Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
vladimirescu spune:
oanaiacovitza succes cu aerul conditionat! Din pacate, fii sigur aca vei astepta cu montajul, asa se intimpla mereu cind vine un val de caldura si isi cumpara toata lumea (stiu ca eu am montat in mai multe case si birouri pe unde am stat...) Te sfatuiesc sa ii atingi la coarda sensibila cind suni sa te programezi la montaj, z-le cai un copil f mic care de caldura a facut bube, plinge non stop etc... Eu asa m-am rugat de ei cind i-am montat lui tata, le-am zis ca la adresa locuiest eun bebelus care sufera rau si vomit adin pricina caldurii, si au venit in 2 zile. I-am zis lui tata sa zica cind vin aia ca bebe e cu ma-sa in parc (evident nu era nici un bebe in casa aia :)) Si i-am zis sa le dea 50 lei bacsis :)
Kossir sa-ti traiasca printesa!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladimirescu spune:
corimami sinii isi pot reveni sau nu, depinde de genetica mai ales :) E ca si cu burta: la unele se stringe fara exercitii, la altele atirn acu sute de flotari... Un indiciu: daca mamelonul e pozitionat mai sus, ai sanse bune sa arati ok dupa alaptare.
Ca sa stii ca se poate, iti zic ca la mine nu s-au prea modificat dupa alaptatul cu Vladimir, e adevarat insa ca am purtat sutien non-stop, zi si noapte, 9 luni :((
Purtarea sutienului si noaptea ajuta, ca nu se "labarteaza" asa tare pielea :)
Acum, o s avad, ca nu pre amai port sutien. Dar ma preocupa f putin asta, ca sint sutiene f sexy la o adica pe care sa le folosesti - e chiar mai sexi cu stien din ala "sfert de cupa" decit "nude" :)) Parerea mea de hoasca nitel trecuta!
CoriMami spune:
Fetelor, nu stiu ce faceti voi la ora asta, dar eu va invit la un somon la cuptor cu rozmarin proaspat. Pai sa fie laptele bun, cu omega 3, pt 5 dimineata, nu?
Singura acasa..abandonata de barbat plecat la Mamaia...ce sa fac si eu...ca tot am 86 de kg care nu se clintesc nici de suparare.
Eu va intreb: cum o sa mai fac singura baita copilei, ca a inceput sa se joace in apa, de..s-a prins ca e peste, si abia o mai tin, se impinge in calcaie, isi ia avant, da din maini...vai de mine.
Multumesc celor care mi-au raspuns la subiectul "sani lasati", intr-adevar un sutien sexi, salveaza
Somn usor!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna seara! La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Sofia Maria si Jeremy Noah!
Roxana Ioana sa fie m prejos decat Ivan. Tb sa se i-au de mana.
Uite de ce zic.
POZE RECENTE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
ina eu zic sa mai stai cu diversificarea, dar na e doar parerea mea, daca tot ii dai lp da.i din ala anti reflux, cam orice marca aici are si AR
hainute de botez nu vei gasi in kiabi, cel putin eu nu vad cam ce.ar merge, in zara poate, daca nu prin mall
vladi hainutele din kiabi nu.s de mare calitate, cred ca.s mai bune alea dpam ...dar mie mi.e la indemana pt ca mai cumpar online
denisa sa treaca rana! cum a fost in calatorie?
am fost si eu la cumparaturi chiar de vin reducerile nu m.am abtinut sa nu iau o gramada pt copii
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
CoriMami spune:
Alina, sunt niste scumpe printesele tale roz! Si ce scoica frumoasa i-ati luat Justinei. Sa se plimbe sanatoasa in ea!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Oana, eu cred ca Eric s-a inteles cu Geo si Cezar sa faca un club al lor.."iepurasi de 7 kile Azi-maine intra si Codrin in club..dar atunci voi veti trece ppe 8kg
cu caldura asta si Codrin e agitat...si eu la fel! Mititelu se lipeste pielea lui de-a mea..
Andra, nici eu nu sunt de acord cu borcanasele, dar conservant nu cred ca au..ma gandesc ca e folosita o tehnologie gen UHT..
Cu ceaiul granulat de la Milupa sau hipp..nu stiu ce sa zic..ma gandesc totusi ca nu ar risca firmele astea sa puna in cweai si altceva decat e scris pe cutie...ar putea avea reclamatii serioase si ar pierde imagine si bani...zic si eu
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
happyjoy spune:
Fetelor, nu gasesc nimic de imbracat pt botez : ( toate-s mici si scurte...
Voi de unde va imbracati?
Eu am incercat sa ii dau apa dar nu mai stie si nici nu mai vrea sa suga din biberon... nici pe suzi nu o mai vrea...
Apa care a picurat putin din bibe nu i-a provocat nici o reactie.
Ioanact, dar cu uleiul de la botez nu se maseaza dupa copilul? Si sa-l masez cu ulei de gloarea soarelui?
Ina in magazinul Unirea la et 3 sunt multe magazine de bebei si sigur gasesti ceva (la miniblu au niste seturi haiose).
Si noi avem reflux dar nu as vrea sa incep diversificarea inainte de 6 luni atata timp cat luam satisfacator in greutate si nu avem alte probleme.
Refluxul e din cauza sistemului digestiv insuficient dezvoltat, e normal, toti bebei trec prin asa doar ca la unii se manifesta mai rau, la altii deloc.
Cori, esti super tare : ) Eu am luat o crema de la Palmers pt fermitate (nu am cautat ce-i drept, am luat ce mi-a picat in mana) si o aplic doar pe partea de jos a sanului sa nu deranjeze pitica.
Decat deloc...poate o avea vre-un efect - mai multe om face dupa ce terminam de alaptat.
Daca as avea chef poate as face si ceva gimnastica si comprese cu apa rece si calda... : )
Ca sa nu mai zic ca nu-mi mai vine nici o haina peste sani : ( dar bine zice Vladi cu sutienele, asta cand gasesc marimea mea...
Andra, nu-i asa ca e tare frumoasa casa cand e plina de jucarii? : )
Oana ce bine ca luati aer. Eu la cel din dormitor am atasat un carton mai gros in fata ca sa bata aerul cat mai jos.
Chicco au un diapozitiv oval cu ultrasunete impotriva tantarilor - se gaseste in farmacii. cred ca e portabil si bun pt carut.
Ma duc sa pap niste prajitura cu visine : ) (am zis sa fac si eu ca la cat de repede trece timpul parca vad ca dispar si visinele).
Mami de minune minunata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyjoy Ioanact, dar cu uleiul de la botez nu se maseaza dupa copilul? Si sa-l masez cu ulei de floarea soarelui? Mami de minune minunata! |
Cum??
Nu, nu se maseaza copilul, cel putin nu in biserica, acasa il masez cu ce ulei vrei tu..dar vb de uleiul care tb adus la biserica ( nu tb neaparat o sticla de ulei, ci intr-un recipient mic) pt a-l 'unge' pe bebe (in anumite parti ale corpului), dar nu se maseaza..e ca si cum ne miruie pr dupa ce se termina slujba.
POZE RECENTE
ALINA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](rugaciune.gif)
dayanara spune:
ioanact sa stapaniti sanatosi scoica!
tare ioana, dar ea o leagana asa mai finut, ivan ar arunca.o cu totul!
asteropi tu pui in sterilizator toate tavitele?
eu ii voi da si borcane pe langa mancarea din casa, sa se obisnuiasca ; cand plecam pe undeva sa manance borcane , doar nu stau sa gatesc pe unde ma duc....
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg