GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salut, fetelor!
Imi cer scuze ca dau buzna, dar vroiam sa va anunt asupra campaniei Pampers-Unicef. Dupa cum cred ca stiti, la un pachet de pampers achizitionat se dona un vaccin anti-tetanos pt un copil dintr-o tara defavorizata. Acum, ca recompensa pt cele 4,6 milioane doze de vaccin stranse, se vor aduce imbunatatiri pt 4 maternitati din Romania. Asta se face in functie de voturile primite de fiecare oras. Fiecare stim conditiile din maternitatile de stat. Pt a putea vota orasul vostru, intrati pe FaceBook, pe Lumea Mamicilor si acordati un vot pt Bacau.
Imi cer scuze din nou, sper ca nu am deranjat, dar eu cred ca merita putina atentie.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

alina draga mea, imi pare rau ca ti s-a intamplat si tie inevitabilul, si eu am trecut prin aceeasi experienta ca tine si la fel ma hotarasem sa renunt, dupa care am stat am analizat si m-am gandit ca oameni rau intentionati, frustrati si invidiosi existe peste tot in jurul nostru, nu numai aici. asa ca am luat numai partile bune in consideratie si am mers mai departe. sunt mult mai multe probleme importante in viata de zi cu zi de care ne facem griji ca sa mai luam in consideratie rautatile de aici. te sustin in orice decizie ai lua, stiu ca ai dreptate, dar uite un lucru bun: fara dc nu ne-am mai fi cunoscut si nu am mai fi iesit cu fetele la plimbare....:) pupicei multi si pentru rebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui patrisuca

alina draga mea, imi pare rau ca ti s-a intamplat si tie inevitabilul, si eu am trecut prin aceeasi experienta ca tine si la fel ma hotarasem sa renunt, dupa care am stat am analizat si m-am gandit ca oameni rau intentionati, frustrati si invidiosi existe peste tot in jurul nostru, nu numai aici. asa ca am luat numai partile bune in consideratie si am mers mai departe. sunt mult mai multe probleme importante in viata de zi cu zi de care ne facem griji ca sa mai luam in consideratie rautatile de aici. te sustin in orice decizie ai lua, stiu ca ai dreptate, dar uite un lucru bun: fara dc nu ne-am mai fi cunoscut si nu am mai fi iesit cu fetele la plimbare....:) pupicei multi si pentru rebe

andreea mamicuta patriciei

asaaaaaaaaaaaaa-i iubita mea!!!
si am revenit, pentru asta, pentru voi, cele care sunteti niste ingeri in viatza mea..si pentru binele copilului meu.A sti inseamna a salva!

miha....fa capitol nou,sau da parola...

mie imi pare rau ca nu ne adunam aici o gashca mai forte din Bacau!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

saaaaaaaaaaaaau, fac eu un capitol nou la prieteni dintotdeauna...cu numele Mamici&burtici din Bacau...nu????ca am stat cam mult pe la odisee!
ne vedem acolo!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161018

deci aveti link catre casa noua!!!va astept pe toate!!!!

rog moderatorii sa inchida subiectul!

Citat:

Mergi la inceput