Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
JoAnn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina JoAnn dap, gata tortu! aseara l-am finisat. E cu compot din piersici facut de mine personal, si cu decor de cirese pe deasupra. F racoritor! sugubina +14 |

15+ viitoare mami de gemeni
marizta spune:
buna burtici,
LA MULTI ANI SUGUBINA..
...sanatate,sarcina si recuperare dp, usoara
azi va servim si noi cu o limonada k schimbam semnatura.....am crescut![]()
13 +
Doamne ai grija si de noi
bebelu86 spune:
Sugubina la multi ani!!!! 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
danaint spune:
Neata!
Sugubina, La multi ani!!
Eu am inceput cam cu lene saptamana
Plus ca am o durere de burtica de cateva zile, asa, usoara, in fundal, dar care ma sacaie. Cand ma ia, cand imi trece. O ora-doua pe zi, cat sa ma enerveze si ingrijoreze 
Noroc ca am miercuri programare la dr ![]()
18s 
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui danaint Neata! Sugubina, La multi ani!! Eu am inceput cam cu lene saptamana ![]() Noroc ca am miercuri programare la dr 18s ![]() |
la fel ca mine cu durerea asta

16+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui liana.berbec moshulik, Am si eu un nr. a lui Pelinescu, numar pe care am si vorbit in 2008 e adevarat, dar merita incercat. Ti-l trimit pe PM si incearca. Liana 13+ |
Si mie, daca poti!mersi mult!
18+

Mami de baiat
danaint spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
la fel ca mine cu durerea asta ![]() Doamne ai grija si de noi 16+ ![]() |
Eu am durerea asta de vreo cateva zile. Am incercat la inceput cu no spa, fara efecte. Asa ca nu am mai luat apoi... Sa vedem ce zice dra de ea miercuri.
19s
sunset_zuzi spune:
pe mine caldurile astea ma termina...in birou e ff frig 18-20 grade...si cand ies afara simt ca mor...ma simt moale ca o carpa, nu am chef de munca azi 
16+