Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 8
danielac spune:
Felicia daca iti este mai usor, trimite la mine coletul si le trimit eu mai departe!!!
Yasmari, daca iti convine propunerea Laurei, eu le pot primi, mai ales ca exista destule persoane nevoiase si aici, si in plus la orfelinat unde am ami dus, sau la alte fete care au nevoie pot trimite!
luminita2008 spune:
madyritzi, te-ai uitat in lista de pe prima pagina? poate e cineva care sa corespunda masurilor hainutelor de la tine, totusi. este un bebe care se va naste in iulie, de exemplu, mai este Darius al lui Arwen care e micut... fetele - Daniela si Laura - iti pot trimite adresele lor.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
madyrizi spune:
deja m-am hotarat sa le trimit la parohia godeanu. dupa ce fac inventarul si vad ce am de trimis, normal, ca intre timp am retras aproape toate produsele din bazar.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Neli_ra spune:
Buna,
Azi am dezlegat in sfarsit enigma de ce coletul de la Dodo-pui nu a ajuns la mine si s-a intors la expeditor,initial crezusem ca din vina cutiei postale din care pica plicurile in cutia postala de sub a mea si al carei proprietar nu e acasa,insa, coletul a fost expediat la blocul N2 , si nu la N3, unde locuiesc eu, asa era scris pe avizul postal si pe adresa destinatarului pe colet,bine ca am fost inspirata sa pun postarita sa caute in toate avizele , ca altfel, iar il ducea la adresa gresita.
In coletul pe care l-am ridicat azi erau 3 perechi sosete,1 sepcuta, 1 pereche pantofiori,1 pantalon si 1 salopeta de casa,multumiri din suflet, Dodo, imi cer scuze pt intarziere,va pupam ,noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Neli_ra spune:
Buna,
Doar ce am ridicat de la posta coletul de la Tanti Zavaidoc,in care am gasit rochita aceea superba promisa Anastasiei,o fustita roz raiata frumoasa foc si un costumas (pantalon +tricou)de vara ,multumiri multe pt T Z,sunt foarte dragalase toate,gata , am incheiat cu necesarul de hainute pt sezonul acesta si va multumim mult tuturor ,bye, o zi buna tuturor !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
alex_andra spune:
Laura, am o rugaminte la tine.
Ia legatura cu Raluca ta, pentru ca eu am sunat-o de 2 ori si nu-mi raspunde si intreab-o tu ce se mai aude cu tabloul despre care vorbisem sa mi-l faca.
Eu sunt o persoana intelegatoare, dar au trecut totusi aproape 4 luni.
Daca nu putea sa-l faca, trebuia sa fie sincera si sa-mi zica de atunci.
Eu inteleg daca are probleme, dar ma deranjeaza incorectitudinea.
La inceputul lui martie s-a intalnit sotul meu cu ea, i-am dat pozele dupa care vorbisem sa-mi faca portretul evei si 100 de lei(pe langa 2 pungi mari cu diverse alte lucruri), urmand sa-i dau inca 100 la final.
Eu nu vreau sa te deranjeze ca -ti spun lucurrile astea, dar noi avem incredere in tine si in daniela si e pacat sa va pierdeti voi din crezare, pentru ca cei pe care ii protejati nu sunt oameni de cuvant.
si nu e vorba doar ca nu mi-a raspuns la telefon astazi.
ci e vorba si de faptul ca au trecut 4 luni, in care ea ar fi trebuit sa ma contacteze si sa-mi zica ,orice, ca nu a apucat, ca nu a putut, orice, important era sa-mi dea un semn de viata.
iar daca nu mai avea telefonul meu, putea sa te contacteze pe tine si sa-ti zica tie ori sa-i dai numarul meu, ori sa-ti zica un motv pentru care nu a mai putut sa faca portretul.
Iti spun sincer acum, eu banii aia pot sa consider ca i-am dat pur si simplu si ca am ajutat-o intr-un moment critic din viata ei si asta e, dar vorbisem o vorba cu ea.
eu vroiam sa o mai ajut si pe viitor, dar in conditiile actuale....chiar nu mai stiu ce sa mai zic...
Deci, te rog, ia legatura cu ea si intreab-o daca s-a apucat, macar de portret.
Daca nu s-a apucat sau nu poate sa-l faca, asta e , o sa consider acei bani ca o donatie, dar ....raman cu un gust amar, oricum.
Si din punctul meu de vedere, pentru mine, va ramane pe lista neagra, chiar daca nu va fi pe prima pagina.
Sper ca nu te-am suparat cu mesajul meu.
