Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
Nu e nimeni prin zona..ca eu umplu pagina(ile).
Oanka frumoase poze ..mi-ai adus aminte de cum dormea Ioana, cand pe o parte cand pe alta, cu mainile pe fata, pe burta..astept sa creasca si Justina.
bluekidoo ai si un vot de la mine.
Ina va creste in 2 luni si va dormi din ce in ce m mult.
Superba poza: "Nici in parc nu scap de poze".
vladimirescu daca erai m aproape va dadeam noi lapte de capra..branza imi place..dar laptele nu..
Ne gandim ce sa facem cu laptele ..ii dam Ioanei dar sunt zile cand bea numai dimineata (nu si seara)..mai facem branza, dar miroase bucataria numai 'a capra'..m ales ca e cald.
andira nu stiu cine zicea ca in 2 luni vine indemnizatia..poate vine pe la sf lunii.
Delia13 multumim!
Da, sunt eu in zona!
Acum am vazut mesajul..vine maine sotul in CT, daca vrei lapte de capra iti aduce el. Sa-mi trimiti nr de tel prin PM. (daca vrei)
NAFI Delia a glumit cu tine, dar mama mea chiar a furat flori (liliac) si le-a tinut in spatele picioarelor si eu am semn pe piciorul drept (tot in spate) in forma de floare..acum nu stiu daca e adevarat si in cazul vostru.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
ioana f frumoase pozele de la botez! si costumasul tare dragut
nu noaptea nu doarme in scoica, in landou sau cu mine in pat
denisa si silvana a plans cand a dat cu capul in capul meu si chiar in dinti, de ma gandeam ce bine o sa arat: grasa, cheala si stirba! :)))
vladi si ivan face figuri la intratul apei in ochi cu toate ca nu l.am menajat deloc, in piscina poate sa.i curga in valuri si nu zice nimic, la baie ma stiu toti vecinii!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
Din mesaj vad ca ai plecat..iti las un mesaj privat cu nr sotului..sper sa vezi maine mesajul.
POZE RECENTE
ellanik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
eu am depus dosarul la inceputul lunii aprilie si nu a venit, cica asteapta sa invete asta mic numerele ca sa tasteze codul PIN la bancomat POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
pfuai de-a mea esti?Auzi stii ce vreau sa te intreb de multa vreme?Tu sau sotul sunteti aromani(machedoni)?Intreb pt ca numele Ianis est de origine aromana.Eram curioasa,na!
Delia13 daca vrei sa-i faci program dureaza ceva dar vei reusi.Incepi si tu cu infometare pana la 2 ore apoi 2 ore si un pic.Iar apa nici gEO NU A LUAT.De vreo 2 zile incepe sa mai clipoceasca cate 10 ml.Asa sunt ei pana se prind de gust.Sa vezi la diversificare!Acolo incepe circul adevarat!!!
Ioanact 60 de borcane???????????????????????Venim la tine ca-s prea multe pt voi.Cand ai avut timp sa le faci?
Pupa Geo printesele.Mai cu seama pe Justina ca Ioana e prea mare pt el si lui ii plac prospaturile.
Vladi e greu sa-l obisnuiesc la caldura ca aici te topesti.Efectiv tte arde aerul pe tine om mare.Si noaptea nu las geamurile deschise ca stau fix cu geamul la bulevard intr-o maaare intersectie din Cta si nu va spun ce stres e pt mine:salvari,masini de politie, motociclete,claxoane.Innebunesc si pruncul,zau.
Kossir in calitate de cofetar e cazul sa ne mai zici si noua cate ceva.Pupam fata si frumosul!
Gaby tu fata te-ai dus dupa radacini de patrunjel bio?
Cori ti-am vazut barbatul in mamaia cu doua blonde la brat.Mancau seminte si colac secuiesc cu cocos.El s-a facut ca ploua si nu ma cunoaste dar eu l-am bunghit.Ntzntzntz!Ce ti-e dom'ne si cu barbatii astia.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Ioanact 60 de borcane???????????????????????Venim la tine ca-s prea multe pt voi.Cand ai avut timp sa le faci? Pupa Geo printesele.Mai cu seama pe Justina ca Ioana e prea mare pt el si lui ii plac prospaturile. Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai... Poveste fara sfarsit |
Multumim!
Pai, de la 14 tot am fiert comporturi pana pe la 20.
Nu e mult..tb sa m facem.
Daca nu pot manca nici un fruct, macar fac compoturi.
De la compot nu are nimic (nu se deranjeaza la burta).
Daca tot a trecut de 12 nopatea, urez si eu printesei mele mici: La multe lunite si anisori si multa, multa sanatate!
POZE RECENTE
ellanik spune:
Ioanact cine nu poate manca fructe?Tu sau Ioana?Eu mor dupa cirese si am mancat muuulte pt ca anul asta evit capsunile din cauza de alaptat.dar cirese am bagat la greu si acum incep cu piersicile.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Ioanact cine nu poate manca fructe?Tu sau Ioana?Eu mor dupa cirese si am mancat muuulte pt ca anul asta evit capsunile din cauza de alaptat.dar cirese am bagat la greu si acum incep cu piersicile. Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai... Poveste fara sfarsit |
Eu. Imediat se deranjeaza la burtica Justina.
Acum 2 zile am baut un pahar cu apa minerala si a doua zi cine gemea in somn..Justina.
Am gustat 2 cirese (de pofta), sper sa nu aibe nimic.
POZE RECENTE
andra_s spune:
eu i-am dat putin programul lui ianis peste cap, in sensul ca de 2 zile, de cand ne topim de caldura, eu ii fac baita pe la ora 13, ca sa pot sta seara cu el la aer, fara sa-l mai bag repede in casa ca trebuie sa facem baita. nu va spun cat de incantat a fost aseara, pana la 22.30 a fost cu gura pana la urechi, se bucura de tot, de cantatul greierilor, de linistea noptii, de cate un latrat departat de caine, de vanticelul care fosnea frunzele
aaa, si tot despre baita vroiam sa mai intreb ceva, eu am mai scazut temperatura apei putin, ca si eu simt nevoia sa fac dus cu apa doar calduta pe caldurile astea, ma gandesc ca si la ei e la fel, nu?
mai nou, ziua il las destul de mult fara pampers, e o placere pt el, ne-am facut stocul de paturici absorbante si ma bucur ca-si mai racoreste si el "bijuteriile"
denisa e frumu tare bebelunica se vede ca i-a placut tare aerul de tara
kossir ianis are o jucarie de plastic+plus pe care o tine in mana+gura cam 50% din timpul cat sta treaz si o spal cu detergent de vase
alina mama, dar cine mananca atata compot eu mai am si acum vreo 2 borcane de compot de cirese prin beci, si parca atunci am facut 10-12 borcane, ceva de genul oricum nu cred ca mai e bun, dar nu mi-am facut chef sa fac curat pe rafturi sa-l arunc poate imi fac curaj zilele astea ca vreau si eu niste dulceta de capsuni
f frunoase pozele de la botez
bluekidoo ai un vot si de la noi
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
ella nu suntem aromani, doar ca a fost singurul nume, dupa lungi cautari pe net, care ne-a placut la amandoi mie imi placea demult, de cand a nascut nevasta lui hagi
POZE
andra_s spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI PT SARBATORITII DE IERI: FLORICICA, STEFAN SI SARA !!!
SI DE ASEMENEA PT JUSTINA!!!
POZE