Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana este a doua oara cand mai mult sau mai putin direct sunt acuzata ca iau pachetele far a sa anunt.Nu am vb cu nimeni pe PM si nu iau nimic pentru mine.Luam pachetul de la ea si redistribuiam hainutele mai departe.Sincer chiar imi pare rau ca eu fac asta cu draga inima si sunt inteleasa gresit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru hainute de baietel 2 ani 1/2 - 3 ani, va rog sa nu uitati de adda_lili!

Si de la Antonia_05 am primit un mesaj, dar nu am masurile fetelor.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Dana este a doua oara cand mai mult sau mai putin direct sunt acuzata ca iau pachetele far a sa anunt.Nu am vb cu nimeni pe PM si nu iau nimic pentru mine.Luam pachetul de la ea si redistribuiam hainutele mai departe.Sincer chiar imi pare rau ca eu fac asta cu draga inima si sunt inteleasa gresit

poze si filmulete
povestea nasterii

Anca, nu te-am acuzat de nimic, ti-am spus doar sa respectam regulamentul pe care impreuna l-am aprobat! si am scris fara suparare, daca te acuzam de ceva iti scriam PM!

Ma refeream , in general, ca se trimit colete fara sa se mai ceara adrese in utlima vreme si multe se fac iarasi pe pm fara sa se ceara voie cum e regulamentul...nu la tine in mod expres...ca tu doar ai scris aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Fetelor, nu vreau sa va fac sa va certati,asa ca hotarati voi la cine trimit.Important este sa ajunga la cineva care are nevoie.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Selene, vom trimite si catre adda, si-a schimbat ceva in adresa? daca e vreo schimbare o rugam sa ne trimita !

Mergi la inceput

am vrut sa il preiau pentru ca il trimite din Italia , eu am mai preluat de la fete din afara si stiu exact cum sta treaba,oricum ma retrag si nu mai preiau nimic ..Daca ea era de acord sa trimita o rugam sa ceara si acceptul vostru pentru ca stiu f bine regulile ,dar ma rog.

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

Fetelor, nu vreau sa va fac sa va certati,asa ca hotarati voi la cine trimit.Important este sa ajunga la cineva care are nevoie.

ALTE POZE
BLOGU' MEU

eu nu ma cert,pentru mine chiar este un efort sa preiau atatea haine si sa le redistribui.Asta ma costa bani si timp dar o fac cu draga inima si fara sa cer nimic in schimb.Imi pare rau ca sunt inteleasa gresit

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Selene, vom trimite si catre adda, si-a schimbat ceva in adresa? daca e vreo schimbare o rugam sa ne trimita !

_
Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

danielac, eu stiu ca nu, dar o sa dau un telefon, de siguranta! Acu' am minute.

In alta ordine de idei, giuliaelena, ti-am trimis un PM! Scriu aici, sa il citesti, stiu ca nu ai mereu acces la Net.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

ALTE POZE
BLOGU' MEU

Chiccutza, nu ne certam, Doamne fereste! Dorim doar sa se respecte regulile scrise pe prima pagina a topicului si pe care toata lumea le poate citi, reguli dupa care Adminii acestui forum ne-au permis sa mergem inainte cu topicul acesta care este infiintat de multi ani!

Daca doresti sa le poti trimite la mine, si eu le voi da cui are nevoie (eventual in mai multe parti)! daca te decizi iti trimit adresa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

am vrut sa il preiau pentru ca il trimite din Italia , eu am mai preluat de la fete din afara si stiu exact cum sta treaba,oricum ma retrag si nu mai preiau nimic ..Daca ea era de acord sa trimita o rugam sa ceara si acceptul vostru pentru ca stiu f bine regulile ,dar ma rog.

Anca, nu vad de ce te superi, mai ales ca TU singura recunosti ca e a doua oara cand t-i se atrage atentia legat de acelasi aspect!!! nu trebuia decat sa astepti si poate chiar tu le preluai...dar vad ca deja o iei la modul personal si atunci eu ce sa mai cred????
Stii bine ca am incredere dar vreu sa respectam regulile, sa nu faca fiecare asa, cum se trezeste!
Inainte de mesajul Chiccutzei am postat o intrebare legata de preluarea unor haine in Bucuresti si nu mi-a raspuns decat luminita2008, oare de ce?

Legat de primirea coletele din afara tarii, de timp si bani, cred ca as putea dovedi ca "experienta" mea este "vasta" in decursul celor aprox.4-5 ani, de cand am preluat topicul de la Freya, dar si inainte..

Am zis, fara suparare, sa respectam regulile si atat!

Mergi la inceput