GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 11
Karmen_ spune:
LA MULTI ANI, MARIA!!!
Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani, Maria.
La multi ani pentru bb: MARIE Rebecca, Ioana-MARIA, Eva MARIA, MARA Augusta si pentru mami: MARIA-Mihaela, MARILENA
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Karmen_ LA MULTI ANI, MARIA!!! Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani, Maria. La multi ani pentru bb: MARIE Rebecca, Ioana-MARIA, Eva MARIA, MARA Augusta si pentru mami: MARIA-Mihaela, MARILENA Carmen, mami de ROBERTA-IOANA Roberta - 1 anisor |
IDEM
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela amalia spune:
La multi ani Mariilor, in special la cea mai micuta dintre toate
Da Alina, se pare ca e maaaareeeee iubirea de nu mai face prezenta
mihaela amalia spune:
Hallooooo Bacaule
My_Lady0091 spune:
BACAUL DOARME
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ramona7575 spune:
Frumoaselor, am revenit de la parinti...
Waw, ce bine e acasa cu barbat langa tine,sunteti niste fericite ca ii aveti mereu alaturi, eu profit de cele 2 luni de vacanta...
Stefan e fascinat de tati, de cum l-a vazut la aeroport s-au iubit (adica din masina, la aeroport era fascinat de niste usi culisante)... asa ca acum sunt la plimbare un pic iar eu ma grabesc sa fac in pandispan
Alina, ma bucur ca ti-a dat Andreea premergatorul, frumos din partea ei , tre` sa ne ajutam daca putem si avem ...
Pupici la toti puiutii !!!
mai vb.dar deh,acum sunt mai busy, nu ? Cand o sa am timp, pun si poze...
ramona7575 spune:
Va sugerez un documentar ce m-a miscat foarte tare, este vorba despre viitorul planetei noastre si al copiilor nostri… am mai vazut documentare dar ca acesta atat de miscator nu.
Ar fi bine sa mediatizam filmul de mai jos si poate asa vom ajunge sa schimbam un pic metalitatea romanului (chiar atasat listei voastre de prieteni de pe mail)
Eu am gasit link-ul cu filmul “Home” (documentar) dar cine stie sa descarce filmul in format mp4 (HD) este un vis…
http://www.shoq.ro/video/HOME_-_documentar_despre_impactul_oamenilor_asupra_biodiversitatii (traducere in lb.romana dar se vede mai prost)
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU (traducere in lb.engeza, se vede mai bine)
Va pup si astept impresii despre film !
patrisuca spune:
buna fetelor! alina cu mare placere, si nu e nevoie de cadou ms frumos, de asta il tin sa il mai dau la cine are nevoie.
noi am fost la mama cateva zile, de fapt aproape 1 sapt, si nu am avut net akolo:(.in rest suntem bine, paty tot 2 dinti are, dar sunt 6 umflati sus iar 2 dintre ei cred ca ies maine poimaine. agitata, nervoasa, fara pofta de mancare, cu programul de nani dereglat total( adoarme de amiaza pe la 6 seara se trez la 7-8, si e fresh pana la 1-2) dar sper sa treaca perioada asta ca m-a extenuat.pup
My_Lady0091 spune:
rebecca are pojar!!!!!!!!
ramona7575 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 rebecca are pojar!!!!!!!! Blackmoon Lady&lipishtocul
|
Sanatate puiului bolnavior si multi