"Abdomen extra-plat (28)"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

conchita,asa patesc si eu cind intru de dimineata.Imi stric tot ritmul pe ziua respectiva!
Sa stii ca si retentie de apa am la greu.Am mai zis eu de o doamna acupuncturista care cind m-a pipait prima data s-a speriat ce moale mi-e "pielea" capului.apoi si restul corpului.Sigur retin apa in locurile aiurea ,iar unde e nevoie nu ajunge.

elena,eu pe balcon gradinaresc!!
Cu gradinita,azi se uita educatoarea mijlociei la mine ..parca vroia sa zica ceva,dar eu eram cam fara chef de vorba asa ca s-a abtinut.Sigur ii zisese cealalta educatoare(a piticei) ca erau in aceasi sala si una linga alta iar simbata cind m-am dus ,educatoarea piticei mi-a zis ca am gresit ziua (si eu am facut o fatza !)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R
Conchita, ce bine ar fi sa aratam toate asa daca facem yoga! Eu nu cred ca poti avea asa un corp fara antrenament mai intens si gene bune bineinteles. Plus, fata aia e fosta dansatoare si cum a spus Allure, mananca putin si vegetarian. Deci, sunt alti factori mai importanti care au contribuit la felul cum arata.

poate in cazul ei or fi factorii. dar, Elena, trebuie sa ma crezi pe cuvant ca yoga face corp dintr-asta si daca n-ai dansat inainte sau nu esti vegetariana. stiu io sigur-sigur, pentru ca multa vreme am mers la sala de yoga, iar duduile alea aratau super fantastic fara sa fie vegetariene. femei normale, cu sarcini multiple la activ, alimentatie echilibrata, dar nu necesar vegetariana. si care arata, unele (cele avansate), aproape ca Ana Brett. eu cred ca noi toate avem un corp superb sub whatever s-a adunat deasupra din cauza de sarcini, etc, si ca, din punctul meu de vedere, yoga detine puterea sa-l readuca la suprafata, fara adausuri de musculatura in exces sau piele intinsa pe os, ci forma aerobica, feminina, apetisanta. :-) dar, ma rog, nu incerc sa conving pe nimeni, doar expun beneficiile. yoga este antrenament intens, termini sesiunea curgand apele de pe tine. poate tu crezi ca e doar stat in lotus si meditatie. :-)) este munca, serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ba io te cred conchita...cred ca yoga defineste muschii foarte frumos, m-am indragostit, desi in Ro yoga nu e chiar yoga ci o combinatie cu streching.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Hannen, pt. retentia de apa, papadia e cel mai bun remediu, ceai sau frunze goale rontaite inainte de masa, daca nu iti plac, ca sunt un pic amarui, le pui in salata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Conchita, stiu ce zici, nu cred ca yoga e doar stat in lotus si meditatie, eu vorbeam numai de tanti aia...
Imi place si mie yoga, nu zic ca e usor, am practicat timp de vreo 2 luni de 3-4 ori pe sapt la un studio (Hatha yoga), dar nu m-a impresionat prea tare. Acuma intra in discutie si preferinta personala, mie una imi plac antrenamentele mai intense, gen tae bo de ex, ori kickboxing, cardio si greutati. Si la yoga depuneam efort, dar nu simteam starea aia de energie de dupa antrenament.. iar fetele ce predau acolo, toate facusera alte sporturi inainte de yoga deci nu pot sa judec in ce procent le-a modelat corpul yoga.. Dar, raman la ideea ca alaturi de yoga, practicata constant, este important sa adaugi alte antrenamente si o alimentatie corespunzatoare pt un corp ca al Anei! (ca am vazut si fete avansate in yoga dar care aveau 100 kg). Deocamdata eu ma rezum la yoga doar ca si complement al altor activitati pt stretching.

Dar, din nou, asta e parerea mea personala iar daca e gresita, stiu ca sunt incapatanata Nu te contrazic si nu incerc sa conving pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

dom'le ce lume activa la topicul asta!

ma dezmortesc si eu (promit!) dupa citeva zile de pauza...azi bagam ceva alergat si greutati.

ma speriati cu florile voastre mincate de gajganii...eu le tin pe ale mele in living room, sper sa nu faca viermi si alte zburatoare.

