GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 13
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela amalia Ramo, vreau si eu un orgasm din asta, si mie mi-e dorrrrrrrrr de niste ghebe.Abia astept si eu sa pap.Tu unde ai fost la ghebe? 2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana |
Eu am mers ca o oaie, condusa de altii... nu stiu numele padurii dar era undeva langa localitatea Buhoci... era plina padurea de lume dar aveau sacosele goale, se pare ca am fost niste norocosi si invidiati de cei care ne-au vazut
mihaela amalia spune:
Aloooo, da' chiar tot Bacaul doarme???
Ramona are absent motivat ca a fost plecata din localitate, restul???
Pun un filmulet cu piticul meu, poate asa va mai strangeti una-doua
My_Lady0091 spune:
miha sa iti traiasca bombonelul.....
zici ca esti din Buhusi, 'ai?
pai atunci tre' s'o stii pe nasa Rebeccai, d-ra Curalea Alexandra...a carei surori a avut nunta in vara aceasta..doar orasul e mic...pupam ariciul mergaret....
dar o filmare cu Amalia nu ne pui?
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela amalia spune:
Da, Alina, sunt din Buhusi, dar nu cunosc persoana de care spuneai, sau cel putin nu dupa nume, poate din vedere...
Un filmulet cu ambii, doar cu Amalia nu am.
ramona7575 spune:
Am admirat puii Mihaelei, sunt niste delicosi amandoi, Matei isi pastreaza pulpitzele dolofane, felicitari pentru mersul singurel.
Imi pare rau ca ieri nu i=am putut vedea cand am trecut pe la tine, eram si noi obo.dar bine ca te-am vazut pe tine
Noi am fost la Sovata cu o trupa serioasa fromata din 14 bb de varsta lui Stefan cu parinti, frati .... a fost super-frumos, ne-am simtit minunat, copii au socializat , fiecare si-a aratat abilitatile iar S.nu a pierdut ocazia sa verifice toate usile, dulapurile, beciurile micului hotel. In concluzie, am cel mai activ copil, nu ne-a lasat sa mai schimbat si noi o vorba pt.ca plecam la mijolcul discutiei in cautarea lui ... e bine ca nu plange din orice, nu cere in brate la orice moft... are si el calitati
So, m-am intalnit cu fete din toata tara dar cu cele de la mine nu, sa ne fie rusinica, atata ne-am laudat in timpul iernii ca facem si dregem si tot nik nu am facut . Acum cu frigul nici atata, macar la mall sa danm o raita...
mihaela amalia spune:
Ramona
Eu as veni intr-o duminica/zi la mall sa o introduc si eu pe mandra mea la un film pentru copii, ca ea nici nu stie ce e ala cinema.
ramona7575 spune:
Gata, stabilim data si venim ... sa vedem cum incepem votarea, daca mai intra cineva in afara de noi 3
Pt. ca sunt o baba ramolita, dati-mi inca odata pass si id-ul de la cont picassa. Il sm salvat intr-un document dar e in comp.meu nu al sotului...
mihaela amalia spune:
Nici eu nu mai stiu
ramona7575 spune:
citat din mesajul lui mihaela amalia Nici eu nu mai stiu 2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana |
Nimeni nu mai stie parola ??? Inseamna ca nu main pot intra sa incarc poze acolo ???
My_Lady0091 spune:
alooooooooooooooooooooo
LA MULTI ANI AMALIA!!!!!!!!!cu intarziere, shame on me!
......sa cresti mare, sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |