Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
La multi ani Anco! Sa te bucuri de puiutii tai si sa-ti mearga bine in viata.
Multumim fetelor pentru urari. Ne alturam si noi dovleceilor agitati. E tare bine la mami in brate dar si in lighean cand mergem sa intaindem hainele.
Hepi, multumesc de raspuns. Pai tu si dana sunteti expertii in cereala minune. Am amestecat=o aseara in iaurt dar nu i-a placut pt ca lui ii place doar mancarea blenduita.
Acum mai am o intrebare pt mamicile bio. V-ati documentat despre lotiunile de plaja?
Iulika, ce-mi place de Bruce dar nu prea inteleg eu cum de e asa de bine facut.
Luto, ce bulanase, ce ochisori. Isi merita porecla.
Alex, prin cate mai trece si saraca Zeina. Cum a fost la dr? Chiar era necesara interventia?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

am trimis poze pe mailu comun cu Michelinu nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna

Multumesc foarte mult pentru urari! Sunteti taaare dragute ca intotdeauna. Va pup mult pe toate!

Suede si eu te pup si iti doresc la multi ani si sa ai parte de o nunta de vis!!!

Macar din cand in cand sa vi-o mai arat si eu pe Eva mea! Ia uitati POZE ce fata mare are mama!!! A avut saptamana trecuta cred ca un puseu de crestere si a luat 350g, asa ca am ajuns si noi la 8300g si 73cm.
In rest, numai in picioare ar sta, se ridica tinandu-se de orice, chiar si de perete. E foarte activa asa ca nu ma lasa sa fac nimic, are doar 2 reprize de somn totata ziua si alea una de 30-40 min si una de 1h.

Si pentru ca vad ca va plangeti de somnul de noapte si Eva are nopti cand se trezeste doar o data si nopti cand se trezeste de multe ori si nu mai vrea sa se dezlipeasca de mami ei, asa ca o iau in pat cu mine.

Promit sa vizionez bebelusi frumosi deseara dupa ce reusesc sa o culc pe Eva. I-ati inscris la concurs?

Alex sa fie totul bine! Pupam printesa.

Va pup

EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

In momentul asta am intrat pe usa si m-am asezat sa va zic ca suntem bine, foarte bine chiar. Interventia a fost necesara, asa cum ma asteptam. A durat fix 30 de secunde, cu tot cu tinutul. Nu a plnas deloc, nu a curs sange mai mult de cateva picaturi. Ea nu s-a resimtit deloc, nici eu.

Va multumim din suflet pentru grija!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

In momentul asta am intrat pe usa si m-am asezat sa va zic ca suntem bine, foarte bine chiar. Interventia a fost necesara, asa cum ma asteptam. A durat fix 30 de secunde, cu tot cu tinutul. Nu a plnas deloc, nu a curs sange mai mult de cateva picaturi. Ea nu s-a resimtit deloc, nici eu.

Va multumim din suflet pentru grija!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yuppyyy!! ma bucur tare, ati mai trecut de un hop!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ghiciti cine are un dinte!!!!!!

PFIU (emoticon care-si sterge fruntea de sudoare), finally!! si nici nu ne-am chinuit prea mult (nu diaree, nu febra)...poate doar adormitul mai greu ziua as putea sa-l asociez cu asta...

noapte buna, sa doarma dovleceii neintorsi toata noaptea

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vazut iarasi poze frumoase cu bebei care mai de care mai frumosi.

Selen felcitari pentru dintzoc.

Va doresc noapte bunicica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maine ma bag la vizionat poze, abia astept! Si la citit din urma .

Am intrat sa va las un link http://alexcreste.blogspot.com/2010/06/despre-protectia-solara.html , stiu ca i-am promis Deliei de mai demult cu cremele de soare, vad ca intreaba si Diamar. Delia, m-am uitat la produsele alea doua, dar nu mi-am putut da seama cat sunt de bune, ca nu sunt scrise toate ingredientele. Despre emu oil nu m-am interesat, din moment ce sunt atatea oil-uri de care stiu ca-s ok (jojoba oil, shea butter, etc), dar ma voi interesa. Da un semn daca citesti postarea, altfel ti-o voi trimite pe pm, ca poate nu citesti din urma si sa nu zici ca-s nese ca am zis de mai mult de o saptamana ca iti spun parerea mea

Am citit doar pagina asta, Selen, felicitari pentru dintzoc!!! La mai multi si sanatosi!

Alex ma bucur mult ca a fost totul ok!

Emy abia astept sa ma uit maine la poze, dar sunt franta franta rau acuma, am dormit de la 12 la 4 azi-noapte, si somnul ala cu intreruperi...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna si de la noi!

Incep si eu sa ma manifest ca techila in fata calculiciului si-mi vinsa sa-l arunc pe geam ca-mi merge netul asta ca un si stau de o ora sa mi se incarce forumul
Sa vad daca am succesuri sa postez ceva...

Anco La Multi Ani!!
Matei La Multe lunite, sa fii sanatos!
Alex cat ma bucur ca am citit ca Zeina este in regula acum cu cel fren si ca nu s-a chinuit mititica. Macar atata lucru... Te si pe tine, mamica incercata!

Bineinteles ca mi-e frica sa deschid pozici ca ma apuca groaza daca trebuie sa stau pana dimineata sa vad si eu ceva-ceva...

Cereala cu Q la noi este un succes Dimineata am pus si io o strecuratoare de boabe, le-am spalat dupa metoda hepi si le-am pus la fiert intr-un ibric. Moama, sa dea pe dinafara...asa s-au umflat! Am bagat cu totii cereale. Adica eu, Andra si Radu. Minune...nu s-a strambat deloc-deloc, Andra chiar a fost incantata iar eu...parca mancam lapte cu orez . Fii-mea chiar m-a rugat sa-i fac si maine dimineata tot de-astea. Adica fructe pasate ca la bebelusi cu cereale.
Si dupa ce-am mancat cu totii...tot mi-au ramas boabe, asa ca le-am bagat la pranz, in legume. N-a mai fost asa de euforic in fata castronelului, dar nu pot sa dau vina pe grauncioare ci pe minunatul piure de legume.

Anomis Tu esti o draguta ca intotdeauna si tot timpul tii cont de amanunte. Tare-mi esti draga si tare mi-ar placea sa pot fi asa si eu...dar din pacate nu-mi reuseste
La serbare...a fost lacrimogen, cat de cat. De vreo saptamana fac ZILNIC cu fii-mea sedinte psihoterapeutice in care-i explic ca nu se sfarseste lumea aici. Va merge la scoala si va fi cool. Superbaieti si supersituatii, va mai creste si va fi mai misto decat la gradi...dar ea o tine una si buna ca ce se face de-acum fara prietenii ei?! De-astea...
Aici niste poze

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

ghiciti cine are un dinte!!!!!!

PFIU (emoticon care-si sterge fruntea de sudoare), finally!! si nici nu ne-am chinuit prea mult (nu diaree, nu febra)...poate doar adormitul mai greu ziua as putea sa-l asociez cu asta...

noapte buna, sa doarma dovleceii neintorsi toata noaptea

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Felicitari mic!! Si la cat mai multi tot asa, nedureros!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput