Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

La multi ani sugubina!
Si noi am mai crescut cu o saptamana! Am fost vineri la ecografia de trim 1. Se pare ca bebe este ok (slava Domnului) si toate masuratorile sunt bune! S-a schimbat DPN: 24 decembrie 2010!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si eu sunt in aceiasi situatie.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

pe mine caldurile astea ma termina...in birou e ff frig 18-20 grade...si cand ies afara simt ca mor...ma simt moale ca o carpa, nu am chef de munca azi

Doamne ai grija si de noi 16+

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna burtici,

sugubina La Multi Ani!!!! tot ce iti doresti si numai bucuri

eu abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris voi in week-end....sunteti foarte active
eu am fost ieri la munte si am stat la plaja....am mai scapat si eu de parjolul din buc....sambata am crezut ca ma topesc....nu stiu cum voi rezista eu vara asta

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu chiar nu stiu cum voi rezista la caldurile acestea ca am si starile de lesin. Fara aer conditionat, mi se face rau, cu aerul conditionat, mi-e frica de raceala.

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

La multi ani sugubina!
Si noi am mai crescut cu o saptamana! Am fost vineri la ecografia de trim 1. Se pare ca bebe este ok (slava Domnului) si toate masuratorile sunt bune! S-a schimbat DPN: 24 decembrie 2010!

12+

Si eu am facut vineri echo, tot de trim I. Ti-a zis ce sex are bebe?
Eu am DPN 25.12.2010. Ti-a masurat translucenta nucala?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu chiar nu stiu cum voi rezista la caldurile acestea ca am si starile de lesin. Fara aer conditionat, mi se face rau, cu aerul conditionat, mi-e frica de raceala.

18+
Mami de baiat

daaaa asa este...cum o dai nu e bine

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

lore si pissi felicitari pentru eco! v-a spus sexu pan la urma? Translucenta cum e?

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma bag la capitol nou.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 51

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Si eu am facut vineri echo, tot de trim I. Ti-a zis ce sex are bebe?
Eu am DPN 25.12.2010. Ti-a masurat translucenta nucala?

11+
[/quote]

Nu a vazut care este sexul bebelui si nici nu sunt foarte curioasa deocamdata. Eu am simtit de la inceput ca ar fi baiat, poate suna ciudat sau aiurea, insa asta am simtit. A masurat si translucenta nucala si a zis ca este ok, astazi mi-am luat si analizele de sange pentru dublu test. Translucenta nucala este 0,47 mm. Eu zic sa nu te ingrijorezi pana nu vezi si analizele la sange. Oricum lichidul de la capul copilasului se retrage la un moment dat. Cred ca este bine sa mai ceri parerea altui medic ca sa te linistesti.

12+

Mergi la inceput