Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Neata!
Condoleante, Simo
! Imi aduc aminte de peisajele de vis de sus de la bunici, ai pus candva poze de acolo...Dumnezeu sa il odhneasca!
Mimo, Naty, sanatate picilor! Mimo, cand a avut Sof temperaturile alea fantastice la inceputul lui decembrie, tot fara niciun alt simptom, am domolit-o doar cu dusul in cada cu apa calaie...Mi-aduc aminte ca lui Luny i s-a recomandat frectia cu spirt cand sare de 40, si a fost singurul leac cu care i-a dat de cap unui puseu nasol de febra.
Claudia, Sophie nu adoarme fara bibe, nici seara, nici la pranz, e parte din ritual. Mananca ciorba sau mancare, niciodata amandoua impreuna, si pe urma un bibe de lapte la nani.
Va
Olga si va multumeste pentru urari, i le-am transmis Ioanei 
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.t ramo ii dai laptele dupa ce a mancat marea de la pranz? |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Olga, Ioana ta arata superb! Si copiii sunt foarte frumosi!
Astazi, nu uitati, este zi "cu pumni". Daca am ce, va pove diseara. Daca nu, inseamna ca s-a amanat iara...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Kya spune:
Buna dimi!
Moama ce furtuna se pregateste afara... brrr!
In primul rand sanatate muuuulta bolnaviorilor! Buey, parca copii vostri ar fi la gradi, nu al meu...
Si mai spun o data (cu riscul de a-mi lua rosii in cap), ca am citit ce a spus Claudia - nu-ti mai face mami procese de constiinta, copii nu racesc de la un geam deschis! Cum cresc si cum se obisnuiesc acum, asa vor fi si ca adulti! Noi dormim cu geamul larg deschis (il inchid doar pentru ca vine foarte mult zgomot de afara), aer conditionat, o spal in fiecare seara pe cap, si pe cuvantul meu de onoare ca nu am uscat-o cu feonul decat de vreo 4-5 ori de cand s-a nascut! Alearga in pielea goala, si cu parul ud prin casa - unde sunt deschise cam toate geamurile si toate usile, si NU ARE NIMIC! Jur! La munte a stat in apa din piscina care nu a avut timp sa se incalzeasca foarte mult, a alergat in picioarele goale pe ciment rece si din nou, NU A AVUT NIMIC!
Acum e adevarat ca fiecare isi cunoaste copilul si stie cum ii e mai bine, si poate Sanziana e si de felul ei mai rezistenta (sa o tina Dumnezeu asa), dar cred cu tarie ca mai conteaza si modul in care e obisnuita si calita de mica. Parerea mea.
Aa, daca intervin carcaiasii, bacteriile si virusii atunci n-ai ce sa faci. Dar organismul trebuie antrenat sa lupte si obisnuit sa se apere singur!

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Acum are si o ciupitura in frunte
IAI (cum ar zice Dudu IAR
) Febra parca s-a mai domolit. Dimineata avea 37,3...n-am mai vazut asa ceva ieri, chiar daca-i va mai creste cred ca totusi mai greu si mai rar.SPER !
Mie mi-e clar ca nu se raceste de la frig. Nici eu nu-l usuc cu phoenul ....vad ca se imbolnaveste rar si bine. Dar cred tot cu tarie ca depinde mult de zestrea genetica a fiecaruia si de mediul in care se invarte.Unii sunt mai sensibili si prind in zbor tot ce misca, altora frigul/disconfortul le scade dramatic imunitatea, unii n-au nici pe naiba...depinde f mult. Acum nu stiu cum e mai bine cu calitul...parerea mea ca cei sensibili si feriti si cocoliti tot racesc pana li se mai pune nitel la punct sistemul imunitar. Am experimentat asta
Si-atunci mai bine sa se distreze cat pot, ca si daca stau pe banca cu caciulita pe cap, tot o coc
In cazul lor cocoloseala ajuta mai mult psihicul mamei in sensul "eu am facut tot ce-am putut, nu l-am tinut in frig, in ploaie, nu l-am dus in colectivitate, si totusi
Eu nu mai vreau febra, canicula, examene, nimic...vreau sa fie totul normal din nou 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Kya spune:
Mimo -am vazut pe Mogos si pe nea Andrei in stirea aia de pe ProTV...
ehei, ce vremuri... Pe ceilalti nu i-am mai recunoscut.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
A dat mandra scrisul...asteapta sa intre la oral
Si ieri era televiziunea acolo, si azi...circ! Si totusi Dudu se infierbanta iar 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Mimo,
. Tinem pumnii Teodorei!
Cand ai timp si chef, imi mai spui si mie cum se numeste pensiunea aia din 2 Mai la care ai fost tu anul trecut? Si ce ti-a mai facut cu ochiul anul asta? Desi Radu nu e dispus sa incerce ceva netestat pe viu de tine
( ca sa vezi ce incredere are in tine,da?
).
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Buna dimi! Si mai spun o data (cu riscul de a-mi lua rosii in cap), ca am citit ce a spus Claudia - nu-ti mai face mami procese de constiinta, copii nu racesc de la un geam deschis! ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
kya, mimo si eu sunt pe acelasi principiu...sa se imunizeze sistemul si apoi o fi si bine, insa cand o aud tusind

asta pentru ca sunt pur si simplu satula de tusea ei, dar nu am ce sa fac. stiu ca tuseste de la muci care se strang n gat asa ca nu am ce sa ii fac. am trecut-o pe homeopate, vitamina c, si stat in casa, azi dimineata ploua asa de tare si ea dormea asa de bine incat am ales sa nu o duc la gradi. mai ales ca azi noapte mai mult a tusit decat a dormit...si eu pe langa ea am stat mai mult treaza...ma gandesc ca poate a adunat de pe undeva carcaiasii, ca la gradi mai mereu tuseste cate un copil

de moment nu are febra, doat muci si tuse...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica