Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 15
andreea.2009 spune:
Buna...noi nu am mai aaprut de ceva timp pe aici. Vroiam sa ne aveti in vedere daca apar ceva hainute pentru Sebi in mod special dar si pentru Iza. Ea mai are dar a lui Sebi se imputineaza rapid...creste foarte repede. Sebi are 8,6 kg si 72 cm, iar Izabela 116 si 21 kg. Multumim mult
oana8188 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
De toamna-iarna i-ar prinde bine Antoniei_05, asta stiu sigur. Probabil ca si lui Neli_ra, dar asteptam vesti de la ea, ca ea mai scrie pe aici, Antonia, mai greu. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Te rog, cand ai timp, daca ai adresa Antoniei, sa mi-o trimiti ca eu luni sau cel tarziu marti ii pun un pachetel; nu sunt multe hainute, dar sper sa fie de folos.
danielac spune:
azi am trimis colete pentru giulielena si pentru Patrick! va rog sa ma anuntati cand sunt primite! multumesc! sper sa va placa!
andira spune:
Salut!
Pentru fetele din Buc, daca e cineva interesat, am vreo 6 perechi de ghetute cam de toamna, masurile 23-24-25 si 27.
Au fost purtate de fetitele mele, insa 2 perechi sunt maro (masurile 23 si 27) si practic pot fi purtate si de baieti.
Sau cum vreti voi .
Daca le vrea cineva, pls PM.
ancadragoman spune:
Dana mersi mult si te anunt
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Neli_ra spune:
Buna seara dragelor,
Azi am ridicat de la posta un colet cu multe hainute si 1 pereche pantofiori de la Ducky,imi cer scuze ca am scris abia acum , am gasit avizul in posta abia vineri dupa-amiaza si l-am ridicat abia azi.Am gasit in pachet multe lucruri , astfel :
1 pereche pantofiori,1 salopeta groasa, 7 bluze maneca lunga , 3 pantaloni , 1 caciula , 4 rochite , 2 tricouri si 2 perechi sosete.Multumiri din tot sufletul pentru ele , si te rog Ducky , sa ma scuzi ca n-am scris mai devreme , n-am mai intrat pe aici din lipsa de timp datorita unor probleme mari de sanatate ale Anastasiei si majore financiare , care ne-au bagat intr-o stare de toata nebunia.Acum Anastasia e mai bine , am scapat la mustata de spitalizare , asta pe riscul meu , am preferat sa o tratez acasa si cu vizite cat mai dese la medic , decat sa o tin internata in spitalul mizerabil de aici,unde eu nu pot sa stau langa ea in pat ,asa prevede , paturi mici , pt bebelusi- si asta ar fi insemnat o tragedie pt ea,unde trebuie sa cumperi tot si sa mai dai si spagi la medici si asistente si unde e plin de infectii si microbi si risti sa pleci acasa mai bolnav decat ai venit.
In rest , ce sa mai zic , eu n-am mai scris sa anunt stocul hainutelor Anastasiei pt toamna -iarna de teama sa nu se considere ca vreau prea mult , chiar si in defavoarea altora, daca totusi , e loc si pentru noi , va rugam , anuntati-ne.
Va multumim mult si imi cer scuze daca am suparat pe cineva , voi reveni , sper , cat mai repede posibil , cand timpul si problemele imi vor permite.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Selene_Bunny spune:
Mai este nevoie sa trimit adresa, fetelor?
Suntem in concediu la mama, sunt ocupata, mi-am luat lucrul cu mine, deci nu ma prea odihnesc...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
giuliaelena spune:
Am trimis si eu un PM pentru ghetute. Giulia poarta 24-25 la piciorus.Daca se poate si Andira trimite colet.
Stiti ceva de Ducky? Nu dau de ea si coletul sta gata de plecare.Am o nelamurire cu numele strazii:e strada Fagilor sau Fragilor?
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Salut,fetelor ! Raluca a terminat unul din tablouri,e la uscat iar celalalt e aproape terminat . ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
Laura, transmite-i tu, te rog, Ralucai, ca eu nu mai am nevoie de tablou.
Nu ma intereseaza diverse scuze din partea ei (tu nu ai nicio vina, deci iesi din calcul), poate sa faca cu el ce vrea, sa-l arunce, sa si-l pastreze, nu ma mai intereseaza.
Si vorbesc foarte serios. Nu il mai vreau. A trecut mult prea mult timp, mult prea mult si fata de ultima data de cand s-a angajat ca le termina.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)