Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 20
bebecris26 spune:
RalucaElenaM pe cat ziceai ca mai mergi la d-na dr? ca am inteles ca pleaca sau e deja plecata din tara pana pe 20 si ceva luna asta. eu am programare pe 28 sper sa vina
cristina si bebe in burtica
23+sapt
ionela.n spune:
Klarisse, imi pare rau de scandalul de la serviciu, dar bine ca de azi esti acasa :)
Anna, sa-ti traiasca bebelinul gras 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
RalucaElenaM spune:
CRis am programarea pe 22 la ora 16, eu cred ca se intoarce in tara pe 20 deci n-ai de ce sa iti faci probleme..ca pe 28 este sigur, abia astept sa merg la ea, trebuie sa imi fac o lista cu intrebari![]()
Ionela si eu suportam bine caldura, acum sunt lac de apa si am senzatia ca imi ard narile si ca ce respir nu mai e aer"" super naspa perioada..
24+
ionela.n spune:
Raluca, asa e
, si o sa prindem toata vara asta dogoritoare cu bebeii in burtici.
Important e sa avem grija de noi si de ei![]()
Unde sunt fetele? In concediu?
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
RalucaElenaM spune:
Mi-e teama sa mai scriu ca umplem pagina asta si eu nush sa fac capitol nou![]()
De incapatzanata ce sunt eu mi-am achizitionat tricoul ala cu piciorushe varianta groasa, am rugat o colega din Buzau sa-mi cumpere de la C&A acum :"Da Doamne sa ploua!"
macar de 2 ori sa-l iau e roshu si imi place

24+
bebecris26 spune:
la noi s-a cam innorat si bate putin vantul. ah ce bine e
s-a mai racorit putin. sper sa si ploua
23+sapt
bebecris26 spune:
voi aveti perioade in care nu il simtiti deloc pe bebe? la mine misca cateva zile la rand si dupa o zi sau doua nu il simt aproape deloc sau foarte usor. eu i-mi doresc sa-l simt macar si odata pe zi mai puternic sa fiu sigura ca e bine
. am inteles ca bebe doarme si 20 de ore continuu dar totusi 
23+sapt
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 voi aveti perioade in care nu il simtiti deloc pe bebe? la mine misca cateva zile la rand si dupa o zi sau doua nu il simt aproape deloc sau foarte usor. eu i-mi doresc sa-l simt macar si odata pe zi mai puternic sa fiu sigura ca e bine . am inteles ca bebe doarme si 20 de ore continuu dar totusi ![]() cristina si bebe in burtica 23+sapt |
Lasa sa doarma bebe sa creasca mare
Eu o simt in fiecare zi, dar sunt zile cand o simt foarte usor si zile cand se apuca de redecorat in burtica
. si eu am citit ca doarme si 20 ore pe zi.Daca te simti bine, nu ai de ce sa iti faci griji aiurea

Sunt o
cu
de 22+Minunea noastra
LoraG76 spune:
Stati sa fac capitol nou, nu mai scrieti, va rog!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
RalucaElenaM spune:
Eu de vreo saptamana asa am inceput sa-l simt in fiecare zi insa nu mereu miscarile sunt la fel de puternice... intr-o dimi a inceput sa faca sport la 6 dimineatza, eu in timp ce stateam in picioare sau mergeam, nu am simtit-o niciodata pe bebelasha sunt sigura ca atunci cand nu ii simtim pe bebei inseamna ca ori ne agitam, ori dormeam, la mine bebelina "cred ca e situata pe undeva prin partea dreapta cu capsorul ...mi-e tare greu sa dorm pe partea dreapta nu imi dau seama daca durerea mi-o provoc psihic sau chiar...e ceva cert e ca tre sa fie dreapta spre tavan muult ca sa pot sta acolo..ionela eu nu mi-am luat perna, tot am zis ca o sa o rog pe sora mea cand ajunge in germania sa imi ia si sa trimita a ajuns saptamana trecuta acolo insa...nu mai sunt asa convinsa sa imi cumpar ...am o pilotzica de calareala si o fac cum vreau eu sa imi gasesc pozitia..nush daca se merita sa dam banii pe pernele alea..
24+