Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mi-am mai amintit o chestie pe care vroiam s-o povestesc...

Caius are o mica pata mongoloida intre buci... ii arat sotului: "Bai, Ardeal, esti urmas de bozgor..." (daca avem printre noi vreo unguroaica, rog sa nu se simta lezata...), sotul: "Nu, ca tu, ca caucaz, tatari, ochi de tataroaica...", pana la urma nu i-am dat de capat, tre sa sapam adanc de tot in arboretul fiecaruia genealogic ca sa justificam acea pata... minuscula altfel, dar atat de buclucasa...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

cu scuzele de rigoare, dar ce este aceea pata mongoloida? si ce legatura are cu ungurii sau tatarii?

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

uite link
http://www.allmothers.net/mongolian-spots.html
indica originea (dupa mine) o au americanii nativi 90%, asiaticii (80%), hispanicii (70%)... popoarele caucaziene, tatarii (din alta sursa), si ungurii ca bravi descendenti ai lui Atila... apare doar la baietei, acum nu stiu pana la cati ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Noi raportam pui de grec diversificat, nu cu souvlaky ci cu suc de mar! I-am dat ieri...cik o lg in prima zi 2 in a 2a zi...io ieri i-am dat vro 3,4 poate 5.....ca mi se pare lingurita aia de silicon ptr ei asa....ia numa de aroma nu ia cine stie ce cantitate. Se stramba din buze ca toate cele cand ii dau cred ca mai mult i se pare ciudata procedura (nu prin supt) poate si lingurita poate si consistenta, senzatia la contactul cu sucul de mar dar dupa ce gusta e asa de incantat! face ochii mari si e fericit asa, bineinteles ca pan in secunda urmatoare la urmatoarea lingurita uita tot si se strambaceste din nou spre deliciul meu si al lui ta-su care suntem pe jos de ras .
Nu avem inca scaun de masa, il pun cu perna de alaptat rezemata de bratul canapelei si el sustinut f bine de perna de alaptat. Cred ca si pozitia de semi-funduletz il fascineaza f tare, oricum abia astept si masa de azi

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

va doresc o diversificare cat mai usoara
nici noi nu ne-am mai jucat cu 2-3 lingurite
am inceput direct cu 5-6
nu zic ca e bine dar daca a mers la Daria fac si acum la fel

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Salutare fetelor,
Am si eu o dilema: cum pot eu diversifica bebe-ul daca el doarme la ora 10?
Programul nostru este ca el se trezeste pe la 7.3-8, mananca, joaca si maimutareala vreo 2 ore si apoi adoarme inca 3 ore, pana pe la 1-1.30. Deci la mine masa de 10 nu exista. Cum sa fac?
Are ceva daca ii dau suc de fructe dupa-amiaza? Pe la 2-3? Trebuie neaparat la ora 10? Nu pot sa inversez? Sa ii dau lapte dimineata, legume - cand vom ajunge acolo - pe la 2-3 si apoi pe la 6 fructe?
Si apoi lapte iar la culcare, la 9.30 - 10?

Multumesc frumos.

E foarte cald si stam in casa ca harciogii, la aer conditionat, si cu toate astea bebe tot nu mananca f bine, e mofturos, suge mai des, probabil de sete, i-am mai dat ocazional si o lingurita de apa.
Acum doarme, s-a trezit mai devreme, pe la 11 si apoi a adormit la loc pe la 12.30.
Am eu senzatia sau Dani doarme prea mult? Adunate sunt cam 15 ore pe zi. Ai vostri dorm la fel?

pupici.

nu stiu sa-ti raspund..asa ca nu ma baga in seama...dar cred ca poti sa-i faci prg de masa dupa el...la mine e 10..ca tot asa se trez pe la 7....poate papa...asta dac a nu m-a tzatzait pe la 6:D....si pe la 10 ar fi 3 ore ed la papa...si na...
oricum sucul e bun dimi...si pt adult tot asa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

am vrut sa mai incarc o poza doua si mi-a zis la un moment dat ca nu se mai poate... am cam uzat tot creditul de MB, ar mai fi liber 1, pe langa cei uzati 1023... ca sa incarc o poza noua am sters una veche, probabil asta va fi sistemul de acum incolo, cine a prins loc in cont bine, cine nu - a ramas pe dinanfara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

ruxita succes cu admiterea Elei-sa reuseasca acolo unde isi doreste cel mai mult
dar nu intotdeauna daca nu intri acolo unde ai crezut tu ca e cel mai bine pt tine e o tragedie
cumnata mea a picat de 4 ori la Medicina( lua note mici la fizica) si s-a orientat spre Farmacie.Abia apoi si-a dat seama ca era ceea ce i se potrivea cel mai bine,acum e super tare in domeniu si a ajuns cu siguranta mult mai bine decat daca intra la Medicina

plateea
de ce/
in primul rand pt consecventa cu care storci LM.Eu am fost in situatia asta dar nu am rezistat mai mult de 1 luna.Acum a disparut cu totul
in al doilea rand pt ca reusesti sa inveti pe caldurile astea si cu pastaia mofturoasa din dotare

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

Salutare fetelor,
Am si eu o dilema: cum pot eu diversifica bebe-ul daca el doarme la ora 10?
Programul nostru este ca el se trezeste pe la 7.3-8, mananca, joaca si maimutareala vreo 2 ore si apoi adoarme inca 3 ore, pana pe la 1-1.30. Deci la mine masa de 10 nu exista. Cum sa fac?
Are ceva daca ii dau suc de fructe dupa-amiaza? Pe la 2-3? Trebuie neaparat la ora 10? Nu pot sa inversez? Sa ii dau lapte dimineata, legume - cand vom ajunge acolo - pe la 2-3 si apoi pe la 6 fructe?
Si apoi lapte iar la culcare, la 9.30 - 10?

Multumesc frumos.

E foarte cald si stam in casa ca harciogii, la aer conditionat, si cu toate astea bebe tot nu mananca f bine, e mofturos, suge mai des, probabil de sete, i-am mai dat ocazional si o lingurita de apa.
Acum doarme, s-a trezit mai devreme, pe la 11 si apoi a adormit la loc pe la 12.30.
Am eu senzatia sau Dani doarme prea mult? Adunate sunt cam 15 ore pe zi. Ai vostri dorm la fel?

pupici.

Buna

exact asa e si bebele meu..se trezeste de papa pe la 5..si apoi doarme pana la 9-9:30, la 10 nici nu vrea sa auda de mancare...spre 11 asa papa el deci nu ii dau sucul dimineatza..
programul nostru e asa:
5 - lapte
11 - lapte
14 - pireu de legume
17 - suc
19 - lapte
22 - lapte

EU zic ca poti sa lasi si sucul pentru seara, nu vad care ar fi problema

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

vrem si noi un vot mic mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cinste dubla, ce doreshte fiecare, shpritz de vara, inghetzate, cioco, frapeuri...di tati

AVEM 5 LUNI!!!

scuzoaie multe de intarziere, da' m-a palit kanikula in cap si mi-am adus aminte pi la piscina k azi e 13... mama denaturata, I know....

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si noi am fost la bazin azi cu tot cu bebele din dotare..am stat o ora dar a fost suficient sa mai trag si eu o tura doua de bazin ca tare mi-aa lipsit.
Costum eu mi-am luat unul intreg...acopera partile cu problema zic eu, oricum eram cu bebe, putin imi pasa de ce zic cei din jur. Eu nu l-am bagat pe bebe in apa ca nu sunt sigura de curatenia ei perfecta...se preling multi oameni pe acolo asa ca nu ma risc...aveau si un bazin pentru bebelusi..dar de la un an incolo...de abia astept la anul

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si noi am fost la bazin azi cu tot cu bebele din dotare..am stat o ora dar a fost suficient sa mai trag si eu o tura doua de bazin ca tare mi-aa lipsit.
Costum eu mi-am luat unul intreg...acopera partile cu problema zic eu, oricum eram cu bebe, putin imi pasa de ce zic cei din jur. Eu nu l-am bagat pe bebe in apa ca nu sunt sigura de curatenia ei perfecta...se preling multi oameni pe acolo asa ca nu ma risc...aveau si un bazin pentru bebelusi..dar de la un an incolo...de abia astept la anul

pozele noastre

se preling oameni? foarte tare... si io visam astazi la o statiune balneo, cu plimbari prin paduret de conifere, piscina, masaj, etc. ce nu faci la plictiseala? visezi cu ochii deschisi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Ruxita, taticul Lorenei este foarte inteligent si asta o zic nu pentru ca-l iubesc, ci pentru ca este un fapt. este foarte practic si stie a face de toate si mai presus de toate are incredere in el, poate ca asta ma enerveaza cel mai tare, ma face sa ma simt atat de nesigura. Ma simt criticata constant, in mod normalaccept criticile daca sunt constructive, insa cand sunt in exces deja incep sa scot foc pe nari.

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

mie mi se par 2 chestii inacceptabile intr-un cuplu - agresiunea fizica (barbatul violent) si viciile (barbatl betziv)... in rest, cum ar fi de ex. sforaitul, o chestie discutabila si disputabila, mai treaca mearga... si ar mai fi, dar nu si in cazul meu (nostru), nu am fi ajuns atat de departe (casatorie) daca m-ar fi deranjat ceva cu adevarat - tu zici ca ai un barbat inteligent, spune-i, vorbeste-i, fa-l sa inteleaga ca nu te simti ok, ca te simti criticata tot timpul, ce mai, secretul mare e comunicarea! si cand ma gandesc ca se comunica cu adevarat tot mai putin... uite, eu am ratat o "mare iubire" din cauza acestui insignifiant detaliu - comunicarea...

mda...din pacate am trait singuratatea in doi...
e ceva cumplit...fara comunicare se distruge si cea mai mare dragoste din lume...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Chiar am crezut ca era cea mai mare dragoste din lume si ne iubim chiar si asa, deh dragoste cu nabadai, insa nu vreau ca motata mea mica si draga sa creasca intr-o astfel de atmosfera. El este o persoana foarte buna, numai ca am descoperit in ultimul timp ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, el vrea anumite lucruri de la viata, eu altele. Oricum om trai si-om vedea ce ne aduce viitorul, cred ca orice e posibil in lumea asta, poate chiar vom sfarsi a fi impreuna sau poate nu, in orice caz cert este faptul ca vreau o pauza.

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput