Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
dayanara spune:
jeni ce fetita mare ai! tare scumpa la botez
niki voi faceti vaccin si la 3 luni?
ah denisa, pai de aia a intepat.o aici de 3 ori la 2 luni, noi nu avem nici.un vaccin la 3 luni...doar 2, 4 si 6 luni, la 6 luni doar unul parca
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s rebiana, oanka mai dati-ne de veste despre voi si printese POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Citesc rar si-ncerc sa prind tot insa greu gasesc un moment pt scris. Mara-i f bine; zambeste toata ziua, la oricine; inca mai are colici; se rostogoleste de pe burtica pe spate si se invarte in tot patul; mananca binisor si doarme asemenea... in rest muuuulta plimbare.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara niki voi faceti vaccin si la 3 luni? ah denisa, pai de aia a intepat.o aici de 3 ori la 2 luni, noi nu avem nici.un vaccin la 3 luni...doar 2, 4 si 6 luni, la 6 luni doar unul parca roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Da,avem vaccin in fiecare luna,pana la 6 luni inclusiv.La 3 si 5 luni cate 2.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
honeybaby spune:
nici aici nu se face vaccin la 3 luni, tot la 4 si la 6 facem si noi
nu pot sa schimb capitolul din motiv de calculator incompatibil cu forumul si mi-e sa nu fac vreo belea
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa da am vazut schema
doar ca aici se face pt meningita si pneumococ, adica prevenar la 2 4 si 6 luni ca la niki, doar ca se fac grupate de aia se sare peste 3 si 5 luni
POZE
AMr...2kg
CoriMami spune:
WOW Jeni_H, ce frumos tort si ce lumanare distinsa ati avut la botezul bebelinei!!! Felicitari, sa va traiasca mica crestina! Sunteti o familie super
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
vladimirescu spune:
lapte si briza de capra se comanda online la laptesibranzadecapra.ro :))
pontul e de la miria
in Bucuresti livreaza dupa un program pe sectoare, in alte orase nu stiu daca dau sau cum anume
honeybaby eu stiu ca la 4 luni implinite ar trebui sa-si dubleze greutatea bebelusii. Dar al meu nu cred ca ajunge la dublu, ar insemna sa ia 1200 g in luna a 4-a ceea ce nu pare ca-i sta in caracter... Eu una nu ma stresez deloc acum pt ca e chiar vesel si vioi, pare sanatos. De mincat maninca rar si putin mai nou, asa ca nu stiu unde o sa ajungem, dar asta e, atita se pare ca vrea el sa manince (nu da semne de nemultumire cit e la sin ca sa ma gindesc ca n-am lapte cit ii trebuie sau nu-i place gustul :))
babyangel si eu tot expresor de la Nesspresso am... E f bun, problema e ca functioneaza doar cu capsule Nesspresso si-s scumpe rau - comand de pe net la unii care nu aduc decit minim 100 capsule, si chiar asa ies la 31 lei/cafea... Pai pana mea, ce, o beau la bar sau acasa??
Nu stiu de care e al meu, n-am fost atenta, are si recipient din ala in care pui lapte si-l face spuma...
LAlexandra zic ca nu-i bine sa dai cu ulei unde transpira, va transpira si mai rau pielea sub pelicula de ulei. Poate sa nu-i dai cu nimic? Sau doar sa previi iritatii cu un pic de Bepanthene gel, care nu e gras si nu influenteaza transpiratia?
dayanara spune:
anca sa stapaniti sanatosi aparatul si sa dai cate.o cafea in fiecare zi:)
cum stati cu raceala?
da ma, bine ca ati adus vorba si silvana se irita intre cutele de la gat si ce e mai nasol e ca foarte greu o sterg intre ele....nu stiu cu ce sa.i dau
chiar nu ma asteptam la asta, ma asteptam sa se irite la fund nu la gat....
POZE
AMr...2kg
oanaiacovita spune:
Intru sa fac capitol.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...