Initial am vrut sa-ti scriu pe pm, dar ulterior am zis sa scriu aici, pentru ca, pana la urma, cum ziceam, tu si daniela sunteti garantia noastra ca lucrurile sunt facute asa cum trebuie si trebuie sa stiti si voi pe cine recomandati si protejati, dar trebuie sa stie si restul persoanelor de buna credinta pe cine ajuta.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Laura, am o rugaminte la tine. Ia legatura cu Raluca ta, pentru ca eu am sunat-o de 2 ori si nu-mi raspunde si intreab-o tu ce se mai aude cu tabloul despre care vorbisem sa mi-l faca. Eu sunt o persoana intelegatoare, dar au trecut totusi aproape 4 luni. Daca nu putea sa-l faca, trebuia sa fie sincera si sa-mi zica de atunci. Eu inteleg daca are probleme, dar ma deranjeaza incorectitudinea. La inceputul lui martie s-a intalnit sotul meu cu ea, i-am dat pozele dupa care vorbisem sa-mi faca portretul evei si 100 de lei(pe langa 2 pungi mari cu diverse alte lucruri), urmand sa-i dau inca 100 la final. Eu nu vreau sa te deranjeze ca -ti spun lucurrile astea, dar noi avem incredere in tine si in daniela si e pacat sa va pierdeti voi din crezare, pentru ca cei pe care ii protejati nu sunt oameni de cuvant. si nu e vorba doar ca nu mi-a raspuns la telefon astazi. ci e vorba si de faptul ca au trecut 4 luni, in care ea ar fi trebuit sa ma contacteze si sa-mi zica ,orice, ca nu a apucat, ca nu a putut, orice, important era sa-mi dea un semn de viata. iar daca nu mai avea telefonul meu, putea sa te contacteze pe tine si sa-ti zica tie ori sa-i dai numarul meu, ori sa-ti zica un motv pentru care nu a mai putut sa faca portretul. Iti spun sincer acum, eu banii aia pot sa consider ca i-am dat pur si simplu si ca am ajutat-o intr-un moment critic din viata ei si asta e, dar vorbisem o vorba cu ea. eu vroiam sa o mai ajut si pe viitor, dar in conditiile actuale....chiar nu mai stiu ce sa mai zic... Deci, te rog, ia legatura cu ea si intreab-o daca s-a apucat, macar de portret. Daca nu s-a apucat sau nu poate sa-l faca, asta e , o sa consider acei bani ca o donatie, dar ....raman cu un gust amar, oricum. Si din punctul meu de vedere, pentru mine, va ramane pe lista neagra, chiar daca nu va fi pe prima pagina. Sper ca nu te-am suparat cu mesajul meu. Initial am vrut sa-ti scriu pe pm, dar ulterior am zis sa scriu aici, pentru ca, pana la urma, cum ziceam, tu si daniela sunteti garantia noastra ca lucrurile sunt facute asa cum trebuie si trebuie sa stiti si voi pe cine recomandati si protejati, dar trebuie sa stie si restul persoanelor de buna credinta pe cine ajuta. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Andra,nu m-ai suparat! Daca trebuia sa te contacteze si nu a facut-o atunci este o mare nesimtita !Am sa vorbesc cu matusa ei s-o sune daca n-o prind eu pe mess .
Editez ca sa spun ca fata asta a crescut in casa mea si am considerat-o ca si nepoata mea !Pentru asta ma simt vinovata ca v-am facut si pe voi sa aveti incredere in ea si,daca se va comporta asa in continuare,am sa iau masuri iar tie am sa-ti trimit eu personal banii .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Laura, asa cum ti-am zis si pe ym, eu nu vreau ca tu sa-mi trimiti niciun ban!
Nu esti tu vinovata de comportamentul Ralucai.
Eu nu sunt suparata pe tine, tu ai avut cele mai bune intentii
Eu zic doar atat si pentru mine este capitol incheiat:
daca s-a apucat de portret, ok, il termina si-i dau si restul de bani.
daca nu s-a apucat, o sa consider ca am ajutat-o intr-un moment criric din viata ei si o sa consider banii o donatie si atat.
Laura, repet, nu te consuma pentru ceea ce fac altii
Dar poti sa-i atragi atentia Ralucai, ca e pacat sa nu aprecieze ce au facut niste oameni necunoscuti, pentru ea, intr-un momennt prost al ei.
Cativa oameni, care, desi nu au cunoscut-o vreodata, au stat cu sufletul la gura, sa vada cum isi rezolva problemele.
E pacat, pentru ca, daca trateaza oamenii asa, a doua oara nu o vor mai ajuta.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
danielac spune:
off, off, iar probeleme!
Laura ai aflat ceva de Raluca? nu e normal sa se comporte asa...
LauraNicole spune:
Am aflat,Dani .I-am trimis Andrei raspunsul ei .S-a mutat la tzara si a zis ca s-a apucat deja de tablouri .I-am dat 2 saptamani sa le termine .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11