Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 6
Roxali spune:
Ely spor la treaba ...incetisor si cu rabdare reusesti sa-ti pui totul a loc si atunci sa vezi ce multumita vei fi
Si eu vreau sa zugravesc, de fapt vroiam sa fac ceva fain in bucataria rustica si ceva in sala, dar m-a cam lefterit avocata.
Trebuie sa-mi schimb masina pe numele meu sau sa-mi cumpar alta aavand in vedere ca bollo nu la platit si ma costa actele 700, iar masina e din '99
Ce zice-ti care sant cele mai scumpe la intretinere ...in afara toyota, merc, audi etc
Raluk31 spune:
Hello,girls!
La noi e cald,dar in casa e acceptabil,doar 24 grade,ceea ce in Italica era doar un vis...
La eco a fost bine,bebelina e cu capul la vale!Oricum cred ca va fi nastere naturala,ca am avut la un moment dat (inainte sa fiu gravi)un cosmar cum ca ma apucasera contractiile..Si nu,nu vreau sa nasc in apa,ci doar cu epidurala,geluri de dilatat si alte cele.
Sunt inca in cautarea numelui..de fapt,am stabilit primul - Maeva!Dupa ce nu mi s-a mai opus omul,mi-am dat seama ca e cel mai potrivit Urmeaza al doilea..
Am avut mult de citit din urma,ati fost harnice!
Va pup pe toate si urez toate cele bune bebeilor si copilasilor mult iubiti!
Raluca
de Anais Iasmina si +29
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
LAlexandra spune:
NEATA!
ALI...eu nu ma pricep la masini
RALUCA, sunteti de coma cu numele, lasa mai ca e bine ca aveti variante.
eu m-am trezit sa beau o cafea si sa ma pun la somn inapoi
va las si voua
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
ce tantalaie sunt...adica ma trezi asta micul, ii dadui sa pape si acum daca tot sunt treaza imi fac o cafea...ca sa nu credeti ca m-am trezit doar ca sa beau o cafea
abramburika spune:
Neata!
Ploua .... yuuppiiii!!! Nu credeam ca am sa bucur de ploaie. Dupa cate ploi au fost in primavara asta. E racoare si bine!
raluca - tot cu numele? Bine ca e pe pozitii bebelina si sper sa ai o nastere usoara!
roxali - nu stiu ce masina sa iti recomand, ca nici n-am inteles de care vrei. Ieftina sau scumpa (ca si intretinere)? Din experienta proprie, pot sa iti spun nissan, cu care noi ne-am gasit excelent. Sau, din experienta prietenilor nostri, skoda sau ford.
Ginger00 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxali Ce zice-ti care sant cele mai scumpe la intretinere ...in afara toyota, merc, audi etc Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze |
Pai scump e si Chrysler-ul de te usca...noi avem un Grand Voyager(daca ne-am inmultit asa ) si ma costa cam asa :
bollo 300,00 ; asigurare 1800(ca avem clasa mica),de intretinere te stoarce (zic doar de piese ca restul face sotzu' din fericire ), consum destul de ok (10/12 la suta ca are motor de 2800).
Dupa ce cresc prichindeii si nu mai trebuie sa umblu cu casa dupa mine trecem inapoi la Bmw , dupa mine e cea mai faina masina
LAlexandra spune:
v-am pus niste pozici noi, va trimit Pm cu adresa, cine nu a primit sa imi zica
LAlexandra spune:
v-am pus si poze din camera lui, de sambata doarme singurel
yoanag spune:
hello girls!
avem albumul comun de poze
o sa va trimit linkul cu adresa si parola
ideea cea mai buna sa fcem un album pt fiecare si isi incarca pozele si intram sa le vedem dar sa nu fie pus linkul aici
mai sint care vor sa fie asa
cine e de acord sa puna in albumul comun pozele e bine venit
stim ca sint care umbla la pozele noastre si nu toate vrem sa le lasam pe liber si on line
apropo Roxali- de ce ziceai cind era vb de album
nu e ca nu vreau sa ma arat
ma arat dar numai cui vreau eu,si eu vreau sa va arat numai voua pozele,adica noi care scriem la subiect nu tot forumul
asta era de fapt esenta
cum am timp va trimit linkul
cine vrea bineinteles
ne auzim mai incolo
Mami de Giulia -20 iunie '07-
yoanag spune:
va rugam sa nu adaugati la celelalte albume la favoriti albumul comun si nici sa puneti linkul aici
Mami de Giulia -20 iunie '07-