Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna mamici

vreau si eu un vot :) sub poza pe manuta

http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/72#

incerc sa recuperez ce-ati scris (mai am un capitol) si poate reusesc diseara sau maine sa va scriu si eu

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka ce ochi mari si frumosi are mariuca! e foarte foarte frumoasa !

te.am votat kido

ma duc sa bag un kebab!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

honeybaby felicitari pt cutele de pe copanele Mayei ! Mai ales ca stiu cite probleme iti faceai ca nu ia in greuttae si mai stiu cum e sa pui pompa... of!
Al meu nu are nici o cuta macar, desi nu e slab (dar e mai subtire totusi decit Maya, asa pare din poze... de ce te pligeai ca e fotomodela, ca m-ai indus in eroare si credeam ca e vreo slabanoaga??)
Ai grija Honey cu sinii, menajeaza-i si ingrijeste-i, da-i cu crem, stai la aer cu ei... ai grija, ca nu meriti sa te doara iar de la rana
M-am uitat pe poze, mi se pare ca petele sint clar mai estompate acum - tu stii cel mai bine, ca o vezi "live" si nu depinde de lumina foto.
Floricica al meu are o pata rosiatica intre sprincene, cam cit degetul mare al meu, s-a mai estompat d ela nastere dar tot n-a trecut. In poze nu prea se vede, nu stiu de ce. Nu mi-am facut nici o problema cu pata aia, nu am bagat-o in seama. Mai are 3 pe ceafa, in par, alea-s rosii de tot, dar tot asa nu le-am bagat in seama, am zis ca-s semne de la tat'su, ca el are asa in par, 3 pe ceafa... Si Vladimir are. Ar trebui sa stiu cea despe petele astea? Pot face ceva rau sau sint doar nste pete, sa le las in pace de vreme ce nu ma deranjeaza estetic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Vladi cand te-am citit parca vedeam exact programul lui Robin de trezire noaptea, tot asa ma trezeste pe la 3 (dar se culca abia pe la 11.30 uneori la 12) apoi la 6, apoi mai doarme o ora, apoi inca 40 de min si din ce in ce mai scurte reprize. Cand citesc de bebelusi ce dorm 6-7 ore legat le invidiez sincer pe fete! cred ca as fi si eu mai in forma daca as prinde o noapte de somn mai bun.

oare cand incep si ai nostri sa doarma? O fi din cauza ca nu se satura la supt? Eu acuma ii dau completare LP la ultima masa de seara si tot nu doarme mai mult. ma gandesc cu groaza ca incep lucrul peste 2 luni si o sa fiu varza daca inca nu doarme calumea noaptea.

in rest toate bune, incep sa fac brainstorming pt bagajul pt Romania.
am mai pus ceva poze cu strengarul meu. va pup pe toate si o duminica placuta.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Denisa si mie mi se pare ca s-au mai estompat petele. Si ce marisoara s-a facut Maya, daca zici ca papa 180 de ml la o masa pai atunci e f bine. Pupam printesa cea cuminte

Ah si sa nu uit ca m-ati obsedat cu balon cu heliu, eu avand un fecior tare cu toane am zis ca gata asta va fi salvarea mea desigur ca nu am gasit nici un balon din ala cum aratati voi in poze si l-am trimis pe sot sa caute balon si mort-copt sa nu se intoarca fara. mi-a gasit pana la urma la un magazin o butelie mare cu heliu pe care a dat 55 de euro dar baloanele normale din latex rezista numai cateva ore si Robin nu prea pare interesat. mai caut din alea de care aveti voi, daca nu sosim noi in curand la Brasov si sigur gasim acolo.

Mergi la inceput

acuma daca tot am monopolizat pagina sa va dau un link impresionant pe youtube:

www.youtube.com/watch?v=SJF50kwwRJE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=SJF50kwwRJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey - ca venii vorba de pete, sa stii ca pata de pe piciorul fie-mii s-a mai dus...
La nastere m-am speriat cand am vazut-o, am crezut ca are o vanataie, dar acum nu se mai vede asa tare. Ieri am fost la niste prieteni, in aer liber, am lasat-o la copanele goale, si daca nu le-o aratam eu, nu bagau de seama.

