Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Kinga sanatate multa.
Alex ma bucur ca s-a rezolvat cu frenul fetitei.
Am vazut ca se intreba de covorasul puzzle. Avem si noi luat de la proges (50 ron).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

pentru toata lumea! plus inghetata de fructe, cioco, frisca...si ce mai vreti voi!

Isabela face azi 9 luni! Are trei dinti, sta in picioare singura (se ridica singura) face citiva pasi tinuta, imi spune mama si sotului meme ...e o minune de copil si nu incetez sa ma mir cum de am asa un copil minunat!

La multi ani celorlalti dovlecei din 15 !!!

Va pup fetelor si va doresc o zi minunata!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mda...mai vroiam sa ii spun lui Lali bine ai revenit acasa...mie mi-au lipsit postarile tale...dar m-am gandit ca te distrezi bine la Bucuresti!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!
Alex eu am spus de acum vre-o luna-doua ca vin in Bucuresti,si ca vin in orice parc,nu neaparat in IOR,nici nu stiam unde este,si nici cei care m-au adus nu stiau,dar am vazut aici ca cele mai multe acolo merg.Daca nu ma insel,acolo v-ati intalnit cele mai multe cand va organizati de aici.Oricum,ocazii sper eu sa mai existe,pentru ca chiar vreau sa cunosc fetele care m-au scos din abisul in care cazusem.Chiar vreau sa cunosc fetele care m-au scos din nou,din carapacea in care ma inchisesem.Poate cu timpul vor intra din nou toate fetele care intrau cand am ingrosat si noi randurile dovlecimii.Plus ca am spus ca am doua pareri ,si sper sa fie a doua cauza.Nu vreau sa ma lungesc,vreau doar sa precizez ca nu am ales acel parc pentru ca ajungeam in el cel mai repede,ci pentru ca acolo mergeau candva cele mai multe fete. Atat.
Ma bucur ca Zeina papa mai mult laptic acum,fie el si dietetic.Va tin pumnii sa pape bine de data asta laptic normal,si sa nu fie nimic grav de fapt. Parca spuneai ca si tu ai fost asa cand erai micuta?
Anamaria da,mi-a priit iesirea,am depanat amintiri cu buna mea prietena,am plimbat bebicii impreuna,am ajutat la botez,m-am simtit utila si apreciata.Simt ca m-am intors nitel altfel. A fost greu sa stau iar departe de Vali 10 zile,dar a meritat.M-am intors putin mai aproape de cine eram eu inainte.Mai trebuie sa scap de irascibilitate si gata,sunt eu cea veche cu cateva imbunatatiri.
Va pup de la malul marii si va trimit cadou cate putina briza racoroasa.
Fetele cu bebici cu progrese,felicitari.Am citit aseara o gramada ,dar oboseala si-a spus cuvantul si a iesit ce a iesit.
Carinutza am vazut ca ne-a intrecut la dintzoci ,i-au iesit ceva mai tarziu,dar multi si repede. Am vazut pozele de la intalnirea cu Fragutza si Techila,foarte frumos ,o "pandim" pe urmatoarea.Nu scapati voi de mine, o sa va hartuiesc .Haideti mai fetelor sa mai animam subiectul,ca vad ceva tensiuni pe aici,nu e o suparare ca nu a sarit nimeni sa ma cunoasca,cu timpul poate ca vom fi mai apropiate. Chestia este ca nici eu nu am stiut sa ma fac placuta,utila.Am intrat aici pentru ca eram prea deprimata ,suparata si trista,nimic din ce ar trebui sa fie o proaspata mamica,mandra tare de puiul si sotul ei. Voi m-ati ajutat sa ma schimb,sa scap de ranchiuna care s-a cuibarit in sufletul meu,sa vad iar mai mult partea buna a oamenilor,sa o pun in valoare. Eu am intrat mai mult cand aveam nevoie de brate care sa ma tina strans,de umeri sa ma smiorcai,de maini intinse cu servetele sa-mi suflu nasucul si sa-mi sterg lacrimile.De ceva timp nu am mai avut nevoie,am fost plecata,am renuntat la smiorcaiala,am scos la iveala pe Lali aia pusa pe sotii,ranjita si saritoare. Ma primiti cum sunt acum?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna de dimineata soare !!!!!

La multi ani dovlecei dragi de ieri si de azi,sa cresteti mari ca frumosi sunteti si sa va iubiti parintii ca ei tare mandri sunt de voi.

Mie cel mai mult mi-a placut camera lu' Mely se asorteaza perfect cu baieteii cei nastrusnici
L-am mai vazut pe Bruculica cu o cascheta faina de tot si pe mami cea razacioasa, pe Zeinuca printre printese dar cea mai frumoasa printesa tot ea ramane,pe Paulica la capitala care s-a imprietenit cu Sara.....am mai citit ca Vicki e mandra ca un paun de fata ei minunata, lucru pe care-l fac si eu zi de zi, ca Suede a trecut de un hop important, ca Anamaria a rezolvat ciucurelul baiatului, ca Liliachia face vant cu eventaiul baiatului, Mihaela merge in Romania sa le arate cum se prezinta un pianist de renume (si David baloteaza iaurt de se sparge)......nu mai stiu. Pe cine am sarit primeste cate un pupic.
In cazul Kingai sper doar ca dragostea de pui sa invinga problemele si sa le depaseasca cat mai repede. Fii puternica draga mea si poate vei primi ajutorul de care ai nevoie. Daca dr au spus ca baiatul e bine, eu cred ca e suficient ca sa prinzi aripi si sa mergi in continuare.

Este greu, totul se schimba, eu am zile cand mai am putin si ma incing cu Adi la bataie dar cu putere, cu lacrimi, cu compromisuri depasim situatiile tensionate.
Ieri am vorbit cu Adinus si mi-a placut la nebunie o expresie ce a folosit-o facand referire la starea Soniei care se chinuie cu dintocii de sus: "am creierii carbonizati"

Eu sunt intr-un research de crese, ieri am fost la una unde costa 42 de lire pe zi . Mai caut

Caldura mare mi-a placut mereu, apa si soarele .....asa ca nu va pot compatimi cu vara asta frumoasa care nu-i ca iarna

Concediu placut fetelor in continuare, asteptam poze frumoase.

Raluk la cat te-ai trezit azi ? eu la 6 fara 10
Nela papa Ana cereala cu Q ?

Domnule dar ce intorsatura de situatie ....sa nu scrie astia pe cutie ca trebuie scos sapunul din ea initial ......asa ceva......
Am cumparat si eu dar inca nu i-am facut. Am sa o bag intai la dus cu presiune mare si apoi la fiert.
Sunteti dragute sa-mi ziceti si mie cantitatea de apa in care sa fierb o cescuta de graunte ? ca nu am fost atenta

Va imbratisez cu mare drag si keep thinking positive, ca altfel nu razbatem dusmanul de clasa.
Fiecare are propriile nemultumiri si neajunsuri dar cu un minim sau maxim efort putem vedea lucrurile bune din viata noastra.

Imbratisez si ma joc cu toata dovlecimea cea draga.

Ieri imi venise o idee minunata, eu as putea sta o zi cu David si inca doi dovlecei, sa ma joc cu ei, sa le cant, sa fac tumbe si sa-l duc si eu a doua zi pe David la altcineva, la schimb.....sa ma pot pieptana sau face baie. Dar e doar un gand ......

Aha, Adimercedes benz hai baga un post dinala fain de-al tau

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Voiam sa o pup dulce pe Ebru iepurasul cu doi dintzoci simtiti doar de mami,mai voiam multe,dar au fugeat din minte

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Aaa,si mai voiam sa o intreb pe Luto cand revine la "tzepi" ,ca am vazut pozici tot cu "freza de femeie serioasa".
Ma gandeam si eu la Kinga ,si la situatia in care este .Of mami,de-as putea sa te ajut,as face-o cu cea mai mare placere. Nu mai aveam mult si ajungeam in aceeasi situatie ca tine.Stiu ca nu te ajuta cu nimic ca iti spun asta,dar mai mult de o imbratisare virtuala si un gand bun nu pot trimite catre tine. Eu sunt dependenta de oameni,multi oameni,multa vorbarie. sunt vorbareata de parca mananc numai limbarnitza. uneori e bine,altoeri plictisesc,dar asta ma scoate din amorteala. De aia am si intrat aici,ca se scria mult,si am sperat ca ma vindecati,si asa a fost. Fa tratamentul prescris cu atentie,si dormi,plangi daca iti vine sa plangi,fa ce iti place tie,ce te facea inainte de asta sa te simti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
nu am urat si eu de bine sarbatoritilor, o fac acum, sa creasca mari si sanatosi. si editez ca sa trimit de la stefan un buchet de flori isabelei....ca m-a certat fiu-miu acum....
va cer scuze ca nu apuc sa urez la momentul potrivit, dar chiar nu am timp sa caut....voi stiti ca va iubesc si pe voi si pe pisoii vostri...
si as avea atatea de zis....sa-mi bag cracii ca nu apuc....

vroiam sa multumesc ralukai pentru linkul ala cu protectia solara....m-ai bagat in ceata, dar sper sa ies....

si vroiam sa ii zic lui lali ca a si nimenit in moment prost, lumea e in concediu sau se pregateste de concediu, au fost si caldurile astea infernale (care pe mine m-au tinut in casa, plus ca a avut sotz mai multe libere si am stat in familie)...

gata ca am stat prea mult la calculator si ma linseaza astia doi...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite ISABELA, Paul, SONIA, Miruna

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

LA MULTE LUNITE ISABELA, SONIA, PAUL SI MIRUNA!

uitati www.proges.ro/produse/Covoare/Covoare-pentru-copii/index.html" target="_blank">AICI covorasele de la proges...numai ca nu vand si online, doar asa, sa le vedeti sa va faceti o idee....

Vik multumim de tratatie, tare buna inghetata aia, m-a uns pe suflet sa-ti traiasca mamarutza cea minunata

Luci ce rezumat frumos ai facut tu buna ideea cu "schimbul" de bebelusi, ar fi bine macar o zi pe saptamana sa o avem doar pt noi...fetele din capitala ar putea s-o puna in aplicare

Techi ui lav iu tu

Lali, Paulica Blue Eyes a cam dat-o pe spate pe micutza Sarah, asa-i?

Anamaria, bine ca ati scapat de o grija, cu ciucurelu lui Alex. sper sa treaca repede durerea si teama puiului

mai vroiam sa zic ca eu am gasit o crema de protectie solara cu spf 50 FARA PARABENI, de la bubchen, in real....

si sa va intreb ce mai papa azi dovleceii?? ca io-s in pana de idei

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput