Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
hai ca dau si cafea
sa va zic ceva sa va distrati si voi ce tra-la-la sunt......eu mor dupa cafea si o beau [de la inceputuri] simpla si tare fara zahar,glucoza,lapte,frisca s.a.daca pun ceva in ea nu o mai pot bea ...culmea e ca sunt innebunita dupa dulciuri ...

ratusca iar dintisori?

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunile? - Esti la piata? - Nu, la farmacie..

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am incarcat si poze mai recente aici si aici si am pus cateva si pe mailul comun.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 5 (+11)

am vazut poze ce bine au crescut gemanutele!
distractie placuta la babi!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza fetele! mai am de aseara ptr cine mai doreste spriiiiiiiitzzz de vara!
Frumusel aseara, majoritatea fetelor sunt mamici, am discutat si barfe si de bebei, vacante cu bebei etc...

Cristies merciiiii! il iau si pe Yannis dar nu pot promite ca nu ne certam pe jucarii . Iar cu plictisita sefa....tu ai 3000 de mesaje pertinente pline de informatie, eu mai am si despre cum mi se pare mie x,y,z

Ratusca merci de pontul cu piureurile!

Ruxita wow! si voi dinti! bafta! in curand schimbam titlul cap in "Pufuleti cu dintzisori"

Larisel majoritatea jucariilor lamaze au fost luate din UK, cam 40-50 de lei jucaria , mai mult spre 50 si uneori un pic peste. Dar e un site minitoys punct ro unde e 20 de lei livrarea si 41 de lei jucaria, nu au la toate jucariile poza si nici detaliile cu ce stiu sa faca, treb sa studiezi bine siteul lamazetoys si cand zic aia joc cu Freddie sa stii la ce animal/jucarie se refera

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Acum ca am ajuns la zi, merci mamidepuiuti de coffe eu sunt innebunita dupa mai multe lucruri fara cafea as putea sa traiesc dar nu si fara inghetata, ciocolata si multe alte dulciuri. Nu si fara cartofi prajiti, nu si fara chiftelutze, creveti prajiti, souvlaky, pizza, paste buuuuneeee, un mic KFC sau Mc Donalds din cand in cand.......mai zic?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Acum ca am ajuns la zi, merci mamidepuiuti de coffe eu sunt innebunita dupa mai multe lucruri fara cafea as putea sa traiesc dar nu si fara inghetata, ciocolata si multe alte dulciuri. Nu si fara cartofi prajiti, nu si fara chiftelutze, creveti prajiti, souvlaky, pizza, paste buuuuneeee, un mic KFC sau Mc Donalds din cand in cand.......mai zic?

de Yannis

eu as putea fara inghetata,dar fara celelalte din lista ta +CAFEA nu as putea...
dar pe mine se si vede

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Ruxita, clatitele alea erau pentru noi?
Si eu intentionez sa fac ceva dulce zilele astea, dar nu stiu ce. Voi cam ce faceti bun? Si nu ma luati cu delicatese, ca la mine se mananca repede. Poate un diplomat sau un tiramisu (ca nu folosesc aragazul, e prea cald). Mai vedem ce zice horoscopu'.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Famelie mare, remuneratie mica, zic mersi daca apuc sa gust. Asta nu e o problema (ca trebuie papat repede).

Mandruta, vezi ca tiramisu pe vremea asta trebuie mancat FOARTE repede. Eu o sa fac pricomigdale monti, dar nu stiu exact cand. Si desertul nostru favorit in ultima vreme sunt merele coapte in cuptor cu scortisoara si deasupra inghetata.

_
Povestea unei .
Cresc

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

multmim de cafea...fug sa imi fac si eu una

fetele suntem si noi in concurs asa ca va rugam un vot mic si pentru noi: http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/65#
al3csa ramanem datori

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am modificat si semnatura

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

vrem si noi un vot mic mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata si multumim de [coffee]!

Noi suntem on parc, Andrei doarme, e asa racoare si bine!!! A fost mult mai linistit azi-noapte (poate pt ca i-am dat in laptic si jumatate de masura de orez?) Si s-a trezit la 7, a papat tzitzi si un pic de completare si acum siesta.

Azi ii adaug in mar si un pic de cereale, sa vedem feedbackul :) Planul e sa ii inlocuiesc complet masa de la ora 10, ca sa o putem lua in parc dupa noi. Apoi incepem cu supa de la 2... Sa vedem daca se potriveste socoteala

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput