Piercing si burtica

Piercing si burtica | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

Fetelor cucuietelor cine ma ajuta cu un sfat?
Eu am piercing in buric si sunt in 10 saptamani. Acum e bine-merci (piercingul) dar ce sa fac cu el cand va creste burta?Mai ales in ultimele luni stiu ca iasa buricul ca cireasa la iveala si ar fi culmea sa mai aiba si un motz. Oare sa-l dau jos? Si daca da, sa-l dau de acum,din timp,sa se astupe gaura sau sa-l mai las? Mi-e frica sa nu mi se largeasca gaura de la piercing atunci cand se va intinde pielea si apoi sa ramana asa gaunoasa...Ati avut (aveti) careva piercing in buric si stiti ce e de facut? Sau aveti cunostinte prietene in situatia mea?

Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Laura, prietena mea a nascut bine-merci cu piercing.
Acum, la 2 ani de la nastere, nu-l mai poarta... nu stiu de ce.... desi toata sarcina era cu bijuteria in buric.
O sun maine si intreb amanunte.

Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Da, da Adela, ar fi fain s-o intrebi!! Eu n-as vrea sa renunt la el...dar daca trebe..trebe!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Buna Laura!
Cand am nascut, am stat in spital in camera cu o fata care astepta sa nasca. Si ea avusese piercing si mi-a spus ca a trebuit sa si-l scoata prin luna a patra. Nu am intrebat de ce, ca nu m-a interesat. Ea nu mai avea nici o gaura pe burtica, doar o pata. Cel mai bine intreaba medicul. Si daca ti-l scoti acum, nu poti sa il pui la loc dupa cateva luni dupa ce se naste bebe?

Mergi la inceput

Dori,merci de raspuns... De ce-o fi trebuit sa si-l scoata?

Aloooo modernisteleeee!!!
N-aveti nici una bijou la buricos?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Lauraa eu sunt in 26 de saptamani si mai am cercelu in buric si nu cred cal voi da jos,medicul mia zis ca daca nu ma deranjaza pot sal tin.Daca al dai jos acum sar putea sa se astupe gaura nu stiu sigur mai bine intreba medicul.

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

LAURAA eu sunt gravida in 28 de saptamani si inca il mai pastrez chiar pana la sfarsit.Am intrebat si doctorul si moasa si mi-au spus ca daca nu ma doare nu este nici un pericol oricum pe bebe nu il afecteaza asa ca poarta-l linistita.PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Hop si eu cu raspunsul.
Deci nu-i nici o problema cu cercelul. Prietenei mele nu i-a iesit buricul in afara si de asta a hotarat sa-l pastreze cat a fost insarcinata.
De ce nu-l mai are acum? A zis ca s-a plictisit de el... si oricum nu mai are abdomenul plat ca altadata, ce sa mai atraga atentia? (am citat-o)

pupici

Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Laura,eu la prima sarcina l-am scos de bunavoie;adica ma enerva si l-am scos si nu s-a intamplat nimic.Gaura n-are cum sa se-astupe decat daca piercingul e "proaspat".Acum inca nu l-am scos si nici n-am de gand s-o fac.
Stai linistita,ca nu te afecteaza cu nimic.

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura ,si eu am avut cercel in buric doar ca pe la 20 de saptamini pe mine ma deranjat enorm ,(cind am inceput sa pun pe mine citeva kg extra,} de aceea l-am scos .
Doctorul mi-a spus ca atita timp cit nu ma deranjeaza ,imi pot tine bijuteria la buricel care acum este un mare buricoi si ma bucur caci l-am scos atunci cind ma durut pentru prima data .
Multa sanatate !

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Wow! Imi luasem gandul de la raspunsuri!
Va foarte multumesc, deci nu o sa-l scot nici eu numai daca ma va deranja cumva. Sa speram ca nu ca n-as vrea sa-l scot... Ma gandeam ca la nastere cand te apasa aia pe burta si trag de tine sa nu imi rupa pielea sau sa-l agate. Om vedea. Pupici la buricoase gaurite!

Laura

Mergi la inceput