Puiuti de Randunici 2008!! (422)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu mai are niciun alt simptom....febra si atat.Si fata de alte dati, la 39,3 de juca f vioi Acum i-am pus supozitor cu diclogesic si a transpirat fleasca. Ma duc sa-i schimb maieul desi stiu ca se va trezi
Dudu masurat la policlinica, cu adidasii in picioare (deci cat sa fie, max 2 cm) avea 99 cm. Deci 97??? De-ar fi sa fie inalt si la "batranete" ce bine ar fi.
Simo, condoleante...ai povestit atat de frumos de casa bunicilor, parca o si vad
Teo maine da superexamen la istoria aia...se intruneste comisie, am fost azi la scoala am dat semnatura, o nebunie curata. Surpriza a fost sa aflam ca omu' e liderul prorpiului sindicat, format dintr-o mana de oameni si problema adevarata este o diputa cu conducerea scolii, careia in felul acesta doreste sa-i forteze mana pentru reevaluarea unui calificativ necorespunzator obtinut de el anul acesta. Se pare ca fara un calificativ mai bun nu poate da examenul de grad.Deci plina lumea de nebuni Directoarea plangea iar diriginta a dat dovada inca o data de maaare diplomatie. Cinste lor ca au reusit atat de repede sa se organizeze si sa legalizeze aceasta forma de examinare, reusind astfel sa-i lase pe elevii de a VIII-a si a XII-a sa-si sustina examenele. Cu toate ca scandalul nu le face cinste iar elevii sunt cei care sufera, asta e. In aceeasi situatie se afla si liceul Sincai unde situatia la istorie nu a fost incheiata de catre sotia acestui profesor, si ea membra a marelui sindicat Te doare mintea...mi-aduc aminte de o discutie cu Zoze pe tema "firescul si nefirescul" Ia zi-mi tu mie Zoze draga, e firesc sa mi se intample mie asta tocmai acum cand are copilul asta febra, mariana mea e in germania si Mimu si-a programat masina in service dimineata la prima ora ???

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Stef nu-mi place deloc cum haraie Maine il trimit cu Cata la dr...a facut aerosoli cu flixotide 7 zile, plus sinupret si nimic, dar nici o schimbare! apoi saptamana trecuta i-am dat de la mine putere Prospan, la fel, nimic! sa-i de-a frate un antibiotic, ca nu mai suport!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

de ce nu incercvi homeopate? eu ii dau ipeca la tuse rupta si daca are si muci hepar sulfur...azi am inceput iar cu ele ca are niste mucii si tuseste...dar eu is devina ca am lasat-o sa doarma cu geamul un pic intredeschis ca no erau 27 de grade la ea in camera... acum trag, febra inca nu a facut

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Bubu, dar cati cm are Stef de arata asa durduliu la 13,5 kg? Ca al meu are 14,2-14,7 ...pe acolo, si-i numar toate coastele

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

mama, mimo la 14 kg ii numeri coastele? ce sa zic eu ca Daci are 11 si desi mananca bine nu se ingrasa

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo sanatate Dudelului

simo condoleante

bubu f frumoase pozele

daciana eu ii dau lapte la pranz,inainte de somn si seara..pana pe la inceputul lunii asteia bea un biberon si noaptea dar a renuntat la el dintr-o data...uneori ii dau si dimineata daca nu bea dimineata mananca un iaurt ori dimineata ori la gustarea de la ora 17-18...are cam 3 "mese"/gustari/completari de lactate/zi...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Sam de 4 zile e in greva foamei si a laptelui..nu mananca mai nimic..dar nu ma stresez!nu va zic cate kg are ca...
Ieri sotul a dat o fuga-vorba vine ca stau izolat,fara apa,curent,din sat mai sunt 8 km de urcat pe jos,de curand s-a facur un drum cat de cat accesibil jipului dar e extraordinar de frumos-pana la bunicii lui caci bunicul nu era bine,si azi cand eram la finut sa il serbam ,am primit telefon ca a murit..David e afectat ca tinea tare mult la Bunicii din Deal.Am fost de cateva ori acolo si Strabunicul i-a facut o toaca,ciocanele,il lasa sa dea mancare la vacute si l-a luat la coasa..off!Sam a foat pana acum de 4 ori si era si el incantat..marti e inmormantarea.sa vedem cum il coboram in sat..cum o convingem pe Bunica sa nu ramana acolo ,singura...

mami de David, Sam si Siluan

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

off simo condolenate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

daciana eu ii dau lapte la pranz,inainte de somn si seara..pana pe la inceputul lunii asteia bea un biberon si noaptea dar a renuntat la el dintr-o data...uneori ii dau si dimineata daca nu bea dimineata mananca un iaurt ori dimineata ori la gustarea de la ora 17-18...are cam 3 "mese"/gustari/completari de lactate/zi...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

ramo ii dai laptele dupa ce a mancat marea de la pranz?

ideea e ca el i-am scos de foarte mult timp laptele de la prazn pentru ca stia ca chiar daca nu mananca nimic primeste laptele...asa ca am renuntat pentru a manca mancare...ea bea cam 300-500 ml de lapte pe zi+iaurt+branzica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, condoleante!

