Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 19
cori_mic spune:
Buna seara burtici. Si noi pe aici. Am citit si noi la prematuri... Dumnezeu sa-i ajute Carolei si lui bebe David
. Eu nu am vazut nicaieri scris, dar stie cineva motivele pentru care s-a nascut la 25s? De ce a venit pe lume asa devreme? Avea probleme de sanatate? Ma impresioneaza foarte tare, sa dea Dumnezeu sa traiasca, sa invinga. 
Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
bebecris26 spune:
buna seara fetelor. azi am iesit si noi la padure am zis sa mai luam aer curat si poate e mai racoare. toate foarte bine dar au fost exagerat de multi tantari. ne-au mancat
. nu mai putem e invazie de tantari si afara nici nu pot iesi seara la racoare
cristina si bebe in burtica
23+sapt
IONY_82 spune:
Salutare
Am intrat sa va salut si sa va dau o veste minunata Madutza e 

(sper sa nu se supere pe mine) dar ma bucur ptr ea si voiam sa va impartasesc si voua bucuria

Va pupacesc pe toate burticile 

Maya 

ce mai faci albinuto?
Klarisse multi 
ca nu ne-ai uitat
Crinuta 

ma bucur ptr tine ca toate merg bine
Va doresc tuturor sarcini usoare in continuare si la termen

cu bebelusi frumosi si sanatosi
asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.it/100715852548040390541/noi2
anna_ivan spune:
neazta burtici
am revenit. ne-am distart foarte bine la mot (nashul s-a facut muci, nasha a baut apa si bere fara alcool)
am mai pus niste poze cu bebita.
21+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Am avut maaaari probleme cu pc-ul...si am ramas mult in urma...azi mai merg la munca si de maine am timp sa citesc din urma, ca intru in CO.
Va pup si poate mai intru dupa amiaza.
O zi/saptamana usoara.

Mariuk
22+
bebecris26 spune:
buna dimineata burticute
. daca a-ti putut dormi din cauza caldurii va invit la o cafeluta.
cristina si bebe in burtica
23+sapt
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor!
Va poftesc la o cafeluta, laptic rece, un suc proaspat de fructe.De papat? Pai hai sa incercam o salata cu niste cascaval pane si un ou fiert. Altceva nu va mai ofer, stau departe de aragaz, ca-i cald de dimineata.
. Nu mai suport.
Eu pe bebelusa mea nu prea o simt, decat asa parca, dar aseara a dat niste picioruse de le-am vazut pe burtica 
, ce mi-a placut.
Va pup , o saptamana frumoasa cu vesti bune.

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
oramona spune:
Madutza, felicitati !!! Sa dea DD sa ai parte de o sarcina frumoasa si la termen, de care sa te bucuri mult si sa-ti sterga din suflet tristetea, iar la sf. celor 40 de sapt. sa-ti tii comoara in brate. Ma bucur tare mult pentru tine.

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
RalucaElenaM spune:
Buna Dimineatza!
Fulgutza foarte bine aratzi la nunta!
Burticilor eu in week-endul asta am vizitat muntele cu mari sperantze sa gasim acolo ceva mai racoare, insa ne-am inshelat amarnic, ne-am intins la gratar spre Diham unde e tare fain sa papi ceva si-apoi s-o lalai, am fost gata-gata sa dorm pe acolo desi pe langa peisajul fain era si o garnitura de "rumanski" care dansau pe capotele masinilor si tipau de parca venisera ursii...apoi am mers sa cautam cazare ieftina, ca de".. pe praful asta! stiam un loc cu 70 ron camera si am gasit pana la urma la iefirea din Predeal unul cu 50 ron camera..am ramas trasnitzi ca n-a mai stat din anul 2003 cu 50 ron cazarea, ce-i dreapt am fost 2 familii si am avut apartament , grupul sanitar la 2 camere, dar era acceptabil si avea si curte unde puteai sa stai si sa faci gratar..mergea pentru 1 noapte 2 este foarte buna cazarea acolo..ieri am mers la telescaun sa urcam la Clabucet( ador plimbarea cu telescaunul) nu mi-a venit sa cred ce "paraseala " era pe acolo telescaunul se punea numai din 30 in 30 minute , nu asta e baiul insa...iarna e nebunie acolo si acum totul era parasit, apoi am mers la "Trei Brazi" cu gandul sa mancam pe acolo cate ceva, toate mesele afara unde era umbra, erau ocupate o servire de cacao, iar inauntru nu exista aer conditionat...am coborat si mancat in predeal la un restaurant la strada vis-a-vis de BRD si Petrom nota de plata pentru 4 peroane (4 ciorbe, 2 beri, 2 sucuri) 80 ron multicel nu? in fine a fost frumushel imi pare rau c-am ratat plimbarea cu telescaunul c-am crezut ca 1 bilet costa 28 ron si dus-intors cum vroiam eu urca la 56 ron de pers, dar de fapt era 28 ron dus-intors,,, cand am discutat mai tarziu..deja era prea tarziu sa ne intoarcem
Gata povestirile, cred ca v-am facut capul calendar
Vreau racoare!
Doamne Ajuta pe David si Carola!
23+
ionela.n spune:
Neata burtici dragi 

E ingrozitoare caldura asta 

Eu pana sa fiu insarcinata nu aveam deloc probl cu caldura, la 40 grade ma inveleam cu patura si mereu ma plangeam ca e frig. Acum dorm cu geamul deschis si nu mai pot sa suport nici macar cearceaf pe mine si mi-e cald tot timpul 
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco si celor care azi isi schimba semnatura.
Sa cresteti mari, frumosi si voiosi 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra