Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Nela si noi tot cu 10% din bilet iar compania cu care calatorim noi nu ofera patut decat daca are pana in 6 luni.Ghinion de nesansa! O sa sun maine si poate negociez ceva dar cica au doar 70cm in lungime baby basket-urile lor,daca ar fi,ar fi sa stea cu picioarele atarnand pe-afara..

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Inca una si ma culc si eu..

Kinga,desi nu stiu daca o sa pot sa ma adun sa scriu ceva coerent o sa incerc sa iti spun si eu doua vorbe

In primul rand te imbratisez cu drag si sper sa treci cat mai repede peste hop.Asa-i cum zicea Nela,linia e f subtire si din pacate si eu am simtit-o pe propria piele..
Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la un psiholog,nu un psihiatru...nu stiu detalii si incerc sa comentez pe marginea a ceea ce ai expus tu aici-ai zis ca ai insomnii din cauza faptului ca erai ingrijorata ca Victoras nu mananca.Bun,daca era numai asta mie mi se pare ca ti-au dat o tona de medicamente...si toate f puternice,vad ca nu ai numai somnifere.Poate ca au fost si chestii pe care n-ai vrut sa le zici aici si care au constituit un motiv sa zic pt medici sa-ti dea medicatia asta si sa te interneze dar totusi mie mi se pare putin exagerat..si ca au umblat doar la efect si nu la cauza,chestie la care un psiholog ar ajuta mult.Te-ar ajuta sa vorbesti cu cineva care sa 'te descifreze' ca fire si sa-ti explice unele mecanisme...sa-ti valideze unele pareri,idei despre viata/cresterea copilului etc sau sa ti le infirme,in functie de context.E un proces lent,care dureaza poate luni de zile dar e o adevarata binecuvantare sa te (re)descoperi pe tine insati...asa cred eu.Bineinteles,asta in paralel cu tratamentul pt insomnii.
De asemenea,ajuta enorm sa comunici,cat mai mult posibil.Sa te inconjori de prieteni,de persoane apropiate care sunt dornice sa iti ofere un punct de sprijin.Si pe cat posibil sa mananci bine si sa faci ceva ce-ti place,sa ai timpul tau cu tine.

Cam asta,in mare asa si cam incoerent.Te pup si ai incredere ca va fi bine!

Mergi la inceput

Ah si sa zic si eu ca am vazut si admirat poze cu Brucu la castel, Zeina la joaca,Andrei la plaja si Carinu' miau-miau inotand pe covor Doamne cat poate sa fie de simpatica,n-am mai vazut asa miscare pana acum:))) Cred ca mai e Ana a Danei tot asa,ca zicea ca e ca un soldatel in transee:))

Luto bafta cu cautatul cresei,ce preturi frate pe-acolo...Vad ca si englezii vor sa fie in ton cu americanii,ce conteaza ca-s lire Bafta si cu gasitul de job dupa,si ureaza-mi si tu mie,ca urmez si io prin august-sept:)

Va pup,o seara frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ehe, a venit partea asiatica la rand!!
Nela, salut boieroaica si sper sa revina la sentimente mai bune fata de somnul de noapte. Tuica pe vremea asta??Mai bine o bere rece!!!
kawa, lung drumul vostru de 12 ore!!Sper sa fie bine, sa colaboreze bb. Eu am doar 2 ore jumatate, dar ma prinde exact intre mese, deci trebuie sa car si eu borcanase.
Iuli, spor la gasit casa!

Si eu voi incepe sa caut job din septembrie...sper sa gasesc ceva repede. Pe de o parte ma gandesc ca al meu fecior o sa stea cu persoana straina, pe de alta parte ce bine o sa fie
V-am zis ca Loris canta? Si danseaza?[:)))]
Si scrasneste din dinti, si ma musca de tzitzi??Certati-l, poate nu mai face!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Seara buna dragelor.

Nela ma bucur mult sa te vad atat de activa, si sa stii ca suntem cu gandul la voi si ne rugam sa primeasca Ana maine avocado...si sa stii ca nu e rea ideea cu Q printre cerealele de orez.

Am citit tot, dar sunt obosita rau, va pup pe toate si va doresc noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor ! Si o tarta virtuala cu fructe ( o sa o vedeti si la pozele de la semnatura dar doar miine ca acum le incarc).

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si gandurile bune!

Si apropos Techiluta...vezi ca are nora-ta un succes la baietei in parc ca eu una sunt capiata deja...trebuie sa ne trimita Stefan mai des sa nu il uitam .

O seara faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara pe racoare la voi la mine e frig deja.

Am citit pe bucati , asa ca så vad ce imi mai amintesc.

in primul rand vreau så urez sårbatoritilor de azi la cat mai multe lunite si multa såntate!!

Va multumesc tare mult pt comentariile de pe picasa.

Nela mi-a plåcut tare mult cå ai fost tare activa si ne-ai mai povestit de Boieroaica voastrå frumoaså.Nu stiu ce så iti spun cu balitul asta ca la noi acu' baleste acu' nu mai baleste si uite asa zicem si noi ca ''wow iese vreun iepuras!'' apoi ''nu mai iese nici un iepusar''..uite ca pe noi ne-a prins si 10 luni si tot mosnegi suntem. Distractie fainå maine la plajå!

Iulia dulce iepurinul dulcelin.Cu mancarea cum zice si Suede pe caldura aia de acolo nici nu mai stii de ce nu papå, ca e cald sau poate nu ii place.De ex nici eu pe caldura nu pot manca decat ceva racoritor gen pepene, inghetata cat cuprinde sau salate dar ceva cald nu as manca.
Så dea Domnul så gasiti caså repejor!

Kemsy drum bun spre Iasi!! så aveti un concediu plåcut!

Luto mamå da ce preturi!!Påi probabil cand il vor vedea pe Davidosu' iti cere dublu.

Anamaria multi .

Vikastept pozele cu Isabela bella.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Iulia, hehe, te pup dear!
Auzi, ia zi-mi, Razacila balea? Ca BoierDumneavoastra nu mai baga bale si ma gandeam ca nu sunt dintii. Imi dai sperante ca sunt totusi astia si nu are aere de domnisoara?

Ce tare frumos calambur cu aerele, mai dear! Mi-a placut...

Ei as! De unde bale fetita mea?!Balise el dar nu prea tare mai inainte ca eu de vreo 2 luni tot pun comportamentul lui pe seama dintilor...
In fine,acum rodea si roade in continuare tot ce prinde si nu exagerez!Pupam Boieroaica si asteptam sa ne ajunga la nr de dintzi!

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multe Lunite, draga noastra Isabela. Te pupacim pe crestetul tau de fetita minunata si trimitem un brat de pentru mama ta speciala!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite Isabela! Sa fii sanatoasa si fericita!

Revin maine cu cititul din urma, ca sunt somnoroasa, si inca nu mi-am scris in jurnalul zilnic

Va pup cu drag!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput