Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

a, ok, am citit abia acum.....ufff!!sunt asa de obosita. In seara asta plec la munte.

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Pupici la burtici si bebici!

Din pacate, intru mai rar, dar macar din umbra incerc sa tin pasul cu voi...

Ratusca, si eu tot 16 saptamani, tot azi...marti merg la ecografie, sper sa fie totul bine si poate aflam si ce port in burtica....desi imi doresc tare mult o fetita, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca ar putea fi baietel...sunt convinsa ca am sa-l iubesc la fel de mult, sanatos sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Tigrutz bafta la eco!!!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Multumesc Mirunam, si tie, sa stai cumintitca acolo, sa se inchida colul ala, pai ce, e de capul lui?

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

gravitutze care sunteti paciente ale dr. peltecu ati auzit de "scandalul" in care e bagat mai nou?!?!?

ce ne facem? ce inseamna pentru activitatea unui dr. "cercetarea penala".........

sunt tare derutata

eu am in continuare mare incredere in el, doar ca nu stiu cum va influenta acest "scandal" desfasurarea activitatii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Tocmai azi cand incercam sa obtin programare la Pelinescu si se pare ca este ceva imposibil, cineva mi l-a recomandat pe Peltecu. In opinia persoanei respective, Peltecu si Pelinescu cu Iosup, the best. In ce scandal a fost bagat?

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

amelia_ilie au zis ca e caniciula tot weekendu..doar duminica vin ploi in nord. Oribil simt ca nu se poate respira, ma si frec intre picioae cand port fusta.. Voi ce solutii aveti pt frecatu asta? Vreo idee anibody?

sugubina +14

Mergi la inceput

eu am o parere super buna despre dr. Peltecu doar ca azi am vazut ca s-a depus o plangere penala impotriva lui pentru malpraxis !!!
Nu stiu cum va influenta aceasta plangere activitatea lui profesionala ?!?!? oare sa incep sa-mi caut alt dr?!?!?
offf.... complet bulversata :(

legat de dr. Iosup, din punctul meu de vedere e doar numele de el, profesional abia daca ii dau nota de trecere !

9+

Mergi la inceput

sorry......... semnatura nu mai e valabila !!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina
Oribil simt ca nu se poate respira, ma si frec intre picioae cand port fusta.. Voi ce solutii aveti pt frecatu asta? Vreo idee anibody?

sugubina +14

aceeasi problema o am si eu :( solutii nu prea sunt (decat sa slabesc vreo 15 kg )eu verile trecute ma ungeam cu ulei johnson pt copiii sau dresurile pt vara (au 6-7 den, ceva de genul)

15+

Mergi la inceput