Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
Mandarinutza, sunteti toti niste frumosi ! Minunate pozele, protagonistii, atmosfera, peisajele
He,he,he, sa stii ca eu am burta mai mare decat tine , desi nu ne comparam la nr de saptamani
Gabriela, tinem pumnii sa scapati de diaree si sa va racoriti si sa fiti rasfatate la bunici ! Pupam fetele frumoase
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator
Sabina spune:
Adi, la multi ani fericiti si cu multe bucurii!
Mandarinuta, arati excelent, esti asa luminoasa!
Iar Antonia va frange multe inimi....
Superba lumina la fotografiile cu asfintitul!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Slaba miscare azi pe aici... Unde v-ati refugiat de caldura ?
Eu incep sa ma gandesc la ceea ce-mi trebuie pentru bebelina si primul lucru este un carucior, pt ca cel pe care l-am avut la Maria este f.mare si nu intra in lift.
Asa ca va rog sa-mi spuneti ce carucioare ati avut voi si ati fost foarte multumite de ele. Sa-mi fac si eu o idee si sa stiu pt ce trebuie sa ma pregatesc financiar .
Stiu ca Teo a avut Inglesina Zippy si a fost incantata de el, numai ca este destul de scump: 2500 lei. As vrea sa studiez un pic piata si sa ma decid pe baza recomandarilor voastre.
Multumesc mult
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator
bernix spune:
La multi ani fericiti numai cu bucurii si impliniri, adimercedes!
Abia astept sa apuc sa vad ceva poze acasa la calculator, ca la serviciu am o multime de restrictii. Nici pe bloburi nu mai pot intra/posta comentarii si sunt tare curioasa de nazdravanii tai.
bernix spune:
Noi am fost raciti cu totii sapt trecuta, intai Ana si apoi in ordine eu, mamie si Bobo. La el a fost cel mai rau, a mucit tot week-end-ul.
Cum nici Ana n-a fost tocmai bine, am ratat intalnirea fetelor de vineri, din fata fostului nostru bloc si o vizita programata sambata la niste prieteni, dar nu puteam risca sa dam viroza si altora.
Sambata si duminica am tot umblat prin parcuri, Ana a dormit pe patura la malul lacului, am stat afara cam 10 ore pe zi. Azi abia asteptam sa ajung la serviciu sa ma odihnesc putin.
bernix spune:
Luy, eu n-am fost multumita de caruciorul Chicco al Anei, insa mi-a placut f mult cel al unor prieteni, Inglesina din cel de la 6 luni, fara landou.
Da' de ce te avanti asa la carucior? Ce te faci daca vei avea o alta fataita care va vrea numai in brate?
cecilia L spune:
La multi ani Adimercedes, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
ceamica spune:
multumesc de cafea Cecilia
aseara am scris mesajul , am iesit si iarasi am intrat ca tot nu-mi aminteam ce am uitat. Recapitulam , pe Adimercedes am pupat-o , mai am timp pana miercuri sa intru sa-i spun ca-i tin pumnii cu operatia Lisei, la Sabina am scris ceva si am sters ca nu vreau s-o scot din zona de confort , pe Cecilia am felicitat-o de multi ani impreuna , ce mai e ?
asta era
draga Adimercedes Petrecere frumoasa !
Sabina , uite pt iesire din zona de confort :unghii rosii . Stiu ce inseamna unghii de pianist !! O intrebare legata de poza : cu ce erai incaltata ? As vrea sa ai balerini sau de tipul celor parca rosii aveai (adica mai sport ).
Luyfetele cu care eram stiau de miercuri ca ne vedem noi vineri
Reeditam sigur ca da , de abia astept !!!!
Carpatina , mai zi perlutze marca Ioana
Teo, ce culoare ai pana la urma? imi dau si eu cu parerea : eu nu te vad satena uniform . cred ca ti-ar trebui niste mese (suvite) blonde neuniforme , saten cu mese saten mai inchis , blond cu mese neuniforme satene , sau blondul Savana de care zicea Marunzika , ti-ar scoate ochii in evidenta , este un blond tare frumos (stiu ca discutia despre acest blond era alta).Eu te vad blonda Ideea e sa abati atentia de la cearcane, pete de sarcina , iluzia mustacioarei pe care le avem toate . Dar pana la urma tot parerea ta conteaza
Erina , ai vazut ce blond am eu si-l obtin acasa numai din decolorant . Pe mine m-a salvat odata Anissia, cand am verificat pe propriul par ca nu se decoloreaza uniform un par inchis la culoare numai dintr-o singura aplicare. Dar numai radacini cum ai si tu si eu se poate face si este usor zic eu
Te inchizi la par?
p.s. celalalt prenume al meu e Alina ca tot a zis Luy
edit
Luy, uita-te de brevi grillo , si eu sunt satula de grele
Bernix
greyeras spune:
La multi ani Adimercedes!
Da Luy acceptam provocarea.
Mandarinuta tare frumoase pozele.
Apropos pe litoralul nostru nu merge nimeni anul acesta? Noi vom merge in iulie la Eforie Sud, nu stim inca data.
Ema imi pare bine sa te vad mai activa pe forum.
La noi in casa e super bine acum, vara e super la parter.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)
Piciulika spune:
La multi ani draga mea Adi!
Sa ai parte de sanatate, energie pentru prunci si dragoste multa pentru & de la toti!
... yo singura pe cai - sau ei pe mine?! - sper sa mai intru...
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi