Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

helooooooooo

va multumim pentru urri fetelor. sunteti cele mai adevarate!

n-am intrat ieri deloc pentru ca pe la 2 am ajuns in bucuresti si apoi am fost mai mult plecati. pupam restul dovleceilor sarbatoriti si ieri si azi si alalteieri! nu va suparati ca nu am urat la momentul cand terbuia. ne-am lafait la padure si racoare.

va pupez dulcios

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ieri am fost si noi la control unde am descoperit ca avem 8400 de grame si 71 de cm. a luat baiatul meu 450 de grame in ultima luna. de dinti a zis ca "mai dureaza" si ca ideal trebuuie sa-i iasa in jur de un an. ce-ar fi???

ne-a mai decalotat un pic (mai mult) si am plans un picut

in rest mi-a zis ca poate manca aproape orice. fara porc, miel, oaie, mezeluri, afumatura. mi-a zis sa nu-i dau cirese ca pot da diaree. la fel si cu capsunile. eu ii dadusem cirese (care ii plac teribil) si capsunele pe care le-am curatat ca pe cartof ca sa nu aiba seminte. si astea i-au placut. o sa ii mai dau sa guste din cand in cand.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Vik ,ma bucur ca mi-ati simtit lipsa,la multe lunite buburuzei tale iubite,multzam de tratatie,pe caldurile astea e binevenit ceva racoritor.
Techila sa stii ca eu sunt rabdatoare,mai vin ocazii cu siguranta,daca e sa ne intalnim ne intalnim cu zsiguranta.Stii vorba aia" se intalnesc munte cu munte,darmite om cu om".

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
Ce dea dovlecei sarbatoriti azi!!
La multe lunite tuturor!!!
Lali, chiar inainte sa vad post-ul tau ieri, mi-a zburat gandul la tine!!Mai, dar 4 poze??!!Bine ai revenit!!
Ioana, super masuri , vreau si eu sa treaca de 8 kg Loris.La fel si mie mi-a zis pediatra, ba chiar insista sa ii dam ce mancam noi, cate putin, daca nu e prea picant sau sarat.
iulika, am vazut super pozele de la arhipelag!Aratati minunat amandoi. Sa nu mai zic de placuta de la carut, e super!

Si pe mine ma intereseaza info despre borcanase, papa, etc in Romania. Venim la sf lui iulie, si sunt cam stresata.
Eu nu stiu ce are Fat-Frumos al meu, dar m-am saturat de trezirile lui nocturne. Imi dau demisia S-a trezit la 40-50 de minute . Cald nu era, pentru dinti i-am dat putin paracetamol, satul era...Nu-s ce are Cand aud de copilasi mult mai mici care dorm ca ingerasii imi vine sa .
O zi buna!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Lasa Kemsy sa vezi ce baiat cuminte o sa ai cand va fi mare, va face tot ce-i spune mami
Distractie faina in Romania .....nici nu vreau sa-mi imaginez cum sunt revederile astea in care toate rudele, preteni, cunostintele vor sa vada si sa se joace cu copilul

Ioanna bine ai revenit
Selenico eu ii dau de dimineata branza cu ceva fructe, am niste caise acre si un pic de mar am sa-i pun, la pranz bag un spanac ca fac si pentru noi si seara la 6 iaurt
Te satisface meniul ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Lasa Kemsy sa vezi ce baiat cuminte o sa ai cand va fi mare, va face tot ce-i spune mami
Distractie faina in Romania .....nici nu vreau sa-mi imaginez cum sunt revederile astea in care toate rudele, preteni, cunostintele vor sa vada si sa se joace cu copilul

Ioanna bine ai revenit
Selenico eu ii dau de dimineata branza cu ceva fructe, am niste caise acre si un pic de mar am sa-i pun, la pranz bag un spanac ca fac si pentru noi si seara la 6 iaurt
Te satisface meniul ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

nu conteaza, important e sa-l satisfaca pe David

mai, la spanac ma gandeam si eu, dar nu mai stiu cum sa-l fac, ca ultimele doua retete nu i-au placut....

a, sio ma scuzati ca n-am specificat, ma interesa pranzul, ca la fructe ne descurcam

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Da, mai luci, mai am o speranta, cred ca ii trece pana la majorat
Ehe, cate vizite avem de facut acasa. Ma bucur cel mai mult ca o sa stea cu bunicii, asta e regretul meu aici la departare, ca nu poate sta cu ei.
Selen, meniul nostru: la pranz supica cu legume si prosciutto, si cina tot supica cu legume si galbenus.
Asaaaa, ca tot a amintit luci de iaurt , vreau sa il introduc si eu saptamana asta la masa de la 5. Cum ziceati ca se face?

, Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Da, mai luci, mai am o speranta, cred ca ii trece pana la majorat
Ehe, cate vizite avem de facut acasa. Ma bucur cel mai mult ca o sa stea cu bunicii, asta e regretul meu aici la departare, ca nu poate sta cu ei.
Selen, meniul nostru: la pranz supica cu legume si prosciutto, si cina tot supica cu legume si galbenus.
Asaaaa, ca tot a amintit luci de iaurt , vreau sa il introduc si eu saptamana asta la masa de la 5. Cum ziceati ca se face?

, Giani

Loris, o noua stea

cum se face "introducerea", sau cum se face iaurtul??

eu i-am dat 2-3 lingurite in prima zi, amestecat cu fructe...apoi 4-5 lingurite, si tot asa, pana am ajuns la un iaurtel intreg (aprox, ca eu ii dau din ala de casa, deci nu stiu sigur cantitatea..)...eu i-am dat cu fructe, simplu, cu branzica sau cu cereale...si in piureul de legume cateodata...la noi e un succes..

sper sa nu te superi, dar...nu-s cam multe proteine pt o zi?? adik si carnita si galbenus in aceeasi zi? eu stiam ca trebuie date pe rand, o zi una, o zi una....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Selen, felicitari pt. cei 2 dintisori. Are si a mea unul iesit si unul in asteptare:)

Cu mancarea, uite eu i-am facut ceva ieri si spre surprinderea mea a mancat pe nerasuflate:

- am fiert o bucatica de carne de vita (de casa, am facut-o rost:P). Separat am fiert legumele: dovlecel, cartof normal, ardei kapia, rosii, ceapa verde, morcovi, putin patrunjel la final. Cand s-au fiert, am scos cojile de la ardei si rosii. Am zdrobit legumele bine lasand si o parte din zeama (a iesit un piure mai zemos)si am adaugat carnita fiarta si tocata ff marunt.
Pot spune ca am facut piure de legume cu carne de vita.
Am pus in 2 sufertase mici cu capac si am bagat la frigider pt. 2 zile.

Pofta mare orice ai decide sa-i gatesti!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Selen , cum se face iaurtul intrebam. Introducerea e treptata, stiam
Cu proteinele, nu stiu, eu urmez o schema in care zice asa, dar nu-i dau mereu, de multe ori seara ii pun branzica.

, Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput