Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La bilantzul de 6 luni stam cam asha:

Alena are 6.2kg (+4.1kg fatza de nashtere) si 62cm (+15cm), iar Natalia 6kg (+3.9kg) si 62cm (+15cm). Eu zic ca e destul de bine, deshi fetitzele au crescut in grafic de obicei la limita de jos.
Inca nu le-am diversificat deshi papa exclusiv lp de la 5 luni. Primesc doar 2 linguritze de cereale pe zi.
Se rostogolesc in toate felurile, fac exercitzii de stat in funduletz, Natalia are chiar tendintza sa se ridice, dar inca nu sta nici una bine-bine. Piciorushele nu si le baga in gura, deshi si le prind cu manutzele. Sunt foarte active, se joaca tot timpul, se plictisesc foarte repede si trebuie mereu sa le gasesc cate ceva de facut. Alena pare sa raspunda cand o strigam pe nume...si da din guritza parca ar vrea sa vorbeasca. Natalia adoarme singura seara... ce mai, sunt fete mari de-acuma. Per ansamblu eu zic ca sunt destul de ok. Ashtept insa certificarea medicului. Sper sa ajungem saptamana viitoare.

Dermatita Alenei pare sa dea inapoi aici la tzara...ori ii prieshte aerul ori soarele, ori tratamentul isi face efectul. Orice ar fi...deocamdata obrajorii arata mai bine. In schimb Natalia ma ingrijoreaza un pic... are o urechiusha care e inroshita in spate si pare sa zemuiasca. Mai este vreun caz asemanator pe aici? Cu ce sa o dau? Am incercat cateva creme de bb-i pe care le aveam acasa (hidratanta, de galbenele, emolienta, care usuca) si am dat si cu pudra, dar nu se vindeca. Doar cu pudra pare sa arate mai bine. Pana ajung la medic mi-ar prinde bine sfaturile voastre. anticipat

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Am incarcat si poze mai recente aici si aici si am pus cateva si pe mailul comun.

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Nu shtiu cum faceti de umpleti cate un capitol pe zi. Nu aveti alte trebi decat forumeala??? Sper sa nu va suparati, eu doar glumesc pe aicea... Dar cum eu intru din pashte in craciun m-am cam rupt de voi, nu mai sunt la curent cu noutatzile, de recuperat din urma nici nu se pune problema la cat timp am eu la dispozitzie... Si asta nu numai din motiv de 2 bb-i, ci si de spalat, calcat, curatzenie, plimbareala, bashk ingrijit bb-ii... si nu gatesc (doar am venit la mama ). Ma rog... deci ca de obicei sunt pe dinafara. Dar am apucat sa vad ce desert obraznic mananca cristies... mere coapte cu inghetzata. Vrei sa mor de pofta, doar ce am inceput dieta...deci sunt in faza intai, fara deserturi deocamdata. Dar apropo, ce fel de inghetzata? A la monti?

Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze

AMR 5 (+11)

Nu monti inghetata. Dar ar merge si monti din iaurt cu fructe...
(Eu am mai spus ca mai calc prin strachini... se si vede ca amr-ul meu e inca mult prea mare).
Spor la treburi! Ti-am admirat gradina si printesele .

_
Povestea unei .
Cresc

Vazusem candva inghetzata "diet" la real si ma gandeam ca ceva genul ala...eram curioasa daca-i si buna la gust.

Parca si monti te lasa sa calci in strachini dar nu grav si repetat si sa tzii cont la celelate mese de asta. Dar parca in faza a doua a curei...adica in cea de mentzinere...

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Citat:

Larisel, fructoza din DM. 8 lei parca... lucru nemtesc.

_
Povestea unei .
Cresc

Super . Tare bun dm-ul asta pt mamici...

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Eu chiar am cumparat calgel pt ca vazusem un punctishor alb in guritza Nataliei, dar cand sa o dau cu gel disparuse . Oricum eu le dau deja jucariile alea cu lichid tzinute in frigider.Se incalzesc imediat la temperaturile de afara. Macar la noi mai adie o frunza ceva, dar voi prin betoanele alea nu shtiu cum rezistati.

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Acum va parasesc...mi-e un somn de abia vad sa tastez.

Va pup pe toate fara exceptzie...

NB!

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Tare greu cu recuperatul, mi-am adus aminte cu ocazia asta de ce nu mai scriam, nu reuseam sa tin pasul cu voi. Spuneti-mi si mie cum reusiti sa faceti tot, sa gatiti, curatenie, sa stati cu bebeii si sa puteti in acelasi timp fi atat de active aici, voi sunteti superwomen in ochii mei

Sa vedem ce imi mai aduc aminte, ca eu sunt cam uituca si mai ales somnoroasaaaaaaaaa.

Lorex, Cristies, Haircut, Dastefa, Ruxita,Alexutza, Mariucasara, Cris.D, MP, Cris.m, Elefantica sper ca nu am uitat pe cineva va multumesc mult pentru sustinerea morala!

Nu am sa scriu mesaje personalizate, pentru ca sunt nevoita sa parasesc calculatorul asta acum, deoarece s-a trezit stapanul casei si vrea neaparat sa intre aici ca cica laptopul e prea mic.
Vreau sa va spun ca eu de ceva timp ma gandesc la despartire si ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea, acum stiti si voi ca practica ne omoara. Pana una alta este pace si liniste pe front, suntem in relatii bune. In principiu saptamana viitoare ar trebui sa plece, sa vedem cum vor decurge lucrurile. Revin!

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mie-mi doarme puiuta de la 9 jumate si inca bantui pe forum, imi cad ochii in papuci, da' mai stau un pic.

Ruxita, taticul Lorenei este foarte inteligent si asta o zic nu pentru ca-l iubesc, ci pentru ca este un fapt. este foarte practic si stie a face de toate si mai presus de toate are incredere in el, poate ca asta ma enerveaza cel mai tare, ma face sa ma simt atat de nesigura. Ma simt criticata constant, in mod normalaccept criticile daca sunt constructive, insa cand sunt in exces deja incep sa scot foc pe nari.

Elefantica, eu mereu te incurcam cu Haircut, aveam impresia ca ea este cea care s-a despartit in perioada in care era gravida. Cum te descurci singurica cu Isabela?

Haircut felicitari pentru scoaterea ghetutelor saptamana viitoare! Parca asa ziceai, nu?

Alexutza si motata are dermatita atopica, adica pielea mai aspra si rosiatica la coate si genunchi. Nu mai stiu cine scria ca asta inseamna teren alergenic? Tre' sa incep sa ma documentez in privinta asta, ca nu stiu foarte multe despre alergii.

Cristies ti-as fi recunoascatoare daca mi-ai spune cum putem face in asa fel incat sa evitam aparitia alergiilor la bebei. Asta in cazul in care poate fi facut ceva, ca sa nu-ti mai spun ca mi-e o frica de diversificare de numai, parca e bau bau

va mai spun doar ca am vazut poze cu pufuleti frumosi si ma duuc sa trag pe dreapta

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Mamidepuiuti, merge si cu ciuperci crude (dar nu mai dureaza asa putin), le pui primele in tigaie peste ceapa si nu mai adaugi apa (nu stiu de ce am zis, ca sigur tu stiai...).
Acuma cu teava...
1. Mr. musculo cu apa fiarta e foarte periculos, pentru ca cu apa rece se formeaza un dop care mai iese cu bormasina.
2. Inainte de a chema instalatorul vezi ca are la magazinele de metalo-chimice sarpe pentru chiuveta. Are (doar) doi sau trei metri, nu e bun pentru aplicatii industriale, dar pentru chiuveta n-are moarte. Bafta!

_
Povestea unei .
Cresc
cred ca am comis-o deja ...astept sa se faca o ora decenta si sun instalatorul ...cu sarpele nu ma pricep si mi-e frica,mai bine zis,sa nu fac cine stie ce prostii...ca je [ca romanu',de',inventiv]a mutat chiuveta vreo 5 m de unde era initial,sa "castig " spatiu...saru'mana

editez pt adaugat/sters litere

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

distractie placuta gargaritului cu freddie
abia astept sa ne [imi] vina si noua jucariile

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput