Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Fetelor, am si eu o intrebare caraghioasa-jalnica. Sanii (care erau o data sexi) dublati si lasati ca de mamaie, isi vor mai reveni macar putin, dupa ce intarcam? au fost frumosi..candva Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family |
Draga Cori
eu inainte sa nasc ziceam ca seman cu tata ca nu prea aveam decolteu generos.
Acum am incept sa seman si eu cu mama mea, ca am trecut de la 75 B la 85 D, deci notabil.
Eu ma minunez de uratenia sutienului si a burtierei ce o port, parca-s o poza rubensiana din anii 20-30 tarziu toamna la mare, deci foarte sexoasa, si mai vorbeam de sex...
Cred ca vor reveni sanii un pic, dar cica vor ramane asa tomizi ( se vor uita in jos)
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
Bumbitza spune:
Salutare! Ce calduri fratilooor
Briza, sa va fie de bine increstinarea!
Ella, pup si eu bulanasele lui Geo Cred ca e un pic rasfatata, desi nu prea face ea scandal decat daca o deranjeaza ceva...
AI fost tare cu ciorbita de bebe la miruit
rmkristine, cu siguranta sunt mult mai reaxata cand vine mama, si sigur ca simte copilul.
lilike, bine ati venit in gasca! nu mai stiu daca am zis, dar mai bine ma repet
Dayanara, probabil Silvana e f cumintica. Si eu o mut pe a mea din camera in camera, dar se cam plictiseste repede si se miortaie..
Iar daca nu prind momentul cand casca ea la inceput, se enerveaza si mai greu adoarme dupa
Honey naspa cu rana. sa treaca.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
sensibila spune:
ellanik – eu am facut vaccinul in bucuresti, doar am auzit ca se face in c-ta si oricum sincera sa fiu l-as fi facut si la ei oricat ar fi costat. Oricum la Bucuresti nu se face in nici o clinica din cate stiu eu asa ca astia sunt mai tari.
La multi ani sarbatoritilor de azi !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
briza_marii spune:
De vreo 2 ore tot citesc din urma ca sa vad si eu mai o poza, mai o veste..dar nu cred ca azi reusesc sa ajung cu stirile la zi. Ce fac eu in loc sa smotruiesc ca luni imi vine soacra ..da' am zis ca dc tot vine, o las pe ea sa stea cu bebe si eu smotruiesc....asa ca azi stau cu sticla de cola rece langa mine si cu ochii beliti la DC...si cu bebe in caurt...E, da...acum am trecut in partea ailalta: cand e smiorcait, se potoleste doar in carut, drept urmare sufrageria noastra are o noua mobila: carutu
Si imi mai sta gandul la niste pastai de fasole facute pane, la inele de ceapa pane..toate stinse cu mult mujdei de usturoi, normal, . Da' pe caldura asta..cine sa dea drumu la aragaz??
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
andra_s spune:
salutare!
fetelor eu azi scriam cu succes la o odisee incepatoare, ca m-am simtit tare aiurea, dureri de cap, greturi, arsuri, ameteli, ce mai tot tacamul ... am pasat copilul sotului, l-a dus la plimbare cu masina, treaba lui pe unde a mai fost, cert e ca am dormit cateva ore bune si mi-am revenit
ne chinuie tare caldura, si pe noi si pe ianis, a dormit o ora pana la 12.15 si apoi a plecat cu taica-su si au venit la 15.30, nu a dormit deloc piticul in timpul asta, si pana la 16.30 tipa ca din gura de sarpe, toate interventiile noastre au fost fara succes, asa ca l-am scos putin afara in curte la umbra si a adormit in 30 de secunde, nu exagerez l-am lasat acolo la umbra, este cald si asa, dar parca mai adie putin vantul
despre apa si ceai, nici gand sa le bea ianis, doar apa a vrut prima data cand i-am dat, de atunci scuipa de parca ii dau venin, asa ca mai nou mancam la 2 - 2,5 ore, doar noaptea mai rarut, ca-i mai dragut, adica o data la 4-5 dimineta
vladi ma bucur tare mult ca floricica este ok cu greutatea
roxana nu rade de vladi cu elasticul la suzeta, ca si eu ma gandeam, da' n-am spus la nimeni
cat despre ceai granule, nu beau nici eu asa ceva, dar sa mai dau si copilului ca si comparatie, nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar nu ii dam cu crema cu protectie solara ca are chimicale, dar sa bea chimicale sub forma de granule e ok ...