Intre timp a inceput sa ploua. Nu-mi place vremea asta, dar daca alta nu era...

Matei a adormit singurel, fara plimbat, cu mine langa el.

Mi-e somn asa ca ma duc la nani.

Mimo, era/nu era firesc, cine mai tine socoteala?? Sanatate lui Dudu. Bafta Teodorei.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Desigur, va veti intreba ce caut la ora asta...Pai, ii tin probabil companie lui Mimo-desi la noi acum nu mai e febra ci tuse nasoala si muci garla,se sufoca in somn. De aspirat sau pus picatiri nu poate fi vorba, e jale mare cum urla si se zbate...sa incerc maine aerosoli. Si asta...Mimo, parca ne-am fi vorbit...cand bona urmeaza sa lipseasca marti si miercuri, P are de dus maine la prima ora masina in service iar la mine la serviciu e o saptamana in care absenteaza f multi si daca va fi sa lipsesc e cam jale si prapad...
Mimo, eu am fost sfatuita sa nu bag prea mult algocalmin ci sa insist pe metodele fizice-dus cu apa calduta, ciorapii cu otet, frectia cu spirt...Paracetamolul si la noi e apa de ploaie, Diclogesicul e mai bun. Off, sanatate!
Claudia, Iulia nu bea seara lapte, doar dimineata si dupa somnul de pranz. Iar in chestia cu colesterolul, eu iti dau dreptate dar n-am comentat ca stiu ca Vali ine mult la pediatra ei...stiu insa, in acelasi timp, cata curte fac pediatrilor firmele de lapte praf pt a le promova produsele cu orice argumente, asa ca...
Dudu, inima nu doare adica doare pieptul cand e sa fie durere cardiaca; dar de regula inima nu inteapa;inteapa muschiul, cartilagiile, osul, de-astea. Dar oricum, fara sa stiu mai multe detalii nu te pot ajuta...
Pare ca s-a mai linistit copilul dupa eurespal, singura chestie ce i-am putut-o baga pe gat...Sa incerc sa ma culc...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, teo bea numai lapte "ne-praf" cam de 7 luni. acum, am de la valeni, insa am luat si de la dozator, din piata.
cand nu va mai putea mama sa aduca, voi lua de aici: http://www.laptesibranzadecapra.ro/descriere.php

laptele de capra este cel mai aproape ca , continut de cel uman. banuiesc ca are colesterol , dar alte multe alte principii nutritive f bune. eu stiam ca ORICE este de origine animala contine colesterol...in fine, pediatra lui Vali vad ca se ia de laptele "ne-praf". insa, eu as intreba-o, laptele praf din ce este obtinut? nu oare tot din lapte de vaca? in fine...

va tot aud cu copilasi bine facuti. ei, ex-grasanaul meu, are 12.7 kg!!! eu, sincer, am bucur, ca tare am tremurat eu de teama startului lui in viata. si ma gandesc, eu cand eram mica (pana am ramas gravida cu alex), am fost o schija, o slabatura. al meu la fel....asa ca, trebuie sa semene si copiii astia cu cineva. si, eu numai cand ma uit la el, slabesc! este in miscare continuu.

naty, ti-am dat si pe mess, dar nu stiu daca citesti sau nu curand, asa ca iti zic si aici: la tuse, de orice fel, CAUGHEND-ul este sfant!!!

bubu, ciudata tusea aia, de atata timp! hmmm, niste teste de alergie ati incercat?

ioana, de mult timp voiam sa te intreb, ce mai face tatal tau, cum se mai simte?
vali, parca si tatal tau a avut niste probleme?

olga, LA MULTI ANI Ioanei!

Simo, condoleante!

mimo, ma batea un gand sa import si eu solutie d-aia anti gaze, pe baza de plante, insa, dupa experienta mineraliceasca, nu prea mi-a mai ars sa fac importuri cu "risc". am observat ca lumea nu priveste cu ochi buni tendinta asta de BIO. chiar am vazut reactii negative la acest concept...pacat, in timp ce vesticii se desteapta si adopta o atitudine cat mai BIO, ECO, Romania devine o groapa de deseuri unde incep sa se aduca numai alimente tratate, poluate, pline de chimicale, cosmetice la fel....mda. hai ca ma apuca iar...

noi ne pregatim de vacanta, pe 2 iulie plecam in Austria, azi am luat biletele de avion. abia astept! i-am zis lui M. ca "daca-l prind" ca-i place, facem bagajelul de tot si o taiem de aici.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

LA MULTI ANI, RALUCA!!!

Peste o ora copilul meu pleaca in tabara , am niste emotii!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput