"Abdomen extra-plat (28)"
Raspunsuri - Pagina 9
claucia spune:
Am uitat sa ii urez "schimbare" placuta lui Lumi, sa-ti fie de bine, abia astept sa te vad in noua costumatie/lumina, tu oricum esti frumoasa si slaba si ai si apartament frumos sigur iti va sta bine oricum
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
hannen spune:
Dragutelor,mai am jumatate de ora si o sa pacatuiesc cu lipie si salata de vinete.Nah!
Mey relelelor!ziceti ca pap ca o scrofita? Nu,jur ca nu fac abuz !Ma chinui sa maninc 3 mese pe zi (si in cursul saptamanii nu-mi iese deloc -apa,cafea si cu sila 4-5 linguri de iaurt,sau un ou fiert...)
Am si zile cind fac abuz,recunosc!Adica chestii minuscule (biscuiti,iaurt,mar,...)si tot rontai asa cit e ziua de lunga (am senzatia aia de gol in stomac si simt ca trebuie sa-l umplu cumva)
baby,claucia, acusi va invit la un post negru daca tot va place cum suna!
Fetelor,am niste nervi!Ambasada ro. in egipt e inchisa de vreo 2 saptamani!!!Nu raspund la tel.nu deschid portile,nimic!Noi avem acte de rezolvat si al meu e deja pe punctul sa-si bage picioarele in ea de ambasada.A stat de dimineata 5 ore in strada si nesimtitii aia nimic.E obosit si nervos si fara speranta!Si eu sunt mai nervoasa decit el!
Whatever happens don`t let go of my hand!
conchita spune:
Hannen, dar tu bei ceai verde, cumva? ca am citit deunazi cum accelereaza arderea grasimilor, bla bla, ajuta la slabit, 3 cani pe zi. e a doua zi de cand imi fac dimineata o stacana mare sa-mi ajunga toata ziua (cu apa rece, chestie de care nici nu stiam!) si dupa aia ma tin de nas sa beau, ca nu-mi place deloc. :-)) da, imi amintesc ca am discutat cu un prieten despre posturile de la voi, zicea ca tine ziua, dar seara da iama in blide si iese din bucatarie cu crampe la stomac. :-))
Nikole, ma bucur. io pe tipa o ador, pur si simplu. daca te uiti pe amazon, are reviews formidabile, rar vad pe cineva cu zeci, chiar sute de comentarii unanim pozitive.
Deus, liliecii de unde vin? zici sa plantez usturoi in curte? vrei sa ma extradeze vecinii. :-)) azi te-am luat cu ora de trezire, precis, am adormit cu gainile aseara (dupa mai bine de 3 ore la piscina, cred si eu) si cum bineinteles ca nu pot sa dorm mai mult de 6 ore, iata-ma pe alee inainte de rasarit. ma duc sa prestez niste yoga si sa te visez paramedic in california.
o saptamana fericita tuturor.
Marina spune:
Clau, merita sa arunci un oki seara la sala. Joi am strans din dinti si m-am gandit serios ca nu am de ce sa suport toate alea si ies din sala. Dupa aia m-am gandit ca omul are dreptate cand ne tine cu mana in sus ....urla la noi in microfon (are casca cu microfon)...ridica mana in sus si fii fericita ca o ai, altii nu au sansa asta. si nici nu e genul meu sa ma impiedic de o ora de sport fie ea si ceva mai grea.
emaaimee spune:
Hannen, felicitari pt kg pierdute. la mai multe imi pare rau pt intamplarea nefericita, dar tot raul e spre bine cum spune si conchita. la fel va inteleg cu slugs, viermi si alte vietati care distrug gradina. anul asta am tratat tot si am mi-au iesit aproape toate( flori, herbs, chives, usturoi verde, ceapa verde, ardei iute, etc). nu mai am afide pe trandafiri.
in general biscutii dietetici sunt bombe calorice si nu-s prea indicati. ca snack-uri mananca hummus(reduced fat) cu cruditati( betigase de morcov, castraveti, ridichi) sau unt de arahide( sugarfree& cu sare de mare, cat mai putina) cu ryebread(Ryevita)& cruditati. o sa te sature mai bine. al 2 lea snack fructe( 2 bucati, nu imense).
conchita, nici mie nu imi place gustul ceiului verde. beau de mai mult de un an si ceva, ba simplu sau cu lamaie e chiar buun. iar tanti aia e dementiala, asa vreau sa ma fac si eu cand cresc mare
ieri am facut sport si mancat cateva prostii, nu multe ...
azi: MD lapte batut cu pudra de in& cereale& cafea&ceai verde
snack: cottage cheese cu cruditati, ceai verde
Pranz: peste& sos pesto& salata mare de varza , ceai verde
Snack: cred ca o sa papa un ou& 20gr feta superlight& 3-4 bucati de castravete, ceai de pink citrus
Cina: ma gandesc acasa
cred ca fac si sport diseara.
