"Abdomen extra-plat (28)"
Raspunsuri - Pagina 8
hannen spune:
conchita,doamnelor, buna ziua/neatza!
Multumesc pt. cuvinte conchita,as vrea sa pot sa vorbesc despre intimplare ...poate intr-o zi!
Gradina mea,hey asa era saptamana trecuta!Am adunat si aruncat tot pamintul din ghivece pt. ca era plin de "slugs" -bleaaah,si tot felul de viermi albi,negri...oribil!
Nu stiam cum sa scap de pamint si am sunat vecina(parca lucreaza la pompieri saraca) sa o intreb ce sa fac cu el-unde il pot arunca.Norocul meu ca tocmai atunci avea un client care are pamint si a zis ca vrea el pamintul .I-am zis sa-i zica ca e plin de ginganii si a zis ca e o.k ,inseamna ca e pamint bun,fara chimicale.
Acum am luat si chimicale si am pus cite un praf mai pe la fundul vasului.Trebuiau 2 grame la nush cit pamint dar nu cred ca am pus nici macar atit la ditai ghiveciul.
Asta e,dar altfel imi maninca ginganiile gradina!
Fetelor,eu azi sunt la post negru!De la 2:45 a.m cind am mincat un ou fiert si o conserva de tuna peste doua linguri de brown rice,apa si-o pipa(a pacii,evident) n-am mai bagat nimic in gura.
I have 4 hours left!Wish me luck!!! abia dupa intru cu raportul pe prinz si cina (ambele la ora 7 seara)
ah,am copt vinete,ma duc sa vad cum le fac.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Marina spune:
mama ce ati scris peste weekend...eu nu prea apuc sa pun mana pe pc si nici nu ma tenteaza sincer
am mai stins caldura cu o bere peste weekend dar in afara de alergatura cu copii, sambata am bagat innot si duminica tenis. E drept ca tenis am jucat jumatate ora dar se pune triplu nu? ca am jucat in jur de 12 si in jumatate de ora am transpirat cat in 5 ore de cardio. Saptamana viitoare schimb ora de tenis si ma duc la 8 dimineatza ca asa nu se mai poate.
Aaaa si vineri m-am tinut de cuvant kickboxing + yoga , a fost super.
Hannen, cred ca mananci destul de dezorganizat si de asta nu ai rezultate foarte bune. Nu vad care e scopul sa nu mananci mai nimic pana la 7 seara si sa mananci o multime atunci.
z333 spune:
neata..azi sunt cu energia dupa mine iar, mare parte si din cauza copacului meu, ca si-a facut mila de mine si peste noapte mi-a facut o gramada de floricele...il ador cand il vad asa inflorit, manca-l-ar mama pe el de superb
no, si al doilea motiv, azi imi schimb moaca:-))...si daca nu poate sa ma decoloreze tot tre' sa imi faca ceva, niste suvite, nu plec de acolo daca nu ma schimba cumva..chiar nu vreau sa schimb prefixul cu moaca asta
eu sport ioc zilele astea, doar uitat la meciuri si baut bere cu covrigei si alte minuni pacatoase..dar cu toate astea am slabit de la canicula asta si parca s-a topit si celulita..da doamne
oricum, diseara dupa ce vin de la coafor si cumparaturi fac sport, AM ZIS
sa aveti un inceput de sapt. necanicular
aci s-a mai racorit situatia, aseara a tras o ploaie serioasa
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina [Hannen, cred ca mananci destul de dezorganizat si de asta nu ai rezultate foarte bune. Nu vad care e scopul sa nu mananci mai nimic pana la 7 seara si sa mananci o multime atunci. Marina |
Marina,ah,postul meu negru nu are legatura cu dieta.Este din motive religioase (zilele nepostite anul trecut,trebuie sa le recuperez)
Dar sa stii ca dupa o zi de post negru,dupa ce bei o gura de apa sau
de cafea ..esti deja plin.Cind iti revii in simtiri si te asezi la masa crezi ca poti minca mai mult de 2-3 linguri de supa si o gura doua de side dish???No way!
Maninci doua,trei guri si esti plin si cazi pe sub masa de somn!
Deus spune:
Buna dimineata
Lumi asteptam poze
Hannen - eu nu pot fara cafea si apa dimineata, probabil nu am fost invatata
In zilele de post negru, se lucreaza? de exemplu oamenii afara sau pe santier ce fac?
Raportez: alergat in parcul Babes, 16 bazine olimpice
Este inorat si bate vantul deci putem si noi respira
Sa aveti o saptamana buna
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Marina spune:
Hannen, eu nu discut motivele religiose...desi e faina chestia asta cu amanatul zilelor de post pana la o data ulterioara...
...zic doar ca in conditiile date asta poate fi una din cauzele pt care acul cantarului nu e foarte sprinten, pentru ca mananci putin la 7, pe la 8 hai ca o gura de paine nu conteaza ca tot am postit toata ziua si tentatia e mare sa mananci tot felul de lucruri interzise.
z333 spune:
Deus, cu siguranta vin cu poze, ca tre' sa inaugurez si noul costum de baie..oricum ceva fain tot imi face la par, ca am mai fost si anul trecut la ea si am ramas si eu socata cand m-am vazut..e super tipa, dar si scumpa cu draci..la astia mai modesti asa, un tuns e 25 de lei, la ea e 65 de lei(cu tot cu aranjat)
nici eu nu sunt cu postul negru..pot sa stau fara mancare lejer, dar fara apa si cafea cam greu
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
hannen spune:
Marina, ai dreptate,tentatia e mare insa acum sunt ok ca eu doar recuperez,deci postesc cind vrea muschiul meu(am scris spatamana trecuta parca ca am tinut post,nu?am uitat ,acum iar..deci nu e zilnic)Mai grav e cind postim o luna...
Deci acum faptul ca nu am scazut in greutate chiar nu are nicio legatura cu postul.
Si mai nasol e cind lumea are impresia ca daca tii post slabesti.Aiurea,pai maninci la 2-3-4 a.m(depinde cum se schimba ora) si normal ca te duci la somn pt. macar o ora,doua.Deci maninci si te culci.Si apoi mai maninci seara si la fel,te culci!
Sport din parti(daca nu vrei sa mori de sete,te abtii de la acrobatii)
Deus,asa si eu,fara cafea si apa turbez...dar asta e,inghiti in sec si te uiti la ceas din ora in ora
In tarile Islamice toti au liber,(bancile si alte institutii au program scurt)treburile se misca incetisor(deh,caldura mare si fara apa e nasol)..insa pe seara cind se rupe postul e explozie ,toata lumea munceste(farmacii,restaurante,coffe shop-uri etc...) pina a doua zi dimineata(cind incepe iar postul)
Aici e mai nasol,ca habar nu au majoritatea din jur ca noi postim(sunt si aici musulmani,si japonezi musulmani...si ei postesc,normal)si asa ca lucram ca in fiecare zi.
Eu am noroc ca al meu poate sa traga putin chiulul luna aia si micul dejun il gateste exclusiv el o luna intreaga iar cina,cam jumate din ea,piata,adus fetele(eu le duc,el le aduce obligatoriu).E greu,dar nu imposibil.
Hai ca am luat-o prin balarii.
baby-boom spune:
Salut la toata lume
Super programul tau de azi, Deus !!
Hannen mie imi suna bine ce zici tu acolo cu postul...in afar de faptul ca nu poti bea apa...cu cafeaua o mai dreg..dar fara apa, nope. Dar cred ca te simti bine seara
Conchita, si la noi in gredinutza au venit daunatorii: s-a umplut caisul de pureci verzi...tot tot tot. Mi-e o mila de el. De pe el au cazut puricii si larvele pe 2 dintre tufele de zmeura. Trebuie luate masuri urgente si tot la chimicale am ajuns. Azi stropim.
Io azi dus prunc la gradi si apoi mers la scarile lui Deus, pe motiv ca mi-era dor si ca nu-i canicula afara. Acolo am bagat 7 ture, cu diverse combinatii la urcare/tura(genunchii la piept in alergare sau pas, mars fortat, calcaie la sezuta, mers pe varfuri, rularea talpii....toate clasicele) si alergare cat de rapida am putut la coborare.
Acum ma pregatesc de abdomenele lui Tony. Abia astept
De mancat pana acum am bagat apa, apa cu isotonic si o felie de paine prajita cu unt de arahide...mai bag pana seara fructe, iaurt si salata cu ceva gratar ramas de ieri.
Va si av doresc o zi perfecta si o saptamana asisderea
Florina si Elise (9 iulie 2004)
claucia spune:
Buna dmineata,
Eu mai sar litere sa nu va impacientati scriu binisor in limba mea cel putin dar nu stiu ce naiba are laptopul de pe unele trebuie sa apas mai tare si eu apas constant asa ca nu toate apar pe ecran. Si ma incearca asa o lene sa ma intorc iar si iar fara mouse asa ca renunt.
Ca tot am inceput off topic, Hannen, foarte interesante lucrurile pe care le povestesti tu, imi place, nu o iei prin balarii, asa imi placea sa o ascult si pe Nikole odata, demult, cu Japonika, as asculta-o si acum cu Brazil daca vrea sa povesteasca.
Si eu zic ca papi multicel, nu acumn in post, Doamnne fereste, dar ai spus odata ca rontai toata ziulica, pai biscuitii aia digestivi nu prea sunt de slabit, oricum mananci frumos si lucruri tare interesante. Spor la treaba, o sa se vada rezultate.
Marina, m-ai omorat cu in the army al tau ca nu am ajuns si eu odata. Eu fac Aero Kick - e greut fata de restul, vorba ta, mergem la nani in rest, si acum vinerea a aparul Combat force care il copiaza pe In the army insa am o indoiala ca IUlian poate face ce fac baietii de dupa amiaza, George si Protasievici...dar oricum e draguta ora lui, combina Force cu cardio si mai putin pe salteluta, adicai nicidecum jumatate jumatate ,in fine.
Nikole draga mea, imi atribui calitati pe care nu le am. Eu nu fac atatea pe cate spui tu, am timp pentru ca sunt extrem de optimista si vesela, mie imi place sa fac de toate, sa ma uit la cer, la nori, sa vad pomi care fosnesc si sunt plini si verzi, sa merg in parc, sa conduc, sa ma joc cu fetele mele sa rad, DAR, nu ma ma duc la birou acum, pana prin toamna (desi si acolo imi place ), cea mare merge la gradi de la 9-10 cand o duc pana la 5 si pentru cea mica am pe cineva care sta cu ea cand ma duc la sport.
In rest, fac mancare numai eu, pun la spalat, calc cate 3 ore de zici ca e sauna curata, ma descurc. Insa am simtit ca ma descurc si ca pot face fata cu ambele fete odata (am stat si singurica cu amandoua fara gradi si fara ajutor) cam pe la 3-4 luni ale Isei si de atunci ma descurc in continuare foarte bine.
Sa nu crezi ca gatesc in fiecare zi, nuuu, vedem noi ce mancam, cea mica are mancare in fiecare zi, noi cei mari mai vedem ce si cum mancam, sport fac o ora zilnic dar stau f aproape de sala si fac putin dus-intors asa ca lipsesc putin. Curatenie si din astea sambata, si uite asa m-am organizat dar nu e perfect.
Gata, sa fiu si on topic:
MD: cafea si apa, cam calduta...nu am la frigider.
2 oua in apa cu o felie de branza si wasa
Pranz: nu am idee porobabil o salata de rosii cu branza si niste gratare de pui simple, numai cu sare si piper facute ieri
Seara: cred ca prestez niste mazare ca am de la socrela proaspata, am si marar, sa vad cum stau cu cheful.
Ascult acum un playlist superb cu Yannis Ploutarhos in principal dar si Peggy Zina si multi altii, superb superb pentru cine iubeste genul, mie im bate inima in ritmul lor...
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009