Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
sensibila spune:
Delia13 - eu am depus dosarul pt alocatia de 200 lei cam pe 20 martie si prima alocatie mi-a intrat in cont pe 17 mai. Acum o astept pe a doua. Mi-au zis ca vine dupa 2 luni si asa a venit. Si luna asta astept si banii pe indemnizatie, ca am depus pe 20 aprilie si a zis ca vine in 2 luni, sper sa nu dureze mai mult si asa e bataie de joc.
In norvegia spre exemplu cei 4000 euro pe care ii da pt nastere vin inainte sa nasti si alocatia lunara de 100 euro vine din luna in care nasti si o primesti in luna aia nu ca la noi, mai astepti 2 luni si in luna in care e nascut copilul nu primeste, dar in schimb platesti intretinere pt el ca doar il treci de cum se naste, sau eu asa am facut.
Ca sa nu mai spun ca banii pentru trusou inca nu i-am luat ca ne-a mai amandat cu o luna jumate in loc sa ii luam pe 4 mai , ii luam se pare pe 17 iunie. Dar pana nu ma vad cu ei in mana nu mai cred. Oricum nu ca tariesc din ei dar din moment ce are dreptul de ce sa ii iau ?
La multe lunite Justina de mami Ioanact !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dayanara spune:
alexandra, cand e cald o culc doar in body nu o acopar cu nimic, acum fiind racoare ne.am intors la pijama de bumbac si fara s.o acopar
la ea in camera nu o voi muta niciodata, va dormi cu mine , ca si ivan, cat va dori ea....
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
Ina, eu biberoanele le spal cu detergent de vase pt ca necesita degresare..abia dupa aceea se baga la sterilizat. Eu le sterilizez 1 data la 3 zile(2 zile nu, a treia da)si la spalat folosesc spertz( perie din aia de sticle sau perie de biberoane,) si intr-adevar le spal cu apa fierbinte, iar clatirea o fac cu apa rece.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
happyjoy spune:
Neata fete!
Bluekidoo multumesc tare mult!!!
LAlexandra, eu o sterg la pliurile de la gatut (doar cand e iritata) cu betadina (pe tampon steril) apoi usuc cu un servetel si aplic crema cu zinc (sudocrem) pe care o masez sa intre in piele.
E important sa fie zona uscata. Cred ca uleiul nu e bun ca tine zona umeda intrand mai greu in piele.
Fac procedura cam de 2 ori pe zi dimineata si dupa baitza.
Se vindeca cam in 2 zile.
Voi deja primiti indemnizatia iar eu nici nu am apucat sa depun dosarul... luna asta am iesit din concediu... O sa fie o placere sa alerg pe caldurile astea pe la ghisee : )
Raman prin zona, daca e ceva, strigati : )
Puuup!
Mami de minune minunata!
andira spune:
Alexandra - si eu o culc doar in body, fara sa o mai acopar. Fara ciorapei, ca oricum camera e orientata spre sud, e cea mai calduroasa.
Ina - eu le spalam cu apa si detergent de vase, le clateam bine si le sterilizam inainte de fiecare utilizare.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Delia13 spune:
DK voi deja ati primit alocatia bebelului inseamna ca luna asta ar fi cazul sa imi puna si mie pe card. Din cate am vazut Sensibilei i-a venit cel mai rpd.
Multumesc de raps. RAMY, ANDRA,SEnsibila,IRINA, Child.
IRINA- vad ca tu ai depus dosarul pt indemnizatie in acelasi timp cu mine . Sa ma anunti si pe mine cand primesti ca-s curioasa.
CHILD- dosarul pt alocatia copilului l-am depus impreuna cu cel de trusou, prima nastere.Mai tarziu am depus si pt indemnizatia, cand am terminat cele 126 zile.
Banii de trusou si prima nastere i-am luat.
LALexandra- noaptea il tin in body cu maneca scurta si nu-l invelesc , la mine e f cald.
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
babyangel spune:
Ela, Delia, cred ca depinde de oras in cat timp vine indemnizatia ..eu am depus dosarul in mai si mi-a spus ca o primesc in iulie si alocatia de 200 lei la fel, iar in 25 iunie m-au anuntat ca primesc cei 230 ron. PT TRUSOU voi fi anuntata ce si cum..
Verisoara mea de la Cluj , a primit indemnizatia dupa 4 luni( depus dosar in sept. 2009 si a primit in ian. 2010
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Ramy77 spune:
Asa, am revenit...
Sa nu uit:
La multe lunite Justina de mami Ioanact !
KOSSIR, tzitzile mele nu se mai intaresc de vreo 2 luni, dar inca nu-i dau supliment Brianei, nu plange, doarme bine, (desi inca se trezeste la 3 ore pentru papa, cel mai mult a dormit 4 ore legate), face pipi, caca, e binedispusa,ia bine in greutate,are 7.3 kg, deci eu zic ca este inca suficient lapte.
Sa va povestesc putin pataniile mele din weekend-ul acesta....
Vineri seara am mers cu sotul la Platou, (e o zona amenajata in padure)ca na, era mai racoare, ajungem acolo, dau sa scot caruciorul din portbagaj si sufletu' nu s-a deschis usa Si am incercat degeaba pe toate caile, asa ca am plimbat bebelina in brate ca in scoica normal ca n-a vrutde ni s-au lungit mainile pana la calcaie.Si de atunci caruciorul e tot in portbagaj...trebuie sa duc maine masina la service sa vedem ce are. Afara am mai scos-o de atunci in parculetul din fata blocului...
Apoi, sambata dimineata mi s-a crapat bateria de la cada...asa ca fuga sa cumperi alta...Am, stat cu stresul in fizic ca am inundat vecinii de jos, dar n-am primit reclamatii....macar atat
Apoi m-a facut soacra-mea cu nervii de mi-a venit sa...ea imi face mie program... vezi doamne ca-i trebuia ceva scris pe calculator si ca sta ea cu Briana numai sa-i scriu ca eu stiu mai bine decat fecioru-sauAuzi cica sta ea cu Briana, care are 7 kg si ceva si ea nu e in stare sa-si duca 2 sticle de apa, trebuie sa mergem noi din capatul celalalt al orasului sa-i ducem...
Si tot asa...una peste alta un weekend de kko....
Singurul lucru bun e ca am reusit sa-mi fac dulceata de capsuni
Merg sa schimb piticania ca a facut kk...
Poze Briana.
happyjoy spune:
Miria, Vladi, ne dati si noua adresa celor care livreaza lapte si branza de capra?
Multumeeesc!
Mami de minune minunata!
Ioanact spune:
Buna!
Andra_s noi. Mai ducem si pe la parintii, socrii.
Cel putin noua (mie si sotului) ne place compotul, m ales rece pe caldurile astea.
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Ioanact cred ca a fost tare emotionant pt sot sa-si boteze fetiteleSuper! Anca mami de Codrin de Lucas Botez Codrin |
Numai pe Justina a botezat-o. Pe Ioana a botezat-o nasul.
Denisa nici eu nu am facut pana sa ma casatoresc..dar daca avem si multe fructe, ce sa facem cu ele.
Delia am vazut PM-ul intr-un tarziu.
Eu stiu ca alocatia vine cu indemnizatia, cel putin asa am primit-o la Ioana.
LAlexandra uite cum a culcat-o aseara pe Justina..ca tot i-am facut poza..iar in continuare sunt 2-3 poze de azi, ca deh, avem 2 luni si trebuia.
.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!