Nu stiu cum sunt ale Mayei, pentru a noastra dr ne-a zis ceva de pata mongoloida, si ca sa asteptam sa faca un an, ca de obicei se estompeaza.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - asa am zis si eu initial ca nu sunt pete de vin pt ca nu sunt asa intense , palesc, dar au marjini bine definite.
Am gasit pe net poze cu pete de vin exact ca ale ei. al linkurile la mine in calculator ca le-as fi pus sa vezi.
Intr-o poza era un bebe care avea una pe mana si piept care arata exact ca a ei dupa piciorul stang. aia e cea mai mare si intensa la culoare desi e muuult mai pala si ea. nu am in camera pozele de la prima baie la 3 zile sa vedeti ce rosie era.
Se pare ca in general petele de vin nu palesc, se intensifica si nu dispar in 90 % din cazuri . Eu normal ca sper sa fim in alea 10 % din cazuri in care mai dispar, macar cele mici, ca am inteles ca alea au sanse sa dispara

vladi - petele alea sunt fac parte tot din categoria malformatiilor capilare, dar nu sunt asa grave la "petele de vin". le zice in diferite feluri : pete de somon, muscatura berzei, sarutul ingerilor.
Asta speram eu sa aiba maya si sa fiedoar atipic asezate.
Trec fara tratament la voi . Cea dupa frunte sigur trece, de obicei pana la un an jumate. banuiesc ca deja e pala si se intensifica doar cand plange sau sa schimba brusc temperatura. cele din par or sa ramana, de acolo nu dispar, decat foarte rar. Si maya are in par la ceafa, pe frunte nu are, ale mai lipseau.
la ea e jumatate din cap rosu, dar macar acolo se acopera cu par.
hmmmm zici ca si sotul le are ??? se zicee ca nu se mostenesc dar din ce ma vazut pe forumuri nu e chiar asa . O americanca care avea pete de vin si hemangioame a nascut 3 din 4 copii cu pete de vin .
Si sotul are una mica deasupara la fund , pe noada. A lui e visinie intradevar

bulane grase are ca seamanacu ma.sa. Daca ii fac poze de la spate zici ca e slaba , are un cur mic si catamai bulanele de o stang toate salopetele si chilotii gogosar.
are oasele mici si nu atarna greu la cantar.
Oricum asa grase le-a facut acum, in ultimul timp. Nici inainte nu pare slaba la corp dar la cap si se vedeau oasele.
Iar principala problema era ca plangea de foame.

Roxana - eu nu vreau sa cheleasca !!! I-a cazut doar cel cu care s-a nascut sau si cel care a mai crescut pana acum ??
Misto cu parul cret si blonda. are cu cine sa semene creata ?

Oanka - frumoasa Maria voastra cu gurita mica si ochisori maaaari

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, i.a cazut doar parul de la nastere, asta de creste acum nu
da , leo e cret si mai toti de la el din familie, al ei asa se vede acum, asta nou, mic asa si rasucit si cand o spal tot se increteste bine de tot
salopetele cu elastic de la kiabi sunt aiurea, o strang rau la picioare, tre sa ma uit cum sa tai elasticul, oricum sunt de 6 luni, de 9 ar fi prea mari in sus
gogosarii sunt de la hm care e magazin mai de calitate si sunt facuti in asa fel incat sa nu stranga

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ina nu mananca mereu 180 ml , este o exceptie. In general mananca intre 90-130 . Noapte la o masa 50 la una 90 , nu mereu dar cam asa se intampla.
Si eu are doua treziri pe noapte cand se culca la 9. Una la 2 si una la 5-6. Daca se culca la 10-11 se trezeste direct la 4-5.

Andira - haa aveam si daia se putea. Pe tot piciorull drept si deasupra la fund si o buca. Piciorul nu mai e asa de albastru insa fundul este. Petele nostre sunt rosii, am pus poze pe contul comun.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput