invatatoare bune in Berceni

invatatoare bune in Berceni | Autor: Sabinamea

Link direct la acest mesaj

Sunt tot felul de informatii utile pe acest site, insa despre un lucru nu s-a vorbit mai deloc. Am un copil de 6 ani pe care va trebui sa-l inscriu la scoala foarte curand. Pentru ca am auzit ca aceste inscrieri se fac cu un an inainte, ma poate ajuta cineva sa gasesc o invatatoare draguta si responsabila? Ma intereseaza mai degraba un pedagog bun decat o scoala cu renume. Mi-ar placea sa aflu si pareri despre copiii inscrisi la scoli cu internat sau semi/internat. Care este diferenta intre un afterschool si un internat? Va multumesc mult pentru orice informatie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabinamea

Sunt tot felul de informatii utile pe acest site, insa despre un lucru nu s-a vorbit mai deloc. Am un copil de 6 ani pe care va trebui sa-l inscriu la scoala foarte curand. Pentru ca am auzit ca aceste inscrieri se fac cu un an inainte, ma poate ajuta cineva sa gasesc o invatatoare draguta si responsabila? Ma intereseaza mai degraba un pedagog bun decat o scoala cu renume. Mi-ar placea sa aflu si pareri despre copiii inscrisi la scoli cu internat sau semi/internat. Care este diferenta intre un afterschool si un internat? Va multumesc mult pentru orice informatie.

Din cate stiu eu nu e nevoie sa inscrii copilul chiar cu un an inainte, dar cel mai bine ar fi sa intrebi la scoala unde vrei sa-ti duci copilul si ti se vor da toate detaliile, pentru ca nu se aplica aceleasi lucruri la toate scolile, depinde de cat e solicitata scoala respectiva, exista si o perioada de inscrieri, etc. Si tot din cate stiu eu, dupa inscriere repartizarile pe clase sunt facute de conducerea scolii, nu prea cred ca poti sa intervii si sa ceri la o anumita invatatoare, decat daca stii sigur ca acea invatatoare ia clasa de a I-a si sa mergi cu o recomandare, ceva. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca depinde de ce scoala apartineti cu domiciliul... sunt multe de luat in calcul, iar raspuns la intrebarile tale vei gasi numai informandu-te personal la fata locului.
Referitor la intrebarea despre diferenta dintre after-school si internat: cred ca after-school-ul este acelasi lucru cu semi-internatul de pe vremuri (contra unei taxe calculate pe zi, dupa incheierea orelor copiii primesc o masa si sunt ajutati sa-si faca temele) iar internatul presupune ca acel copil doarme la scoala pe durata intregii saptamani, de luni pana vineri, ca si cum acolo ar fi casa lui). Sper sa nu gresesc cu ceva. Oricum exista subiect special despre after-school, poti sa citesti si vei afla multe informatii.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ti-am raspuns la mesaj, dar acum vad ca nu ai PM activat, asa ca nu stiu unde s-a dus mesajul.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Greu mai gasesti invatatoare bune,bine ca nici pe timpuri nu erau toate,dar acum e jale,cum se spune.Auzi sa bata copii,sa le vorbeasca urat si cer tot timpul bani.Chiar si la particular .

Mergi la inceput