Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
ellanik spune:
Vladi si Geo are petele alea intre sprancene .Se numesc asa cum a zis si Honey ciupitura berzei si trec pana in 5-6 luni.
Cat despre hainele de la Kiabi intr-adevar am luat body-uri si sunt aiurea materialele in sesnul ca se labartzeaza dar merg la somn.Nu se compara cu cele de la Mothercare sau Z.hainutele in schimb sunt tare haioase.
Dayanara eu i-am luat lui Geo gogoshari de la Kiabi si e tare haios cum ii ies shuncile .Acum plescaie un pumn!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
honeybaby spune:
Am reusit sa facem ceva poze la tara din care sa se intelega ceva.
Eu vroiam sa fac in iarba etc dar daca nu a vrut camera....
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaPuiutIubit2Luni#5482263887642893666
Ina ce ochelari misto are Robin si numar la carut hehehehe
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
ina tare haios robin cu ochelari , chiar pana la urma folosesti caruciorul partea sport deja?
denisa scumpa foc maya
ella si eu i.am luat si voi mai lua de la kiabi, dar are 2 salopete gogosari cu elastic care o strang rau la picioare
body.urile sunt cum sunt...de lasat cel mai nasol se lasa alea din auchan, adica iei pt 6 luni si.i vor fi bune si la 4 ani :))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Am reusit sa facem ceva poze la tara din care sa se intelega ceva. Eu vroiam sa fac in iarba etc dar daca nu a vrut camera.... http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaPuiutIubit2Luni#5482263887642893666 Ina ce ochelari misto are Robin si numar la carut hehehehe Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
In sfarsit am apucat sa mai vad si eu cateva poze! Doar pe ale Mayei pana acum Ce-a crescut! E frumoasa foc in poza in care doarme cu limbutza un pic afara! Iti vine s-o pupacesti o gramada!
Am vazut ca tot vorbiti de pete. Nu cred ca am apucat sa va spun dar si Riccardo are pata lui. In cazul lui cred ca e vorba de asa numitul semn din nastere de o culoare cafenie. Este pe partea din spate a piciorului cam la jumatatea pulpitei , de forma unei curmale sa zicem...destul de maricica. O sa-i fac o poza sa va arat . Cred ca a mostenit-o de la ta'su caci el are un semn de acceasi forma pe spate doar ca mai mica.M-am necajit un pic la inceput dar mi-a trecut. Sanatos sa fie!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
kossir spune:
Merci fetelor care ne-au felicitat de 4 lunitze: Oana, Vladi, Ioanact, Andra .
N-am mai intrat de cateva zile, dar am citit tot, cel putin din capitolul asta chiar fiecare randuletz.
Am ras de m-am spart la postarile Dayanarei, Miriei, (apropo unde esti fatuca, plecasi la tara?), si toate care parca vineri au fost in mare forma. Am citit postarile nostalgice ale lui Vladi si Castelana, de fapt sfatuitoare au fost in ultima vreme, am vazut poze (nu nominalizez ca-s dusa rau si nu vreau sa uit pe nimeni), toate pozicile noi postate.
De in ultima vreme am renuntat sa mai urez pentru implinirea lunitzelor iepurasilor, din acelasi motiv. Aveam zile cand uitam sau nu intram si nu vrem discriminari . Astept 6 luni sa urez tuturor, sper sa nu uit .
Diana, bine ca v-ati mutat, restul se fac incetisor. Felicitari pentru dintisor waw!!!!!!!!
Honey nu gasesc pozele de pe contul comun, de fapt nici nu e important, le-am vazut pe cele de la semnatura, Maya e o frumoasa si sigur va fi bine. Imi pare rau ca te stresezi, nici nu ai avea cum altfel , dar sigur exista rezolvare. Este o frumoasa, ti-am spus nu?
Castelana mamica de copilas perfect 2kg????????? Bravo, mai ales ca nu e nici grasut tare. Sa stiica eu te cred foarte bine cu programul lui Cesar ca si noi avem tot asa un program tare bine stabilit. In afara de dormitul in camera separata, ca n-amvrut eu, si mancatul la ore fixe, ca nu a vrut ea . Insa nu deranjeaza pe nimeni, doar faptul ca nu pot face o programare undeva pe termen lung la ora fixa. dar asta si pentru ca tatal din dotare nu are curajul sa ramana cu ea si bibe acasa .
Noi suntem bine, cred, nu am mai cantarit-o ieri, merg maine, dar parca mananca mai bine. Cand are chef si foame cadaca nu, nu. Dar atata rade (cu cine o baga in seama sau singura), gandureste, tipa, baga totul in gurita, prinde jucarele, paturici, scutecele, degetele noastre.
Apropo, nu pot steriliza jucarelele de pe covorasul de activitati, unele care canta, plus, ce ne facem daca ea baga totul in gura? Cu Mihai nu am avut problema asta asa ca sunt cam derutata. De ce mai sterilizez eu restul????????? Tocmai am niste jucarele la dezinfectat in solutie chicco
Vladi ha-haaaa, de cand voiam sa-ti spun dar , merci de ideile cu bonele, desi nu stiu daca as reusi sa fiu asa ferma si sa conduc un interviu asa de bine. Eu sunt cam bleguta
Pupam Floricica care a recuperat spectaculos . Sper sa fie asa si cu Sofia
Trimit ca m-am lungit deja, dar as avea de scris nu gluma . Ma abtin .
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Referitor la petele mongoliene, sau nu stiu cum se numesc, acelea vinetii care cica apar in cazul copiilor de africani cu europeni, sau blonzi cu bruneti, Mihai a avut pe spate, au zis ca va disparea dupa un an, dar i-a disparut pe la 6 ani. Avea o pata maaare pe spate, de am crezut ca l-au lovit cand l-au scos si a crescut o data cu el. Acum nu mai are. Si Sofia parca ar avea deasupra funduletului, dar nu asa intensa.
Apropo de hainute pentru botez, as vrea si eu o rochita alba cu volanase multe, din satin. Unde gasesc? Ca pe aici nu am cum sa ma misc. Parca in Romania as avea Iar cu nasii n-am vorbit inca.
http://community.webshots.com/user/kosscar
andira spune:
Kossir - asa e, am citit si eu pe net acum ca petele astea mongoloide trec cam pana pe la 7 ani.
Deci mai am si eu de asteptat.
La noi au cam cascat ochii si dr neonato si dr pediatru, ca nu e deloc unde sunt in mod normal, adica pe spate / fund. E pe piciorul stang...
S-a trezit, ma duc sa-i dau sa manance.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
vladimirescu spune:
AER CONDITIONAT LA COPII
Sa nu uitam ca bebeii trebuie caliti nu doar la rece, si ci la cald... Eu folosesc aer conditionat mai mult pt mine, ca nu suport eu, dar il las la temperatura maxima la care ma simt cit de cit confortabila (azi a fost ok cu 27 grade).
Floricica, sincer, nu pare suparat de caldura, am mai iesit scurt azi prin curte, mie mi se parea insuportabil, el era ok. Bine, la 40 grade nu l-as scoate, dar pina la un 35 grade mi se pare ca ar trebui lasati copiii sa se obisnuiasca...
Aerul conditionat nu e chiar sanatos, dupa cum va puteti imagina, dar il folosim totusi ca sa dispara senzatia de disconfort termic. Noi folosim AC de 15 ani, dar amindoi am facut niste sinuzite de toata frumusetea, cronice, nu mai scapam de ele... Barbatu-meu (si socru-meu) au devenit alergici la el, e groaznic de mers cu ei cu masina ca nu suporta AC...
ellanick asa ca gindeste-te si tu cu "calitul la cald"... eu una in copilarie eram afara in soare toata ziua si ma jucam, cind eram studenta, la fel, mergeam unde trebuia, chiar daca era cald, iar acum, dupa atitia ani de veri exclusiv la umbra AC (acasa, la birou, in masina, in restaurant), daca ma scoti seara in Herastrau la o terasa pur si simplu sufar ca un ciine, nu mai suport caldura deloc. De aia ma gindesc sa-l las pe Floricica sa vada cume cind e cald, atit cit va suporta (am noroc ca una din bone nu suporta AC, asadar o sa stea in camera calda, ca eu nu-s in stare sa-l calesc cu mina mea, ca lesin eu mai intii de caldura :))
vladimirescu spune:
Floricica mi-a facut un cadou frumos acum ca a implinit 3 luni: weekendul asta a fost un inger, a dat sa plinga de citeva ori dar a fost usor de oprit.
Acum da semnale destul de clare si stie f bine ce anume vrea: sa manince (plinge cu un fel de maaa...maaa), sa doarma (plinge cu che-che-che), ca-l deranjeaza vreun partz (plinge cu laaai-laaai) sau pur si simplu s-a plictisit si vrea altceva (plinge ihi-ihi)
Ma bucur ca vad ca a crescut si deja comunicam, scoate tot felul de sunete, se bucura des daca vorbesti cu el, se alinta si, cel mai important pt mine, sta la ciupit si la strins de buci si de minute cit vreau eu de tare, ba inca ii si place!
Azi la baita a descoperit ce placut e sa dea din craci, facea ca la inotul broastei, nu se mai oprea... I-a intrat apa in urechi intr-o veselie, dar s-a distrat f bine.
La baie eu ii torn apa in cap mai spre spate sa-i scot samponul de pe cele 3 fire d epar, dar mai la sfirsit ii torn apa pe fata de-a binelea, abundent, ca altfel nu stiu cum sa scot sapunul de pe fatza ca lumea, cum sa-l clatesc bine la ochi sipe nas... Plus ca vreau sa fie obisnuit cu apa pe fatza, ca Vladimir nu e si pina in ziua de azi se aud urlete din baie cind face dus, ca i s-au udat ochii...
Vad ca Floricica se descurca bine cu apa, daca-i intra in gura o scuipa ca inotatorii :)), iar in ochi daca ii intra, se strimba putin dar ii trece repede, clipeste - se descurca...
Sint f multumita de el!
vladimirescu spune:
Lapte si branza de capra mi-au venit azi ce am comandat pe site-ul lor - multumesc, miria ! F bun si laptele, si branza, proaspete si usoare. Chiar va recomand!
Eu cumparam lapte de capra de la Nic si era 17 lei cutia de 1 litru... aici am dat 20 lei pt 5 litri, e adevarat ca nu e UHT si am bagat 3 l la congelator - sper sa nu se faca varza cind il decongelez :) O sa mai iau. Am zis sa va spun si voua, daca va place...
Ma culc si eu mai devreme azi, ca iar vad ca ma scoala dimineata Floricica pe la 6, plin de zimbete si veselie :)))