Conchi apropo de casa, stiu ca la banii aia imi iau palat in afara orasului, problema e ca nu vreau casa din n-shpe motive, nici piscina...URASC sa fac naveta, NU conduc si nici sanse nu sint vreodata (antitalent la sofat) iar ca sa stau la autobuz 7 luni pe an in - 25 C, nu cred...am acum 10 min de mers pe jos pina la servici si iarna le simt ca pe 10 ore ...de fapt nu stiu de ce ma chinui sa-mi iau casa aici...mai bine ma mut in California direct!
Si tu luasi cartonas??

Elena pai cu acelasi manager vorbisem si cu 2 saptamini in urma la banca...stia problema dar imi spusese ca tre sa faca investigatii dom'le...Puii mei!
Care banca e aia a reginei, ca habar n-am?

Am uitat sa zic: Baby-boom ce frumos arati si ce brate minunate! Si esti foarte expresiva...

Loma programul ala se cheama "butt lift"...dupa cum povestesti, cred ca tie iti trebuie un "butt slimmer"
Daca nu e cazut, mai bine lasa-l acolo ca e frumos...decit dreapta, mai bine clepsidra

Lumi ce bine e cind te vopsesti! Parca ai alt tonus si alta lumina in ochi! Sa-ti iasa frumos si sa vii cu poze relevante sa ne clatim si noi ochii! Ce costume de baie ti-ai luat pina la urma?

Codrina mai esti balonata? Am inteles de la un doctor ca daca ai facut tratament cu antibiotice deja, testul de singe nu mai e relevant ca sa verifici daca bacteria a fost eradicata, cica se face un test de respiratie (breath test)...nu stiu detalii, doar spun ce am retinut. Tu ce planuri de testari ai?

Ele pe unde mai esti? si restul dezertoarelor, se stiu ele...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Allure, ma refeream la RBC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Allure, ma refeream la RBC

a! habar n-aveam ca e banca reginei...
am avut si la ei cont la inceput dar au niste fee-uri la conturile de chequing!! m-am lasat...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna seara...de doua ore strang in casa dupa pisici

am mancat si acuma ma calmez cu cirese reci de la frigider

Allure buna idee cu mutatul in California
Lumi cum ai iesit?

COnchita - familie de lilieci cu aripi:-)))) usturoi plantezi chiar langa plante si florile sunt frumoase...la capitolul gradinarit ma limitez la ghivecele din casa

yoga sau pilates, dansul, gimnastica ritmica, baletul fac corpul finut si fluid...cu conditia sa mananci putin si sanatos. Dansatoarele, balerinele, yoghinii mananaca putin si light.

Eu am vazut si atlete frumoase si volebaliste, etc. Plus o persoana care se lasa sa ajunga la o greutate uriasa in veci nu o sa arate ca si o balerina:-)Andreea Raicu care face TaeBo de ani de zile arata bine dar mananaca putin si in felul asta nu are cum sa arate altfel:-)http://www.andreearaicu.ro/

hranesc copilul si poate mai revin

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

am ajunssssss..4 ore jum am stat la coafor,mi-a bagat vreo 3 nuante de blond si putin verde cica, nu stiu ce nebunie a facut ea acolo, sunt varza din cauza caldurii, nemancata toata ziua,nebauta, dar satisfacuta
sapt. viitoare merg sa imi faca si suvitele(a zis ca o sa imi faca o nebunie de umbre de lumini) si gata, o sa fiu pregatita pentru cei 30 de ani(sau macar pe jumatate)
so, cam astea sunt pozele..luati in considerare faptul ca sunt fffff obosita si stata in caldura de dimineata de la 10..si ca sa fie treaba faina de tot, plec si la Real in jum de ora

aaa, parul e mult mai deschis si mai cenusiu la lumina naturala, dar la lumina asta chioara din casa e putin(mai mult) denaturata nuanta reala

http://picasaweb.google.com/jasmine24/Aaaa?authkey=Gv1sRgCL_h2-SL_ey8uQE#5482678582710439570

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput