Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 17
happy_uka spune:
Buna dragelor!
Va multumim mult pentru urarile de ieri, un pupic dulce dulce tuturor!
Noi suntem mereu pe fuga..nu apuc sa scriu tot ce as vrea, sa salut si sa incurajez pe nimeni..Imi tot promit ca o sa stau intr-o noapte sa va scriu muuult..da pic franta mereu ..
Ieri nu am sarbatorit cum ar fi trebuit cele 9 luni, toata lumea a fost ba plecata, ba suparata, ba intoarsa pe dos.. Promitem sa nu se mai repete !
Am avut un tortulet, l-am devorat azinoapte ...taaare bun de altfel
Va las neste poze cu ranjita mea ! Pup !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
NelaM spune:
Hai ca-s de pomina! Eu acum am vazut ca mai avem sarbatoriti azi! La multe lunite, dragilor. Cu scuzele de rigoare... sunt bulversata de la somnul Anei! Inca doarme.
Hai ca ma duc sa imi deschid o bere, ca vad ca nu mai are boieroaica chef sa se trezeasca.
Anamaria, printisorul rau s-o fi vorbit cu boieroaica... a mancatul cereala la 5 jumate. E aproape noua... ma intreb daca se mai trezeste sau face greva foamei. In fine, se cerceteaza.
Fetele, in afara de cereala minune cu Q (mai nou retrogradata la cereala de sapun), mai stiti de vreun aliment din asta minune? Sa ii introduc Anei numai bunatatzurile, daca tot manaca putine, macar sa fie din alea de soi!
Maine incerc un avocado in cereale. Sa imi tineti pumnii!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Ellenuta spune:
buna fetele
mai apar si eu pe aici from time to time .. sincer, caldura asta ma chianueste de cap si pdap, sunt si intr-un impas ..
kinga mami incercata, ai grija de tine, fa-te bine sa te duci repejor la puiul tau care te iubeste neconditionat!
am vazut si gasca mare de la mare .. si dolvecei frumosi natix, carinuca, gemenasii de techiluta si pe andreius cu parintii din dotare bucurosi nevoie mare ca stau la malul marii si se distreaza ..
am admirat-o si pe zeinuca cu al ei covoras magic .. e o frumoasa.
vazut si bruce cu al sau castel .. super frumoase pozele, iulika .. pdap, razbate racoare din ele .. apa, verdeata .. o minunatie!
lali uf mie imi paare rau ca nu ne-am vazut .. mai ales ca in weekendul acela am fost la tara ... adica la vreo 2 km mai jos de samurcasi, insa, nu imi noteasem nr tau ..
postez si revin , i hope ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
kawaichan spune:
Nela esti de coma Da sa te pup,ca aveam creierii franjuri adineauri dar mi-a trecut de la postarile tale.Esti intr-o forma de zile mari vad! Tin pumnii sa papa Boieroaica avocado maine!
Cu borcanasele nu renunt io asa usor Oricum e obisnuit:D Cat sunt acasa si pot,ii gatesc.Cand suntem in deplasare incercam borcanase.N-ai idee cate incercam o data pana ii place unul Deci nu stiu ce o sa ma fac pe avion daca o sa refuze,va trebui sa am geanta plina probabil de borcanele.Doamne,si sticle si formula Plus una alta..uof.Fetelor,cele care ati calatorit pana acum cu bebeii,va rog sa impartasiti din experientele voastre ca pe mine deja ma ia cu ameteala numai cand ma gandesc cum o sa tin eu copilul in brate(ca n-are bilet separat) 12 ore plus inca vreo 2 jumate..cum Dumnezeu il adorm,ce facem daca o sa il apuce agitatia,cum mancam??
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
kawaichan spune:
Adi draga un La multi ani calduros si din partea mea si un brat de flori pentru toata contributia ta aici Sper ca sunteti bine si te asteptam cu mare drag sa revii pe topic!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
iulia0807 spune:
Buna ziua tuturor!La multi ani sarbatoritilor de astazi si ieri!Sanatate multa tuturor.
Hepi,tu unde esti madame?Stai numai la padure?Ia mai baga un ochisor aci.Zi ca sunteti oki si gata!pupam.
Nela,esti fantastica.Sa traisca Boieroaica,lasa ca se face ea mare!
Lali,lasa mamico supararea,fiecare are viata lui,suparari,necazuri,bucurii,obisnuintele lui,tabieturi,etc.Si apoi stii cum e sa traversezi Bucurestiul ziua? Nici noaptea nu m-as incumeta ,dapoi ziua si cu copil mic in masina!
Anamaria,pupam baietul nemancacios.Bafta la doctor.Hai femeie la Buzau.Crangul te asteapta(cred ca te imbie de numa-numa...)
Selenita,fetita ta e minunata si tare precoce!
Kinga,cum mai esti?te pupam si te imbratisam
Liliacule,pupam parlamentarul si speram sa voteze bine!Lasa ca nu mori fara aere..(nici eu n-am)
Sotul e mai important decat Ac.
Lucia,am vazut poze cu baietii tai.Bravo mamico,sa-ti traiasca pruncul,tare frumos e!
Am mai vazut poze cu intalnirea de la mare.Super.Bravos mamici.
Iulika,Brucu e deja un barbatel.Minune de copil,iar locurile pe unde va preumblati ,nu mai zic...
Madalina,felicitari ptr.job.Sa-ti meraga bine si sa-ti traisaca parintii.
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
Acum cate ceva despre noi.Suntem Ok zic eu.Am tot fost plecati saptaman trecuta cu masina si bineinteles cu copilul si Ac ne-a facut ceva probleme.Vreo 2 zile am inodat mucii in barba dar acum se pare ca suntem spre bine.Aspiram si iesim afara la aer.Tare bine mai e afara pe caldurile astea!Nu cred ca as rezista daca nu am sta cel putin 4-5 ore afara.In rest tragem tare cu casa,poate ne mutam in toamna...Nu mai rezist in chirie.
Progrese facem si noi.Meregm tinuti de manute,ne ridicam pe patut,mancam binisor.Se putea si mai bine dar asta e...
Aaa,si ce e mai important e ca ieri ne-a spart primul dintzoc!Avem dintz mai!Iepure cu un dinte si pare-mi-se ca vine din urma si al doilea dupa cum arata!Nu va mai spun cum au fost ultimile nopti..Nu chiar ca Boieroaica ,dar pe acolo.
In fine,astia suntem noi.Mai multe poate mai tarziu.V apupam pe toti.Mai aveam cate ceva de zis dar batranetea asta...
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
suede spune:
Vai Carinuta ce tortulet frumos,cu pisicuta...miau-miau.
Foarte frumos!
Vad ca sticlele concureaza si la voi la titlul de ,,Jucaria favorita".Si Mihnea e pasionat de sticle,tati zice ca-i sportiv mare la sticlism .
Nu-ti zic ce linistit se juca domnul meu in centrul de joaca si cum s-a intors cand a auzit o domnisoara asa draguta gangurind si cat de atent se uita sa vada de unde se aude.
Va !
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
suede spune:
Raducu iepurasul felicitari pentru dintoc !Asa s-a intamplat si la noi,unul dupa altul.
Tinem pumnii sa treaca repede disconfortul!
Printisor de ce nu mananci mami?Nu stiu cum faceti,dar numai la prostioare faceti concurs.Hai,nu o mai supara pe mami si ia si papa.Adevarul ca pe caldura asta,ii inteleg saracii si pe ei.
Pupam si pe mami!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
NelaM spune:
Iulia, hehe, te pup dear!
Auzi, ia zi-mi, Razacila balea? Ca BoierDumneavoastra nu mai baga bale si ma gandeam ca nu sunt dintii. Imi dai sperante ca sunt totusi astia si nu are aere de domnisoara?
Ce tare frumos calambur cu aerele, mai dear! Mi-a placut...
Miha, ce vroiam sa zic... nu stiu cum v-ati bookuit beletul, dar cere neaparat seat in fata, cu cosulet. Tre sa le zici ca calatoresti cu bebe (ignora-mi cacofonia, daca poti, ca e cat casa, acus' te apuca de nas ), sa iti dea cosulet de pus bebe cand doarme! Neaparat. Eu pentru Ana am platit ceva la genul 70 eur pentru calatorie.
Dragelor, ma culc.
Daca nu ma gasiti maine aici sa va intampin cu tuiculita, e de bine.
Maine am program incarcat: vreau sa ma duc a plaja cu boieroaica! Sper sa imi iese faza.
V-am pupat, ma culc de-acuma.
O zi frumoasa si racoroasa!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...