Recomand bona

Recomand bona | Autor: cecilia L

Link direct la acest mesaj

Azi s-a terminat contractul cu bona baietelului meu, sincer sunt trista, a stat un an cu noi si ne-am inteles fff bine, chiar ne-am atasat de ea, un membru al familiei.

Imi doresc sa-si gasesca alt copil, merita, daca cineva are nevoie, o recomand cu placere, zona Dristor- Titan - Real si nu numai.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Azi s-a terminat contractul cu bona baietelului meu, sincer sunt trista, a stat un an cu noi si ne-am inteles fff bine, chiar ne-am atasat de ea, un membru al familiei.

Imi doresc sa-si gasesca alt copil, merita, daca cineva are nevoie, o recomand cu placere, zona Dristor- Titan - Real si nu numai.

(07.09.2007)

Buna ziua!
Sunt interesata de bona pe care o recomandati, locuiesc in zona Unirii.Fetita mea are 1 an si 3 luni, momentan avem bona dar nu suntem multumiti pe deplin.
Va rog detalii, eventual pe PM.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

uali nu ai pm activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Recomand si eu bona in Rm. Valcea. E o femeie deosebita, imi pare rau ca renunt la ea dar nu prea am alternative.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigada spune:

As vrea si eu detalii despre aceasta bona, mai ales daca ai zis ca esti multumita de ea. M-ar interesa si cu cat o plateai pe luna si cate ore statea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_m_b spune:

Buna

ma intereseaza datele de contact ale persoanei in cauza. mi le puteti transmite va rog prin mesaj?

multumesc

Citat:

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Recomand bona serioasa , 39 ani , pentru supraveghere si ingrijire a 1-2 copii .
Are experienta cu copiii , nu se uita la TV. , este absolventa a Scolii de Arta Populara (arta decorativa si pictura) si-i face placere sa lucreze cu copiii ORIGAMI , desen , pictura , sa le citeasca si sa petreaca timpul cu copiii in mod constructiv .
E calma , are stapanire de sine si e impotriva violentei fizice .
Poate inlocui cu succes o educatoare .
O cunosc de peste 10 ani si o recomand cu caldura parintilor preocupati de dezvoltarea/progresul copiilor lor .

E disponibila intre orele 8-18 de luni pana vineri pentru un salariu de 1500 RON . Cei interesati o pot contacta pe Dana la nr. 0745140186 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana_m_b

Buna

ma intereseaza datele de contact ale persoanei in cauza. mi le puteti transmite va rog prin mesaj?

multumesc

Citat:

(07.09.2007)

acum ma vazut mesajul tau, ai gasit bona intre timp, daca nu da-mi un PM.

(07.09.2007)

Mergi la inceput