Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Ina_3040 spune:
fetelor bine v-am gasit vesele si vorbarete. Cum va descurcati pe acasa ca am vazut la meteo ce temperaturi erau, m-am speriat.
raportam si noi un bebe marisor (6700 de g) si mancacios. Cu plansul stam cam la fel, trebuie mereu sa ii fac "entertainment" ca altfel nu merge. Ieri l-am dus la servici sa il arat colegilor si mi-a plans din toti plamanii. Chiar ma gandeam ca o sa fie cuminte ca era mancat si schimbat si ca o sa il distreze sa vada si altceva si alte fete dar de unde! noroc ca l-am luat si pe ta-su cu noi asa ca el a iesit cu plangaciosul si pana la urma nu stiu cum da a reusit sa il adoarma.
de vreo 2 seri plangea intr-una si am suspectat ca nu mai prea am lapte seara. I-am facut aseara proba suptului si luase numai 80 de grame si sanii erau goi, oare de ce? i-am facut pana la urma competare cu LP si a mancat vreo 70 de ml. L-am culcat pana la urma pe la 12 si a dormit pana la 4 (ca niciodata!) si aveam sanii iarasi tari de lapte, foarte ciudat. O sa incerc de acum incolo sa ii dau o completare seara ca altfel se trezeste la 2-3 ore si is cam zombi.
Singura problema e ca de la Craciun activitatea noastra de dormitor e 0, va rog nu dati cu oua!!! cred ca si faptul ca dormim separat de cand s-a nascut Robin nu ne ajuta prea mult. increc sa ma motivez insa seara cad din picioare de oboseala. Cand mai citesc de voi ca faceti mancare, curat si din alea ma gandesc ca eu is pe nicaieri cu organizarea in timpul zilei. Partea buna e ca de azi in 2 saptamani plecam in tara eu si copilul asa ca o sa am partea de papa bun si somn de dupa-masa
Fetelor pe unde se gasesc la Bucuresti hainute frumoase pt botez? Nasa insista sa le cumpere ea si a zis ca merge la Bucuresti sa caute. Eu nu prea as vrea sa il imbrace cu costum dar vad eu pana la urma ce alege...
am vazut poze frumoase, nu imi vine sa creda ca au iepurasii deja cate 2-3 luni sau chiar ma marisori.
Briza am vazut poze frumoase de la botez si cea mai emotionanta mi s-a parut cea cu bunica, ce bine ca ai avut-o aproape in asa momente frumoase.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Ina_3040 spune:
Ah am uitat sa intreb. II tot povestesc mamei ca are Robin reflux si mi-a zis sa incepem diversificarea cand mergem acasa (deci Robin o sa aiba 3 luni jumate) si nu stiu ce sa fac... Aici mi-a zis pediatra sa incep diversificarea la 6 luni.
mama pe de alta parte imi zice sa ii introducem ceva solid mai repede sa mai scape de pacatosul asta de reflux si de voma. voi ce parere aveti si cand incepeti sa introduceti si altceva decat laptele?
va si un weekend cat mai racoros!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
LAlexandra spune:
INA, eu in locul tau as incerca mai intai sa beau multe lichide si sa lasi sanii liberi , fara sutien sau bustiera si sa vezi daca nu reusesti sa produci mai mult laptic.
eu sunt singura aici cu sotul si ca sa reusim si altele cand ajunge el seara acasa il ia pe micut si are grija de el, eu fac repede ceva de mancare si asa avem timp de altele...la noi e problema ca nu ne lasa micutul, ca nu prea doarme. Ziulica nici eu nu fac mai nimic, ca nu am timp de bebe, totul facem seara cand vine sotul sau in week-end, ne organizam amandoi si fiecare face cate ceva. Sa nu crezi ca il pun tot timpul la treaba, dar cand vad ca sunt multe de facut e musai sa ma ajute. Daca el nu m-ar ajuta nu asa avea cum sa ma descurc
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
vladimirescu spune:
ina subscriu la ce zice LAlexandra, ca sinii lasati liberi fara sutien produc mai mult lapte. E verificata treaba asta si de mine (prima luna am purtat sutien zi si noapte pt ca altfel ma umpleam prea rau de lapte, acum evit sutienul pt ca-mi trebuie mai mult laptic). Oricum, daca plec pe undeva si tre' sa pun sutien, e clar, cind ma intorc e mai putin lapte ca de obicei.
Haine frumoase pt bebei sint la multe firme. Acuma, de cind cu mall-urile mari in toate orasele sint cam aceleasi firme peste tot, nu stiu daca e cazul sa bata nasa drumul pina la Bucuresti. Sau numai daca vrea ceva de lux, gen Baby Dior sau firme din astea (banuiesc ca numai la Bucuresti se gaseste varieate in genul asta). ALtfel, haine faine si ieftine am vazut ca are Kiabi - eu n-am vazut decit poze pe net, dar Dayanara si Ella vad ca-s fane! E Mothercare peste tot, DPAM, Z are unele lucruri frumoase, Zara... In Buc mai e Catimini, misto dar deloc ieftin.
Vreau sa va zic ca am vazut niste haine f misto pt copii (dar nu bebei, de la 2 ani in sus) la Irina Schrotter. Sint f design, mai bune ca alea din colectia de femei chiar :)) Tari de tot, stil Marni sau Comme des Garcons, la preturi f ok pentru cum arata de fitzoase.
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 Ah am uitat sa intreb. II tot povestesc mamei ca are Robin reflux si mi-a zis sa incepem diversificarea cand mergem acasa (deci Robin o sa aiba 3 luni jumate) si nu stiu ce sa fac... Aici mi-a zis pediatra sa incep diversificarea la 6 luni. mama pe de alta parte imi zice sa ii introducem ceva solid mai repede sa mai scape de pacatosul asta de reflux si de voma. voi ce parere aveti si cand incepeti sa introduceti si altceva decat laptele? |
Ina - si Irina a avut un reflux foarte puternic, o tineam permanent cu bavetica la gat, mai putin cand dormea, iar tati pleca vesnic cu 2 tricouri dupa el, ca daca o tinea in brate, pe umar, sigur ii facea o bucurie, chiar si cu prosopel pus.
Nati a avut unul mai slab, si culmea ca Iris nu are aproape deloc, o fi existand totusi o lege a compensatiei..
Nu-i introduce nimic la 3,5 luni, e prea devreme, o sa-si regleze singur refluxul pe masura ce trece timpul.
Eu as merge pe sfatul pediatrei.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
rmkristine spune:
Bumbitza - eu cred ca esti tu mai relaxata cu mama ta in preajma si asta simte copilul.
rmkristine spune:
al meu nu vrea apa si pace! Dr mi-a spus sa-i dau babycalm, de la Fares, dar pana acum n-am incercat. mi se pare mai comod sa-i dau sa suga!
castelanaC spune:
Buna fetele scriu si citesc printre picaturi in timp ce vb cu parintii mei la telefon.
Am intrat in priza si incerc sa ma adun cu plecarea acasa, of Doamne ce emotii am!
CoriMami, da baiatul meu doarme singur in camera sa de cand am venit de la maternitate, adica de la inceput. felicitari!
Vladi, multam, da ne-am gandint sa luam si gel dar sincer n-am ajuns la farmacie inca (oricum parca a inceput sa fie mai bine), acum sunt cam ocupata cu pregatirile de plecare, sambata viitoare zburam cu mic cu mare in Europa si iti dai seama ce e in capul meu: salata de varza!
Dayanaro vad ca mai ai 2 kile... la amr... ma bagi in boale, eu am la fel 7-8 si abia se inchide rochia ce vreau s-o ombrac la botez... nu-mi cumpar nimic larg, trebuie sa slabesc, punct!
fetele trimit repede si poate mai scriu, ma cheama Cezar!!!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
Ina, intaresc ce au spus fetele, lichide, odihna si mancare buna, multe lactate( iaurt, lapte) brinzici si ceva proteina. Eu daca nu mananc ma ia rau de cap. De fapt incerc sa mananc seara mai putin sau nu asa tarziu dar am o foame pe la 10 de mai bag sigur ceva.
Si da sanii daca-i lasi mai liberi se vor umple.
eu cand ma trezeste la ora 4-5 dimineata am sanii tari si grei ca pietrele, daca nu mananca bine ( ca suge cu ochii inchisi si incet adoarme) m-am mai muls (nu mai puteam de durere).
Uneori si mie mi s-a parut ca nu suge bine, ca am sanii prea goi si am marit perioada dintre mese ( am trecut la 4 ore asa deodata si suge mai bine si goleste sanii acum, ajunge sa-i fie foame bine de tot.
Refetor la treburi in casa eu seara il pu pe sot sa stea cu el, eu fac de mancare si fac o portie in plus pentru mine a doua zi la pranz (uneori, nu tot timpul)
Ma bucur ca mergeti acasa, eu abia astept, chiar daca sunt stresata la maxim.
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
CoriMami spune:
Fetelor, am si eu o intrebare caraghioasa-jalnica.
Sanii (care erau o data sexi) dublati si lasati ca de mamaie, isi vor mai reveni macar putin, dupa ce intarcam? au fost frumosi..candva
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family