Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
denisa lasa ca maya e f bine la greutate! si nu e musai ca in luna 3 si 4 sa faca fitze, ivan a mancat mai bine in a treia luna, mi.am dat seama dupa cat e trecut in caiet la greutate
se spune ca in luna a3-a e bine sa.si dubleze greutatea de la nastere, mai mult sau mai putin evident
ina, dupa folosire eu spal biberoanele cu detergent si cu peria, le clatesc si apoi le bag la sterilizat
a mea cum are 6 kg de curand sau aproape ...s.a gandit sa nu mai doarma noaptea :))) si azi noapte pana la 2 a cam mancat la 2 ore, dar in astea 1.30-2 ore nu dormea , freca pisoiul si eu cu ea
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Delia13 spune:
Gata, mi-am amintit.
ELLA- intrebai de indemnizatie. Eu am depus dosarul pe 17 mai ca atunci am terminat concediul post natal si am inteles ca avem de asteptat vreo 4 luni.
Acum am vazut ca am incurcat borcanele, in loc sa scriu Andira, am scris Andra, cu gandul la borcanele Alinei de cirese.
De alocatia copilului ,aia de 2 mil stiti ceva? Ca dosarul l-am depus la inceputul lu martie. Vine odata cu indemnizatia sau mai devreme?
Ella- poate ne vedem sapt viit., zicea Alina sa stabilim o zi ca vine si ea. Vorbim dk e spre sf. de sapt. ca sa stim ce program avem pe sapt viit
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
Delia13 spune:
LA MULTE lunite JUSTINEI. Sa fie sanatoasa, voioasa si sa-si bucure parintii
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
andra_s spune:
neata, ce frumoasa-i dimineata asta, ploua torential, e vant puternic nu-s adepta furtunilor, dar acum dupa canicula de zilele trecute e binevenita oana te invidiam aseara cand am citit ca la cluj ploua, na ca a venit si pe la noi.
anca multumim de vestile bune despre tzatze adica nu o sa semene chiar a sosete, vorba deliei13
kossir cred ca fiecare am avut momente cand nu mai era lapte suficient, sanii mai moi, etc, dar poate fi trecator, si vorba, denisei, poate fi vorba de un puseu de crestere al sofiei, si ianis a avut unul la 4 luni si cateva zile, cat are sofia acum.
ina nu stiu cum este lp, dar eu cand ii dadeam din bibe lm, il spalam cu detergent de vase, pt ca laptele era gras.
delia13 nu-i bai cu confuzia, si nu esti prima lasa ca ne dam noi seama despre cine-i vorba
cat despre alocatia de stat, eu am depus dosarul in februarie si in aprilie am primit-o. verifica azi pe card, ca eu in fiecare luna am primit-o pe 12.
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
Buna dimineata!
La mine chiar ca e buna, ca imi doarme galusca, in sfarsit!
Am avut un week-end de cosmar, Albert a plans aproape non-stop, nu vroia nici in brate, nici in carucior, nici in scoica, nici in pat, nicaieri. Plus ca, de agitat si obosit ce era, nu manca si nici nu dormea, asa flamand.
Vad ca iar a inceput sa-mi refuze sanul, e in stare sa stea nemancat si 8 ore. Asa ca iar am pus in functiune pompa, HONEY ma primesti din nou in club?
Offf, ma doare spatele de cat l-am tot tinut pe Albert in brate si sotul se vaita azi dimineata! Suntem rupti!
Noroc ca asta noapte bebe a dormit, cu trezirile de rigoare, din 3 in 3 ore, dar macar a supt de la san. Insa azi dimineata nu a mai vrut si se vedea ca ii este foame!
Poate este iarasi doar o etapa, sper sa treaca repede. Ca din biberon mananca greu, ca are tetina cu gaura cea mai mica.
Cred ca si laptele vine in jet prea mare si se ineaca si apoi nu mai vrea sa manance, doar plange.
DELIA13 tu intrebi de alocatia de 2 milioane? Pentru aceea eu am depus dosarul, la mijlocul lui mai, impreuna cu cel de indemnizatie de crestere a copilului, ca era acelasi formular. La voi nu e asa? Oricum, cateva luni stiu ca se asteapta.
Eu am luat pe 1 iunie alocatia de nou-nascut, 230 ron. Pentru trusou au zis sa astept scrisoare acasa. Dosarul pentru ultimele le-am depus pe la sfarsitul lui aprilie.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
LAlexandra spune:
SERUS!
Intru repede cu niste intrebari (ca intre timp termin mancarea).
Voi cu ce ii culcati noaptea imbracati si daca ii mai acoperiti?
si inca o intrebare, ca spunea si CASTELANA, al meu transpira noaptea la gatut si i se face tare urat acolo, si il dau seara cu ulei, dar voi cu ce anume le dati si cat de des pe parcursul unei zile?
mersi
printre altele, de doua nopti doarme si el singurel la el in camera. vad ca voi toate ati inceput sa le dati mai des sa papa....eu am inceput sa ii dau ai rar, caci al meu oricand ii dadeam sa manance manca si asa cum am mai scris, am citit ca daca mananca prea des au dureri de burtica, cert e ca de cand i-am inceput program nu mai plange asa, inainte trebuia toata ziulica sa stau cu el sa il tin de burtica.
mai vroiam sa va zic ca am citit ca inainte de 3 luni trebuie mutati la ei in camera, ca apoi e mai greu sa se obisnuiasca cu noua "locuinta".
va am
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
ina pai intrebam de carucior, pt ca quinny ca si stokke partea sport au reductor si.l poti pune de la 0 sau 3 luni...eu mai foloses landoul pt ca silvanei ii place intinsa si e destul de frig ploua iar in landou e mai protejata, dar abia astept sa se incalzeasca sa scap de el
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
Oanace tare esti cu plimbatu' prin magazine.. buna ideea, doar ca noi in Bn nu amvem mall, si in rest nu prea am unde sa merg sa intru cu caruciorul..
Adevarul e ca si eu ma gandeam sa ma plimb cu masina daca chiar nu mai rezistam..
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
irinabobe spune:
delia si eu am depus dosarul de cic tot pe 17 mai, iar de alocatie pe 8 martie. am sunat azi la ei cu alocatia eram inregistrata au zis ca o voi primi in iulie, iar cel de cic nici macar nu fusese verificat deocamdata...poate la voi se misca mai repede decat aici...
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Si la noi e timp ploiosin sfarsit s-a mai racorit! Eu tare am suferit zilele astea din cauza caldurii, parca o suport tot mai greu...Si am decis sa luam si noi aparat AC ca asa nu se mai poate si de-acum incolo o sa fie tot mai rau.
LALEXANDRA, eu am imbracat-o pe Briana doar intr-un body subtire de bumbac cu maneca scurta si n-am acoperit-o cu nimic zilele astea. E drept ca am avut 28 grade in casa.
DELIA13, eu am depus actele pentru alocatia copilului in februarie la sfarsit si am primit la sfarsitul lunii Mai. Dosarul pentru indemnizatie l-am depus in aprilie si inca n-am primit nimic.Ei ziceau ca voi primi banii in 2-3 luni. Deci eu am primit independent alocatia de indemnizatie.
Am vazut poze cu Mayadulceata de fetita. Si a mea are un semn rosu in spate pe gat.Si avem si eu si sotul
Trimit ca plange strumfita, revin
Poze Briana.