Xio, imi place cum suna dieta dr aluia ( mai citisem despre plan de viata asemanator cred ca de la el se inspirasera), mai zi-mi o data pls, numele dietei, dr.? ca am googalit acasa si am uitat numele. felicitari pt kg pierdute prietenului. asa se ingrasa si sotul, tot din aceleasi motiveel a pierdut 2cm in talie si un kg intr-o luna. doar a redus portiile.
fug acum
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
hannen spune:
Conchita,eu fac crampe daca beau apa multa.Cind rup postul nu ma pot opri si al meu sta ca politaiul linga mine "take it easy ,take it easy!"Ce easy ca am zile cind simt ca nu mai pot,daca nu beau...mor.
Noi ne-am invatat sa mincam putin,poate si pt. ca suntem singuri,dar serios ca abia poti inghiti citeva guri si deja esti plin ochi si te apuca un sooomn.
despre ceaiul verde,cica e bun pt. mai multe afectiuni .De ex. prietena mea iarna,cind o doare in git bea ceai verde si face gargara si isi revine fara medicamente.Eu beau si rece si cald ,m-am obisnuit cu el insa vara beau mai mult ceai de griu.
emaaimee, multumesc pt. sfaturi.
am piticania in brate si nu pot scrie mult.
azi n-am papat decit lipie cu salata de vinete.o cafea si apa multa!
au trecut 3 ore si nu mi-e foame ,inca!
hannen spune:
conchita,cica si apa calda ajuta la arderea grasimilor.Citeva cani pe zi (neaparat una dimineata).
eu personal nu beau atit de mult ceai verde incit sa zic ca mi-a ajutat la arderea grasimilor.dar cred ca ar trebui.
conchita spune:
emaaimee, am pus lamaie si tot..eww. :-)) imi dau timp sa ma obisnuiesc. ideile cu snackuri sunt perfecte, mie imi place humus cu praz la nebunie. altii folosesc unt de arahide.
Hannen, pai normal ca ai crampe daca bei multa deodata. are dreptate sotul tau, take it easy. ai grija la sare daca bei prea multa apa, parte din greutate poate veni si de la retentie. sa stii ca primele kile pierdute sunt in mare parte apa.
s-a ales prafu' de yoga mea. mai bine faceam yoga mai intai, si dupa aia sa intru pe dc.
Elena_R spune:
Hello,
Raportez inca o tura de alergat 25 min pt ieri. Azi am program de sala si gatit dupa lucru
Lumi, cred ca e cam tarziu acum sa iti raspund ca ma gandesc ca ai comandat déjà. Dar cum te-a sfatuit si Xio, mai bine sa ai de unde modifica decat sa fie prea stramte si sa nu mai poti face nimic. Eu trebuie sa iau cam jumate de cm pana la 1 cm din parti si vreo 2-3 cm de la baza, plus un pic la bretele la una din rochii.. Arata f bine rochiile pe modelele alea dar la masurile mele de om pitic, e mare diferenta .. Abia astept sa vad pozele cu noul look !!
Allure, imi pare bine ca ai rezolvat cu banca. Asta e cea mai buna metoda de reusita cand apelezi la superiori, parca totul se rezolva ca prin minune Si ai dreptate cu bancile, toate sunt facute din acelasi aluat. Oricum, daca te gandesti sa le schimbi iti recomand banca reginei
Conchita, ce bine ar fi sa aratam toate asa daca facem yoga! Eu nu cred ca poti avea asa un corp fara antrenament mai intens si gene bune bineinteles. Plus, fata aia e fosta dansatoare si cum a spus Allure, mananca putin si vegetarian. Deci, sunt alti factori mai importanti care au contribuit la felul cum arata.
Hannen, ai fost tare de tot in povestea cu gradinita!
Cand va aud cu gradinaritul si ganganiile despre care vorbiti, parca imi pare si mai bine ca locuiesc in apartament ! Asta e singurul lucru care il detest la o casa : ganganiile! Bine, pe langa taiat iarba, dezapezit, reparat acoperis, geamuri, etc dar astea sunt treburi de barbati. Am stat cativa ani la casa si parca incepea sa imi placa iarna tocmai din cauza ca nu erau paianjeni, furnici, urechelnite si centipede prin subsol.. cu toate chimicalele si tot intrau ale naibii! Brrrr!