GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ms, Alina

poze de la aniversare, Amalia si Matei

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Yupii, amsi eu internet... am formatat comp. lu` sotu` si pana am gasit draverele m-a luat nebuneala...

Vad ca nu s-a scris cine stie ce pe net, am pierdut ceva sarbatoriti dar sunt si azi e ziua primulanisor a lui Matei , am vazut si ceva poze dar e imposibil sa le vad pe toate merge f.f.f. greu site-ul ala,nu stiu ce are...

So, Matei, sa cresti sanatos si sa aduci numai bucurii in viata !!!
La multi ani !!!

Gata, ma duc la ciorba pana nu se intorc indienii de afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LA MULTI ANI MATEI...
sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai zile senine!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Multumesc fetelor

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

bai mamicior unde sunteti??
andreea?
mihaela?
anna?
alina?
augusta?
ramo?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da` pe mine nu ma strigi?
Eu sunt cu bestiutza mica si terorista care a invatat sa faca bot si lacrimi in ochi..daca ii zic ca nu-i voie..merge singura vorbeste si e innebunita dupa copii si jucarii si bilele alea colorate de la mall din locul de joaca..etc etc....cara dupa ea cartile de joc....si una de citit,mananca culorile cerate si apoi face..ptu.....ma supara si vine si ma pupa dupa aia.....mama pup..pup....bauuuuu
si tot asa...avem niste probleme momentan dar sper sa le depasim...ma refer la familie.....fata e sanatoasa nu ea....diverse....
va pup intru io...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Eumada

Mergi la inceput

mada, scuze
sper sa treceti repede peste probleme!spor!curaj!Doamne ajuta!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna dimineata fetele mele! ce mai faceti? cum sunteti?
am lipsit o perioada in care ne-am mutat de colo-colo, acum stam la mama pt 2 sapt, dupa care ne intoarcem acasa. nu am avut net,pfiu..ce greu e fara..am mai intrat de vreo 2 ori de pe tel sotului si mi-am citit mail-urile si atat:((. speram sa rezolvam problema aceasta ca parca ma sufoc fara internet. ne-am saturat de mutari de la soacra-mea la mama si inapoi, acum renoveaza socrii apartamentul si nu am avut alta solutie dar speram in 2 luni sa facem o ultima mutare acasa la noi.
patricia e "fetita mare" merge in picioare de 1 saptamana, in sfarsit si-a facut curaj, vorbeste toata ziua in oglinda, imi cere apa ,papa,e innebunita dupa masinutele din mall, "mami tit-tit", ii striga pe ai mei "bu", ii ies caninii si o cam doare, e agitata, nu vrea deloc la olita,are ea timp sa invete..,e in continuare o alintata, numai in gatul meu sta toata ziua,o pupacioasa, ma pupa unde apuca, pe maini pe gat, pe picioare:))..ne da na na mereu cand se supara pe noi,..spune ca o cheama papa are an si arata un degetel.
la multi multi anisori sarbatoritilor din octombrie, ne cerem scuze ca nu am apucat sa le uram la timp, speram sa rez problema cu netul si sa fim mai in tema cu toate.
pupici dulci de la paty si mami!

Mergi la inceput