si despre piureurile de fructe sau legume din comert, eu nu cred ca un fruct pasat si inchis intr-un borcan poate fi bun 6 luni de zile daca nu are nimic altceva adaugat ca sa il conserve, pe cuvant. dati cu rosii daca vreti, asta e parerea mea, nu dau la copil chestii conservate, ionizate, etc doar ca e mai comod pt mine, ca le gasesc de-a gata sau ca se prepara in 20 de secunde.
andira nu urmez eu la dintisori, ca-i am pe toti 32 acum vorbind serios, ianis e f agitat, in curand va fi beny-beny ca si-ar indesa amandoi pumnii de-o data in gurita ... nu cred ca mai e mult, plus ca roade un covrigel de dentitie de mama focului
bumbitza si ianis a capsat sanul de cateva ori, dar l-am mangaiat usurel pe capsor si i-am zis ca ma doare, nu stiu ce a inteles, cert e ca n-a mai facut
briza ma bucur ca este ok eric, ca ai tras si tu cu el ... am vazut pozele, este un dolofan si un scump mi-a placut costumasul, vesta colorata a fost de efect, iar tu esti arati f bine si f relaxata
denisa imi pare tare rau ca iar ai probleme cu sanul, stiu ca doare, dar trece
andira si eu sunt nostalica ... imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta eram intr-o activitate intensa de , si iar , ca luam tratamentul pt stimulare ovariana, si uite ca acum se vede rezultatul
cori si mie mi s-au modificat sanii m-am resemnat, asta este, altii n-am
briza nici noi nu mai avem loc prin casa de articolele lui bebe: doua carucioare, balansoar, circus-gym-ul, scoica si evident patutul, taica-su abia asteapta sa stea in fundulet sa ii ia nu stiu ce tarc de joaca a vazut el, maine-poimeine instalam si scaunul de papa in curand ma mut in cusca cainelui, poate are un coltisor liber si pt mine
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ina_3040 spune:
Lalexandra, Vladi, Andira, Castelana va multumesc pt raspunsuri si incurajari ce m-as face fara voi!!!
asa am sa fac precum mi-ati zis sper sa cresc productia de lapte. nu cred ca o sa ii introduc ceva solid inca, mai astept.
Castelana cum stai cu bagajele, tu parca ai zis ca plecati peste o saptamana. eu am senzatia ca o sa car toata casa dupa mine nu stiu cum o sa ma descurc cu kilogramele de bagaje, cred ca pun un pachet pe autocar si il trimit deja.
Vladi merci mult pt "tips" referitor la magazine, o sa ii zic nasei pe unde sa mearga . sigur gasim ceva fain.
va pup pe toate si o seara placuta!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
andra_s spune:
La multe lunite Sofia si Jeremy! Sa ne cresteti mari si sanatoase!!!
rebiana, oanka mai dati-ne de veste despre voi si printese
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Bumbitza spune:
Multam Andra pt raspuns
LAlexandra si pe tine pt raspuns.
Ma pregatesc sa plec prin oras sa-mi caut ceva de imbracat pt botez. Poate mai reusesc sa intru mai pe seara.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
oanaiacovita spune:
eara buna.
Vin si eu cu un mic raport, ca din urma am citit pe diagonala.
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi:Sofia Maria (de Kossir) si Jeremy Noah (de miri_mik)!!!
Noi am am plecat pe la 11 de acasa si am venit la 5. Am hotarat sa stam in mall unde e aer conditionat ca in casa urla cat il tine gura de caldura. Curg apele de pe el la propriu. E ud mereu pe hainute.
Asa ca azi, de unde avem, de unde nu, am luat aer conditionat. Nu se putea altfel, ca as tampi toata vara. A dormit aproape 3 ore legate in mall intr-o galagie infernala. Traiasca incaperile de schimbat bebei.
Acasa cum am ajuns de la 5 pana acum intr-o gura a tinut-o. Nici macar mancare nu vroia. Cu greu a primit biberonul pana la urma si in sfarsit a adormit. Pe mine m-a luat o durere de cap de la plansul lui. Maine merge sotul dupa aer ca azi nu aveam loc in masina cu carut, scoica si cumparaturi si sa vedem cand or veni sa il monteze. Pana vin, nu stiu ce ne facem.
Aaa, am fost si la Baby Expo, in sfarsit prind si eu asa ceva si i-am luat cantar si uite asa pentru prima data in mai bine de 3 luni il cantaresc si eu pe bebe. Are 7 kile batute pe muchie. Grasunu lu mama.
Cam atat am putut debita in seara asta. Sa vedem ce ne asteapta si maine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Bratara din aia anti tantari nu am gasit, dar i-am luat aparat cu ultrasunete, care se baga in priza si e si lampa de veghe cu sensor. A fost 50 de lei. Nu am gasit umbreluta deloc pentru carut, sper sa ajung
in Auchan zilele astea.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...