GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 19
Karmen_ spune:
Multumesc, fetelor!
Prednison-ul i l-am dat la recomandarea dr Voroneanu, numai ca toti prietenii nostri s-au mirat ca este un medicament foarte puternic pentru copii...in sfarsit i-am dat 3 pastilute ca atat i-a recomandat + 8 injectii (primele din viata ei), iar acum e vindecata.
Sanatate maxima voua si puiutilor vostri!
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
mihaela amalia spune:
Heloooo vorbaretelor, nu va opriti deloc.
Carmen, mie pediatrul mi-a recomandat prednison cand a facut ala micu laringita (de 3 ori in vietisoara lui ) si asta continuare la dexamed injectii
ramona7575 spune:
S-a prostit si voroneanca? Sa dea medicament puternic pentru bronsiolita ? Hmm, poate o afecteaza sarcina pe dr..io o stiam mai relax la capitolul medicatie 'dura" .. eu nu am mai fost la ea din primavara... Stefan e sanatos, doar ca acum cateva zile a vomat, cred ca de la niste chifetelute din carne alterata sau mancata cu prea multa pofta ...
Amu face caca precum mustarul la culare si "diluare" . Oare de la ce o fi? I-am schimbat laptele de la 1,5 la 3,5 grasime ... nu cred ca din cauza asta ... oare sa ii iasa al doilea rand de masele ?
Pup si hai la batut in taste ...
ramona7575 spune:
Hai ca va pun la treaba ...
Spuneti-mi si mie pe ce sa ma reprofilez ??? Ce cursuri sa fac in asa fel sa imi gasesc un job prin toamna ??
Eu am avut joburi "babane'la viata mea dar nu prea am calificare (ass.manager; instrucor Operare PC, Sef de palier in domeniul housekeeping pe vas de cruaziera). Parca nu m-as duce vanzatoare sau barman.., nu as vrea un salar barosan, sa mai ies si io din casa si sa contribui si io cu macar jumatate la cat cheltui ...
strumfy_12 spune:
Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
strumfy_12 spune:
Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
strumfy_12 spune:
Multumesc celor care ne-au votat, un maaare buchet de flori pentru voi!
Cine mai vrea, mai poate vota doar azi!
Multumim si va pupam
My_Lady0091 spune:
buna gagici, dat fiind faptul ca majoritatea dintre voi aveti facebook si ma aveti in lista, vom mai comunica asa, acolo.
m-am decis sa nu mai intru pe acest forum, cel putin pentru o lunga perioada de timp, sau poate chiar deloc.
poate va intrebati de ce, si ma datorez o explicatie.
sunt scarbita de unele mentalitati si unele feluri de a fi ale unilor useri.
daca consideram DC un loc unde citeam cu placere experiente de viatza, invatam, intrebam, primeam raspunsuri, evoluam ca mama si ca femeie...acum nu mai e la fel..DC mi se pare ca a ajuns un epicentru de rautate umana..unde se scuipa venin prin toate orificiile..
vrand sa explorez, sa ma documentez, sa discut, sa fiu activa pe forum, sa ma informez, sa informez...nu am facut decat sa imi pierd timpul aiurea uneori, cu niste fenomene umane care nu meritau efortul minim de a tasta macar.
consider ca timpul liber i-l voi dedica copilului meu 100%, iar cand vreau sa mai iau contact cu exteriorul...se gasesc modalitati..
chiar daca DC e un spatiu virtual, e imposibil sa nu fii ranit si am decis sa nu mai imi mai ofer astfel de sanse si sa ma duc ca o sardina direct la zid si sa astept ca bolovanii sa se pravaleasca peste mine pentru amuzamentul si deliciul unor necunoscute care se preteaza a fi "dame bune"..
am intalnit aici pe DC si oameni minunati,suflete blande, puternice si am legat si prietenii, sunt oameni minunati pe bune, aici pe acest forum...dar sunt putini, in comparatie cu cei care se cred "on top" dar nu sunt nici pe departe!
eu nu pot sa fiu altfel decat sunt, sunt un spirit liber si gandesc liber...si nu ma pot amesteca cu oameni ce par scosi la imprimanta, niste robotei care merg in pas cadentzat...si nici nu pot accepta sa fiu jignita la fiecare pas de niste peroane frustrate fara viatza personala..care sunt "cineva aici pe forum" ca numai aici pot fi!eu prefer realitatea chiar daca e mai crunta, macar in realitate poti evolua, ai o sansa..pot citi, pot vorbi cu alte mame si prin alte mijloace..imi pot expune ideile fara apostrofari si insulte!
dragele mele, eu va imbratisez strans si va mai spun:a fost minunat sa va cunosc!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Karmen_ spune:
si pentru mine a fost minunat sa te cunosc...sper sa iti treaca dezamagirea...dar oricum mai tinem legatura prin alte canale de comunicare...pupici!
Cu drag, Carmen & Roberta
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor