Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 17
alex_andra spune:
si inca ceva, papanash: incearca , te rog, sa nu ma mai jignesti, apropos de faza ca -mi dai tu banii de tablou, ca nu de bani e vorba aici. E vorba de incredere.
Jignirea ta mi se pare gratuita.
Dar, nu-i nimic, sa-mi fie invatatura de minte, pe viitor.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
papanash spune:
Alexandra, nu te jignesc absolut deloc, dar mi se pare imens circul pe care-l provoci si-l mentii ! Ai ajutat, felicitari ! Esti pe sectiunea umanitare, felicitari !
Fata aia e in mare cofa, in primul rand financiar, apoi mai primeste pumni in cap ca nu si=a respectat angajamentul luat. Pai daca nu poate, ti-ai pus problema? Ce-i asa de greu de priceput ? Nu te intereseaza mai intai ce mai face, daca mai traieste fata aia ? Poate din disperare s-a aruncat in cap de la etaj,ca n-a putut sa ajunga-n bucuresti cu tablourile, sau a murit de inanitie.... Inca o data, e sectiunea UMANITARE, aici ajutam oamenii daca putem, nu le dam in cap ca n-au respectat o promisiune.
PS. Beep nu se poate da fara credit pe cartela.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
papanash, in ca o data, te rog frumos sa nu te bagi unde nu e treaba ta.
Nu mai scoate din context.
Nu ma mai judeca pe mine, cand nu ma cunosti si nu stii ce fac.
NU te mai da tu aia buna si ingaduitoare si ma scoate pe mine aia pusa pe scandal si fara suflet.
Te rog frumos, incearca sa-ti canalizezi energia spre alte lucruri, in loc sa-mi reprosezi mie lucruri neadevarate si sa ma jignesti fara motiv.
alex_andra spune:
Antonia_05 so Neli_ra, astept dimensiunile si greutatea fetitelor voastre
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
ma bucur ca l-ai primit asa repede! i-au fost buni si pantofiorii si sandalutele? Anca, stii ceva de pachetul pentru Patrick, a ajuns? _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
da,acum mi-a spus Raluca.Va multumeste mult si mi-a spus ca ii vin toate hainutele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
giuliaelena spune:
Dana,pantofiorii ii sunt putin marisori dar de papucei e super-incantata ca are si Vladut asa o pereche dar galbeni.
Ducky, am pus coletul la posta !Sper sa fie de folos ca am pus.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
ana l spune:
Nu ma pot abtine sa nu scriu si aici.
Mie nu-mi place ce se intimpla la bazarul asta (e vorba de bazarul umanitar).
E vorba de cazul Stefaniei. A fost adus cazul la bazar de catre Andreea.2009, a adus si citeva produse, a promis ca schimba banca, ca va mai aduce si alte produse dar vad doar 8 produse la noul bazar, in citeva pagini numarate. Si asta s-a intimplat zilele trecute, dupa ce aproape 1 luna Andreea nu a mai dat pe la bazar. Reclamatii sunt citeva adunate in ultima luna. Plus ca apelul lunar s-a facut fix pe data la care s-ar fi inchis cazul.
Iar Adreea apare ca persoana care are nevoie de ajutor, la topicul pentru copii... etc, moderat de Danielac si Laura .
Ce se intimpla aici?
Sunt doar eu paranoia? Ca am niste suspiciuni...
Cred ca pentru linistea mea si a celorlalte mamici de la bazar care-si pun intrebarea asta, asteptam un raspuns , dar nu pe PM.
Am postat si aici acest mesaj scris la Dezbateri ...
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
alex_andra spune:
Ana, mi se pare foarte urat ce faci.
Si nu e prima data cand faci asta :(
Cum spuneam si la dezbatere, faptul ca andreea are o situatie precara financiara, asta nu-i da dreptul sa incerce sa ajute o persoana in nevoi???
Sau ajutam numai pe cine vrem noi? De cine ne place, pe ce copil simpatizam?
Neli_ra spune:
Buna seara,
Alex_andra,multumim mult pentru urare , abia astept ziua cand Anastasia va implini 1 anisor,iti dorim si noi tie multa sanatate , intregii familii.
Masurile Anastasiei acum sunt : ~12 kg si 82-83 cm.
Fugim la nani acum , Anastasia canta de somn si ma cheama la nai-na,pa , noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Anca, stii ceva de pachetul pentru Patrick, a ajuns? |
da,acum mi-a spus Raluca.Va multumeste mult si mi-a spus ca ii vin toate hainutele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
[/quote]
ma bucur din sfulet ca le plac!