Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidepuiuti spune:
ruxita felicitari sotului[ca se ocupa de inscriere] si succes elei la liceul dorit de ea!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
carmita_baby spune:
Larisel, eu intrebam de programul vostru zilnic si-ti multumesc pentru raspunsul atat de detaliat. Foarte frumos program aveti. Felicitari ca te descurci atat de bine cu gemanutele dragalase
Zici ca folosesti apa de mare pentru fatuca? O sa fac si eu asa, ca am posibilitatea si ar fi pacat sa nu profit.
Alexutza eu prima oara cand am vazut petele alea rosii si aspre, m-am speriat. Nu citisem foarte mult despre dermatita atopica si desi am o prietena care a trecut prin asta, neinteresandu-ma la mom respectiv, nu am dat importanta. Pediatrul imi recomandase sa folosesc crema LetiAT4, ceea ce am si facut, insa nu-mi place deoarece contine 4 parabeni, asa ca am trecut pe Mustela Stelatopia si sunt super incantata de ea, i-a facut pielicica atat de fina. este si pentru corp si pentru fata. Sunt super incantata de efect!
Decenuela da, ai dreptate, cand te iubesti cu adevarat faci compromisuri, insa nu poti face acelasi compromis on and on and on. La un moment tot trebuia sa rup mana-n doua si eu zic ca mai bine mai devreme, suferim un timp, ne lingem ranile si mergem mai departe, asta-i viata din pacate.
Ruxita, deja s-a umplut contul cu pozici? Nu mai e loc? Eu mi-am tinut loc, am pus o gramada, daca vreti ma pun pe sters, ca nu-i corect, facem ca pe vremea lu Ceasca fiecare cu un numar egal de poze egalitate ca asa-i corect
by the way, iar m-ai facut sa rad, imi place tare mult sa te citesc.
Mai voiam sa scriu ceva, dar vine o prietena la mine, ca avem piscina jos si baietelul ei vrea sa se balaceasca in piscina, eu nu pot decat saliva, iubesc apa, insa la sunculitele mele nu-mi permit sa ma arat in public, plus ca nu am costum de baie
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela io l-am lasat pe jiji cu tasu...si am fost la cosmetik sa ma fac bela..i-a dat el sucul la 10...de fapt imediat dupa ce-am plecat io adik dupa 9...k de daca amraie...cu sigurantza ca vrea mancare...nu mai zic ca..daca copilul ar fi baut 1 litru tasu i-ar fi dat.. l-am gasit doar in pampers...cica i-e cald... am fost la DM..am luat si io un bax de babylove si crema pt protectie solara...oglinda nu aveau..la care DM ati gasit?..i-am mai luat un bibe de sticla...io numai de sticla fol si tetine cu mai multe gauri ..total 18 ron. gata cu raportul...din nou jijeii mei dorm..eu ar trebui dsa invatz..of...n-am niciun chef Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
[pt faza cu sucul]
sa-ti fie de bine cosmetica!vreau si eu...
P.S. un bax babylove+crema de protectie solara+bibe sticla=18 roni? ce reduceri ti-au facut aia?
asa creste Alex
lorex spune:
Buna fetele,
Eu ieri am fugit de canicula de la oras, am fugit la tara insa si acolo e aprox la fel de insuportabil...am incercat sa va scriu de pe drum, nu stiu daca a ajuns mesajul...off...iar am de recuperat la greu...
Acum suntem la socri..ne-am ascuns la subsol unde e mai racoare...24,5 grade...ca sus la parter sunt 30 de grade in casa si 38 afara...
Asteptam seara ca sa iesim din barlog..
Bobitza doarme aproape non-stop si papa f putin...eu zic ca-i de la caldura...sper sa nu fie altceva..
Bebelushii vostri cum se comporta?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel cinste dubla, ce doreshte fiecare, shpritz de vara, inghetzate, cioco, frapeuri...di tati AVEM 5 LUNI!!! scuzoaie multe de intarziere, da' m-a palit kanikula in cap si mi-am adus aminte pi la piscina k azi e 13... mama denaturata, I know.... Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
La multi ani, lucky 13! si mamica sa nu mai uite niciodata de aceasta data importanta!
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Ruxita, deja s-a umplut contul cu pozici? Nu mai e loc? Eu mi-am tinut loc, am pus o gramada, daca vreti ma pun pe sters, ca nu-i corect, facem ca pe vremea lu Ceasca fiecare cu un numar egal de poze egalitate ca asa-i corect by the way, iar m-ai facut sa rad, imi place tare mult sa te citesc. de Lorena 03.03.2010 www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
da, ar fi o idee sa postam fiecare nu mai mult de un 15-20 de poze fiecare (io tre sa sterg vreo 7) sau alta optiune e sa salvam mai intai pozele pentru web (save for web) si apoi sa le postam.
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Buna fetele, Eu ieri am fugit de canicula de la oras, am fugit la tara insa si acolo e aprox la fel de insuportabil...am incercat sa va scriu de pe drum, nu stiu daca a ajuns mesajul...off...iar am de recuperat la greu... Acum suntem la socri..ne-am ascuns la subsol unde e mai racoare...24,5 grade...ca sus la parter sunt 30 de grade in casa si 38 afara... Asteptam seara ca sa iesim din barlog.. Bobitza doarme aproape non-stop si papa f putin...eu zic ca-i de la caldura...sper sa nu fie altceva.. Bebelushii vostri cum se comporta? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
bine ca doarme,ca al meu e destul de carait...nu-i bine nicicum...se satura repede de brate[se incalzeste],pe salteluta sta putin,in balansoar putin,pe pat la mine,pe paturl lui radu...la tzatza putin...si tot asa...atipeli de max 15-20 min...da' maxim
saracii de ei...lor le este mai greu...of,of,of...
asa creste Alex
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Alexutza si noi tot Decebal- Alba Iulia, dar pe la 9 fara. Si am gasit niste bancute dragute la rond despre care n-aveam habar. puiului de grec diversificat. Larisel, MP din cate am inteles trebuie sa aibe 4 roti, mai multe trepte la spatar + tavita detasabila. toate patru fete frumoase si cei 2 cavaleri. Cris.d piscina.... _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
ooooooffff pai acolo pe bancute am stat si noi, acu depinde unde ati stat voi ca e plin rondul de bancutze dar noi am stat pe la 10 , 10 si ceva dupa ce am mancat. Imi place p bancutze in rond mai ales seara ptr ca miroase a tei si adie vantul in rond asa un pic cat sa fie suportabil
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Felicitari pt diversificare! Si noi cica tot 2 linguritze de cereale de silicon papam, dar era vorba de 2 linguritze pline ochi de praf. Dupa amestecul cu laptele ies vreo 8-10 linguritze de terci ... Nici noi nu avem inca scaune de masa. Pt alea cica oricum trebuie sa stea bine in fund. In schimb eu le dau papica in scoici si e super comod pt mine iar ele nu au protestat pana acum. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 5 (+11) |
merci de sfat... oricum scoica e pra jos m-as cocosa, poate daca o pun pe masutza de cafea. La scoica m-am gandit si eu dar era in masina ca am lasat-o acolo. Poate incerc
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata Acum vreo jumatate de ora m-am trezit .. si nu prea am timp sa stau pe forum pt ca in 10 min vine nasa sa-i ia miru. A fost frumoooos la botez a fost fff cuminte nu a plans deloc decat a miaunit si am pus poze de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Felicitari! sa va fie de bine!
de Yannis