Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Liliac daca esti de-a lor e bine mami ca ai loc acolo in caruta lor..Daca nu, e nasol.Se anunta o zi de pominå.Toate hotelurile,motelurile, campingurile sunt rezervate cred din primåvarå.Vine toata lumea cred, eu una asa am impresia dupå cum se anunta.Va fi ceva frumos..istorie, ce mai.Eu nu cred ca am incumet så merg pt ca va fi moarta toata circulatia in centrul Stockholmului dar cred ca vom merge la gradina zoo in afara orasului si vom urmåri in direct.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Liliac daca esti de-a lor e bine mami ca ai loc acolo in caruta lor..Daca nu, e nasol.Se anunta o zi de pominå.Toate hotelurile,motelurile, campingurile sunt rezervate cred din primåvarå.Vine toata lumea cred, eu una asa am impresia dupå cum se anunta.Va fi ceva frumos..istorie, ce mai.Eu nu cred ca am incumet så merg pt ca va fi moarta toata circulatia in centrul Stockholmului dar cred ca vom merge la gradina zoo in afara orasului si vom urmåri in direct.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Deci...e nasol Mai eu n-am nici macar vitza-de vie...darmite vitza nobila?!
Aha, deci aveti deja aranjat programul de we. Fain!!

Lali Bine ai revenit!! Dar de ce esti asa de suparata, fetita?! Hai ca nu suntem impartite in bisericute...nu inteleg de unde ti-a venit ideea. Ma rog...incerc sa nu mai descifrez meandrele concretului...

Ma duc sa fac un dus rece si sa ma bag in scutece. Noapte buna tuturor!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

La Multi Ani Bruce, Carina , Bogdan , Carol , Vladimir ,Dinu Andrei, Mihai , sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Multumim de urari pentru Ruby-roo care va da la toata lumea cate o rece asa de la gheata! Si doua pentru mami ei, uite-asa!

Cu intarziere La Multi Ani si pentru sarbatoritii de ieri: David de Luci, Irinel de Mada, Stefania de iuliapapusa, va pupam cu mult drag!

Lili
,Andrusca e o domnisoara! De-abia astept sa o cunosc daca sunteti prin zona..noi venim pe 14 august si stam doua saptamani

Pup toate fetele, da' toate pe cuvant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Aaaa,nu Liliacule,nu sunt suparata,sunt chiar binedispusa,sincer.Doar ca sunt nitel dezamagita,atat,dar ca de obicei,imi trece si asta. Mi-a facut tare bine plecarea asta din Constanta,si eu tot mai sper sa cunosc mamici cat mai multe,si desi am doua pareri despre bataia fetelor sa ne intalnim in Bucuresti,pe prima am expus-o deja,a doua ar fi ca nu au mai intrat pe forum fetele care ieseau prin parc in grup de 2-3 sau chiar mai multe. Sper din tot sufletul sa fie asa.
Despre intalnirea cu fetele din Bucuresti,care se anunta a fi una intre cat mai multe persoane,ce sa zic... Uve este o fata de milioane,cu o fetita vesela si zvapaiata,care se catara pe mamica ei si o musca de gat( l-a invatat si pe Paul,cica asa i se da ei voie sa se dea jos din brate,sa se joace pe covor),radea frumos si are o fatzuca si niste picioruse de-ti vine s-o papi.dovada .
Revin si cu pozici de la mama-soacra,pentru cine doreste sa ne vada mutrele,si cu alte cateva pozici de la prietena la care am fost in vizita.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mimika si Anamaia mare ca ati vrut sa ne vedeti,dar din pacate nu a fost posibil. Cu alta ocazie nu mai ratez.
Am o gramada de chestii de spus ,in cap,dar sunt doar un amalgam de cuvinte. Cand se ordoneaza o sa le si astern pe forum ,pana atunci,ce-o iesi,o iesi...
Paul face progrese pe zi ce trece.Face pasi multi si repezi tinut de manute,ii mai dau doi dintisori jos asa ca baleste de parca are sursa de apa curgatoare in gurita.Da sa mearga de-a busilea,se foloseste de brate si genunchi,dar tot cu burtica taras. Papa bine,nu prea vrea carnita dar nici nu il oblig... ii dau cate legume doreste si fructe la fel,pentru ca a luat bine in greutate,cred ca are 10 kg.Daca nu vrea carnita deocamdata,o avea el motivul lui,poate nu se simte bine dupa ce mananca. Zic asta pentru ca pana acum2 saptamani plangea cand ii dadeam cu apap pe fata,sa il spal,si acum incearca sa isi dea singur cu apa,doar ca face precum Ebru cu nisipul . Pozele Carinei o sa le vizionez maine,si pe ale Zeinei la fel,odata cu ale lui David,mai erau vre-o doua-trei lincuri,le-am copiat si maine vizionez in liniste.Tot la capitolul "acum vreau,ca sunt mare" se incadreaza clatitul cu dusul.Pana acum ceva timp plangea cand auzea curgand apa din dus,si cand eram al prietena mea,tot tragea de para la dus,ca era lasat cazut langa ligheanul in care se balacea,asezat in cada lor fenomenala.L-am lasat sa se joace cu para si am dat incet drumul la apa,apoi mai tare,si l-am clatit in chiuieli .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc fetelor de raspuns! Of, ca tare mult spatiu ocupa cutiile alea... Cand o sa fiu in tara o sa va mai intreb eu de una alta(scutece, borcanele, iaurturi).
Somnic usor!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neata,

Poftiti la

Ia ghiciti cine vine in tara pe 21,cine cine? Jeez de-abia astept,n-am mai fost de 5 ani
Am o mare rugaminte la cele care aveti experienta cu comenzile online pt bebei-imi lasati si mie va rog niste linkuri de magazine online OK,ca vreau sa-mi 'pregatesc putin terenul' si cand ajung sa avem cat de cat ce ne trebuie.Multam frumos

La multe lunite sarbatoritilor de ieri- Dinutzu,Carinu' Bruculinu',Carol si Ruby

La multe lunite Isabela posesoare de trei dintzisori!! Sa-i folosesti cu placere si la mai multi !

Io gatesc de doua zile pt pui,nu i-am mai dat borcanele.Nu mai pot de mandra ce is :)) Frate,daca n-am gatit vreo 6 feluri in 2 zile..nimic nu-i place.Ieri de ex a refuzat orice era portocaliu la culoare In sfarsit am gasit o formula castigatoare azi la micul dejun:asparagus cu ciuperci si iaurt Asta e,nu vrea fructe,servim legume de dimineata Fructe n-a vrut nici ieri deloc,nu stiu de ce si nici nu-mi mai bat capul sa inteleg.Sa va mai spun ca ii place atat de mult iaurtul ca e in stare sa-l manance asa,cate 100-150g odata?

Siii...de dimi ne-am ridicat si noi in picioare singurei pt prima data Cu ocazia asta il felicitam si pe Mihnea,baiat mare de acum!

Bianca si eu o sa vin cu cutiile de lapte praf dupa mine(3 de 850g pt 3 sapt plus vreo 40 de pachetele din alea de 10g),prefer asa decat sa avem probl.Drum bun,tu de unde esti?(Nu stiu de ce am ramas cu impresia ca esti din Sibiu,daca e asa poate bagam o intalneala )

Lali welcome back,multumim de aprecieri,ai fost tare dulce

Pup,sper sa mai revin,ca am intrat in febra pregatirilor

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Lali bine ai revenit. Ma bucur ca v-a placut plimbarica, uneori este bine sa schimbam si peisajul. Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire in parc dar am un copil taree fitos. Oricum dupa ce ca nu manca acum cu caldurile astea s-a dus orice pofta de mancare. Cred ca o sa caut o locatie mai racoroasa pe perioada verii pentru noi doi dupa ce ne vedem saptamana viitoare cu doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragelor!

Poftiti la de dimineata.

Lali hai sa iti spun cum va eu treaba asta cu bisericutele de care zici tu. Aici pe forum nu cred ca s-a format nici o bisericuta ptr ca fiecare raspunde atunci cand poate, cui poate, atat cat stie si se pricepe. In viata reala, normal ca s-au format grupulete in functie de zona unde se iese in parc. Cand tu ai zis de intalnire ai spus ca ai prefera IOR-ul si ti-au raspuns fetele care ies acolo, mai putin Monica care este plecata din Bucuresti. Asa ca, nu inteleg de unde si pana unde dezamagirea...e greu in Bucuresti sa vina si fetele din Moghioros spre ex, tocmai in IOR...nu toata lumea are masina si nu toata lumea poate. Asadar, ca sa nu ma lungesc,mi se pare absolut normal ca ti-au raspuns doar cateva fete, cele care erau vizate.

Kawa spor la bagaje.

Liliac mamis, chiar nu stiu cum rezisti, sincer.

Anomis draga mea, avem in continuare 5 mese pe zi, asta pentru ca, mananca destul de putin la o masa, si este de preferat sa continuam asa, chiar daca o trezesc eu dimineata cateodata. Cu lapticul stam bine, papam 210 dimi si 240 seara, dar suntem pe laptic dietetic, saptamana viitoare introducem din nou lapticul normal, mi-e groaza ca sa iti spun sincer. In continuare nu papam nici branzica nici iaurtel, o sa incercam din nou peste vreo 2 saptamani, sa vedem ce se intampla. Suntem si fara gluten de vre-o saptamana....trebuie totusi sa depistam daca sunt de la ceva episoadele astea de voma. Si noi iesim tot asa afara si e bine. Covorasul este cumparat de la Proges (eu am fost la cel mai aproape de mine) si in mod normal exista cu mai multe imprimeuri(Winnie, The cars si 2 tipuri de printese), in pozele mele sunt 2 seturi de cate 90X90 (sunt 9 bucati in set).

Crystina concediu placut.

Va pup, o zi racoroasa va doresc.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Laura iti uram si noi cu intarziere la multi ani. Sa iti fie de bine concertul, inteleg ca mamaie s-a descurcat cu baietul. Felicitari si pentru ridicatul in picioare al lui Mihnea, sper sa depasiti si problema vomitatului. Eu l-am rezolvat total pe fimiu in weekend cu decalotarea ca era partiala. Imi este mila de el ca urla si se uita la mine daca ma apropii de pampers. In fine s-a umflat putin am dat cu baneocin unguent si acum speram sa se vindece mai repede.

Mergi la inceput