Aspirante optimiste - Felicitari MADUTA !!!! (518)
Raspunsuri - Pagina 4
madutza_bra spune:
Neata fetele!
Poftiti la o cafelutza , care mai sunteti pe acasa
Pentru fetele plecate in week-end , le urez distractie placutaaaa!!!
cami_antonia, nu cred ca bebelu se gandeste la intrerupere. La cat de mult si-a dorit bebelusul asta, sunt sigura ca va face toate testele posibile
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
madutza_bra spune:
si acum sa va zic
azi era programat testul , la 11 zile DPO , si l-am facut , si uitati poza
sper sa nu dea rezultate false, ca ma impusc
Va pup!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 3+
Poze
cos_minutza spune:
Madutza
Eu zic ca e bineCe test ai facut de ti-e frica sa-ti dea fals pozitivMai repeta-l eventuala maine sau luni.
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
madutza_bra spune:
cosmi, deci asa te fac sa mai intrii si tu pe aici. Testul este barza strip. Oricum mai fac si luni unul sau ma duc direct sa fac din sange
tu ce faci?
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
ies putin si intru mai incolo
Povestea nasterii
Poze
cos_minutza spune:
Neatza fetelor!
Am mai scris un mesaj mai devreme dar mi s-a restartat calculatorul singur
Bebelu sunt sigura ca DD va avea grija de voi!Incearca sa nu te stresezi desi cred ca nu e usor...Doamne ajuta
Cami sunt sigura ca Bebelu nu va lua viata copilasului mult dorit
Mara felicitari pt apartament!
Mandreeac va pozati iar?Ce fain
Madutza ce sa fac,la scarbici?Da din pacate Barza mai are si rateuri,insa sunt sigura ca e cu ochisoriAr fi mult mai sigur daca ti-ai face beta luni.Doamne ajuta
Carmen felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
la toata lumea fara exceptii!!!!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
carmen_vlad spune:
neata fetele,
Azi m-au luat iar ametelile de rigoare si asta din vina mea ca m-am apucat de treaba, sunt libera 2 zile si trebuie sa fac ce nu reusesc sa fac in timpul saptamanii curatenie, ordine mancare... ufff vai mie
Am intrat un pic sa va citesc ca sa am spor la treaba,
Auziti dar e normal sa dorm asa pe mine desi am dormit cred 8 ore... o sa beau putina cafea atat cat ma lasa bebe, oricum am micsorat de cateva zile doza de cafea cam o ceasca sau cateva guri din cauza tensiunii, nu fac abuz.
Mara felicitari ptr casuta, abia astept sa ne mutam si noi de aici dar mai dureaza din pacate ceva vreme
Maduta te astept cu vesti
Mami de nazdravanel vladut-stefanut
cos_minutza spune:
Carmen mai usurel cu treaba da?Somnolenta e una din simptomele sarcinii asa ca sigur ca e normal.Verisoara mea dormea aproape non-stop in primele 3 luni de sarcina,mai ales ca era si acasaO cafelutza pe zi nu face rau la bebe,unii medici chiar recomanda,mai ales daca ai tensiunea mica.Atat timp cat nu exagerezi e ok
bebelu86 spune:
asa MAduta... taci si ne dai bomba cand e mai liniste pe aici
bv , Felicitari sa ai sarcina usoara si bb sanatos, ca e cel mai important.
mai repeta-l peste 2 zile. sau fa la sange sa fi sigura.
CAMI nu fac intrerupere.
am mers la alt laborator sa repet analiza.
astept rezultatele.
fac tot ce se poate. merg pana cand nu mai am variante. si dupa vdm
eu sper sa nu ajung asa departe
si tot stresu asta sa se termine marti.
la cat de mult mi-am dorit un bb nu as putea sa ii iau viata.
Cosmi ce faci??
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
cos_minutza spune:
Bebelu sunt la servici