu

Bianca 32 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dragutelor si frumoaselor, noapte buna va doresc, vad ca e liniste mareee... mai las putin lumina aprinsa, poate mai fugiti pana la baie...

_

35 AMR 5 pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

deci, la culcare! stingerea

la burticute...

_

35 AMR 5 pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Ce bine de voi ca aveti timp de povestit.Eu inca lucrez ,si va trebui sa ma intorc la munca dupa 3 saptaminii de la nasterea bebelinei.

Bebelina mea s-a intors cu fundul in jos.Si ca sa se intoarca inapoi fac niste exercitii care ma omor.
Daca nu se intoarce o sa ajung la cutit .

Matusha ,parca tu ziceai ca bb este infasurat cu cordonul de git .Din cercetarile mele de pe net s-ar putea ca bb sa nu se intoarca .Si mai bine ar fi sa te programezi pentru cezariana daca nu ai facut-o inca.

Carla ,stai cumintica la pat.
Dragaika ,am inteles ca ai avut a big surprise cu Baby shower.Vreau si eu.
Rodika ,se apre ca ne-am nascut amidoua in acelasi an/zi /luna.
Racusor ,felicitari pentru bebe Andrei.Asteptam cu nerabdare poze.
Lala ,iti tin pumnii.

Pe mine nu m-a trecut nimeni pe lista ,ce sa-i faci daca sint invizibila.Am DPN pe 5 August.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Azi, dau eu micul dejun, o cafea cu f f mult lapte, omleta cu cascaval cu rosii si paine prajita. Sa aveti pofta!

Am implinit 34 de saptamani si am intrat in 35!

M-am "trezit" asa devreme pt ca plecam la dr,la Bucuresti. Sper sa vin cu vsti bune!
de emotii nici nu prea am dormit!

Multa bafta celor care mai merg azi la dr.

Sa aveti o zi si o sapt. buna!

tina 34+ cu Tudor Gabriel

AMR 5+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput