"Abdomen extra-plat (28)"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Raport shportiv azi: acum terminat muulte serii de sarit coarda, in picioarele goale pe asfalt, ca-n pruncie...pacat ca a aprins careva ceva uscaciuni prin zona si e un fum de te indoaie. Am facut 6 serii a cate 100 si ultima serie de 250 fara oprire.

Acum ma duc sa imi asist pitika ca isi face dush. O sa va pui o poza cu ea...si cu mine dupa cum spusei. La indemana am una-doua de acum vreo doua luni, da' dintr-un spectacol. Io nu-mi fac poze niciodata, de cativa ani buni asa ca n-am decat de alea din diverse roluri. In asta de o s-o pun indata se vede ca am lucrat spate si brate...no, daca le-am lucrat apoi le-am lucrat

Ma duc sa ma chinui sa le pun pe ceva album...si sa ma pun si io la odihna, ca-s destul de obo

p.s. Allure, cum sa ti-o traga banca, pardon, cu 250 $?!?!??!!?!?

edit: am uplodat, nah: http://picasaweb.google.ro/florina.florian/Pisicile#

....io am inceract sa-mi fac poze in fata oglinzii da nu-mi iese nicicum, fir-ar...dar mai incerc, ca tre' sa vad si io cum arata abdomenul, nici yo nu stiu numai de sus in jos

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ahhh, acu' vazui
Elena, ce "hai USA" mey..zi si tu Brazilia sau Coasta de fildes

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Lumi, pai ce treaba am eu cu alea? Daca Romania nu joaca tin si eu cu cine pot. Ce as rade sa se califice USA sa sti! Nu de alta dar ar face in ciuda la toti hahaha Plus cand castiga tara in care esti e atat de faina atmosfera dupa aia pe strazi

Florina, ce poze faine!!!! Arati excelent, iar de brate ce sa mai zic! super duper! Deci in seara asta am program de greutati cu bratele, am zis!

Xio, merci de pont! mi-am facut toate analizele anul asta si totul e perfect, deci trebuie sa fie un tic nervos ceva :)

Nu se mai face 5 odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Baby esti actrita? super poze si tu arati cool
frumoase brate

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Deus, un pic. Am terminat facultatea de teatru si acum fac masteru'. Si cu inca doua tipe facem spectacole de capul nostru, hai-hui asa si le jucam in spatii neconventionale..s-ar putea zice ca suntem o mini companie privata, dar noi nu zicem inca. La National tre' sa dai shpaga de 15.000 euro sa te angajeze ca apoi sa ajungi sa ai lunar un salar de 650 ron in manutze...in sine e de plans nu de ras, dar....Noua deocamdata ne merge ok, sper sa fie tot asa. Ne tin pumnii!

Multumesc de gandurile bune, Elena, am si tras la greu, deci baga ca e un sentiment mega dup-aia!

p.s. offffff topic: la 4 luni i-am facut la insistentele maica-mii piticii gauri in ureki...si-a tras cerceii jos pana la 7 luni dupa care am renuntat la ei. Buun, si acum m-a batut la cap de o saptamana ca vrea cercei, ca nu arata a fata, blablabla, si am cedat. Am reusit sa-i bag unul, ca se pare ca nu era infundata urekea respectiva, dar la al doilea m-am chinuit vreo 20 minute dupa care am cedat. Acum are un cercel si l ailalta ureche nika...si se smiorcaie ca vrea 2. Creca tre' s-o duc la pierce, nu? sau sa mai insist sa destup dopul?

Noapte buna si fara canicula

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am fost prin oras azi , dupa cum am povestit , rezultand:
-un costum de baie
-o rochie lunga
-o rochie scurta
-o salopeta scurta
-o perechie de ochelari casual

Partea buna este ca mi-a spus o tanti draguta cu care m-am impreitenit in piata , ca imi va face ea costum de baie cum vreau , din Lycra
Lumi , vreau poze , ca si eu azi era sa-mi cumpar unul alb pe langa asta , dar nu ma incanta sutienul

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

la toate extraplatele, va citesc cand mai am timp si imi sunteti tare simpatice

mi s-a pus pata pe brazilian butt lift workout, am citit si niste review-uri de pe amazon si ma gandeam sa va intreb si pe voi, lucreaza careva dupa programul asta?
la mine fundul e problema, desi merg la sala, alerg, fac diverse tipuri de exercitii si totusi...

parca pe Luminita am auzit-o facand ceva din el

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

fff frumoase bratele Florina. si nu numai
nu incerca sa ii mai destupi sa nu faci rau, du fata saii faca gaura eventual tot in acelasi loc.
si eu beau apa multa de cand ma stiu, mereu in fac analizele la glicemie. sunt bune mereu. aveti gruja ca setea excesiva e semn de diabet, daca sunt bune analizele, sunteti doar burete/sugative
prestat sportul meu de aprox 45 min. mancat cuminte& dushat, frezat, etc.
allure, pai la banii aia, sigur ca vrei cu 2 bai. noi astia mai multi: cu copil, bunica, etc si avem 3.
sa stapaniti sanatoase ultimele achiziti( hainute,etc.)
si eu mi-am cumparat:
- blugi skinny acid washed
- curele subtiri(2 seturi a cate 3set), una impletita si una cu tinte
- un sutien push up nude(mi-e mare la cupa, ca nu la-m probat, merg maine sa il schimb)
- o gentuta snake skin negru&gri cu bareta lant auriu
- bratara aurie cu maroniu& floare filigram
- alt set bratari
- un lant lung( auriu, cu filigram, perlute& margele nude, bej&rozii)
- un set de cercelusi pe ureche(3 perechi)
maine trebuie sa schimb un pantalon scuuurt alb( cu un nr mai mic), un tricou pt sotz, un plovaras defect, duc inapoi niste pantofi tip golf.
noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pe fuga, plecam afara repede ca de la 11 o sa fie canicula:-)

v-am sa aveti un weekend placut

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Am citit si eu putin doar pe ultima pagina.
Bre,cica ie criza si doamnele se innoiesc la greu!Sa le purtati sanatoase,Xio,ema.

Cred ca trebuie sa-mi iau si supliment de lecitina ca sunt varza cu ultimul neuron,daca o mai fi ramas si ala.E ceva de speriat!
Sa vedeti,am plecat de acasa val-virtej in intirziere ca aveam (cica) zi de plimbat si jucat in parc cu gradinita.Ma duc la banca ,scot bani pe care era sa-i uit iar acolo,in ATM.Chestia aia facea un zgomot de te surzea "pip-pip-pip" sa atraga atentia narozilor ca mine.eu de unde,scufundata in ginduri verificam care m-a mai chelit de bani saptamana asta!
Era gata ,gata sa plec iar fara lovele.
ajung la gradinita,"ce cautati doamna?" Cum ce caut,ziua de ieri...am venit ca azi avem zi cu parintii,nu?Noooo,saptamana viitoare ,nu azi!
A cazut cerul pe mine!Deja intru la banuieli sinistre.
Fiindca tot am batut drumul,hai in parcul respectiv(le era dor la fete,inainte cind stateam acolo ne jucam zilnic in el).E super,la poalele muntelui si poti urca sus.Are o cascada artificiala.
Am urcat sus,am papat (si-am calcat pe bec cu 3 guri de paine alba cu brinza si una cu icre si burdrock...luate de la brutarie ,dar paine integrala nu aveau)
Apoi am bagat 51 de trepte de 5 ori,pauza si iar o serie de 5.Macar atita bun am facut pe ziua de azi.

Marina,azi am calcat pe bec cu painea alba(n-am mincat mult dar ...)
MD;apa cu lamaie,cafea neagra,si 5 linguri de iaurt cu musli.
Pe la 10:30 citeva muscaturi de painici cu brinza si icre si un ou fiert.
Apoi cafea neagra ,apa si ceai de griu.Pina acum 14:07 nimic altceva!

Va pup si sa aveti un WE placut,plin de activitate si sport.Noi facem o pauza ca`i cald tare si pe la 16:00 o zbughim iar afara.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput